Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

cicom burdaki herkes burun konusunda deneyimli artık yatırak biz traşlayak senen burnu delikafadulden delikafadulden korkma acıtmayık kısss :jeyyar:

yok bre 9 doktor bi araya gelse sırnaşık şey neşter fln kar etmez :roflol:

Son düzenleme:

hislerin kuvvetlimi kız? dün akşam hamilelik belirtileri bölümünü okuyodum bazı belirtiler mevcut. of daraldım ya. önce kariyer olmalıydı, neyse bikaç güne netleşir zaten

valla bazen hislerim kuvvetli oluor canim...insan konusunda hic yanilmam...:)
yok ya bisi yoktur...bendede olmustu böyle birsey tüm belirtiler nerdeyse bende vardi ama insan hamile oldunu düsündü icin bir sekilde öyle davranmaya basliyor...:) test yap rahatla bence...

umarım psikolojiktir

ohoooo sen karşında kimler var bilmiyon

işde sen bizim teknigi bilmon cicom biz neşter meşterik kullanmıcık bizim farklı bi yontemimiz varki formulunu isdiolar ama vermiyiş :KK70:

balyozlan girişces cicom sana iş makinaları filam hallederik enkazı 1 gunde kaldırrık ortadan :KK70:

:sm_cool: delikafadulden

hımmmmmmm bide tasarımsıs gorsek meşhur patlıcanı :lepi:

işde sen bizim teknigi bilmon cicom biz neşter meşterik kullanmıcık bizim farklı bi yontemimiz varki formulunu isdiolar ama vermiyiş :KK70:

balyozlan girişces cicom sana iş makinaları filam hallederik enkazı 1 gunde kaldırrık ortadan :KK70:

:sm_cool: delikafadulden

:roflol: saol cnm benim wallah içime soğuk sular serpildi kaydirigubbakcemile3

tubik kız yüzün ne güzelmiş, burun insanı ne kadar dğeiştiriyo dimi, bide insanın ifadesi yumuşuyor.

göstermiyom resmimi mesmimi hıııııııııhhhh:umursamaz:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden aip ama vala cok aip bi sende var burun sanki hükele siy delikafadulden
:roflol: saol cnm benim wallah içime soğuk sular serpildi kaydirigubbakcemile3

hee koyimde kazma kürek dal demi :roflol:

tabi cicom bis ne gune duruok hersey musşteri memnuniyeti içun vala bah vereliniortak

Bugün 01:58 - Mesaj Linki
Karinaa
aklınca dalga geççtinimi sanıosun ?
:1shok: :1shok: akannehir

pek bi agresif cıktı ayul bu :nazar:

kizlar beyin kanamasi acaba nasil bisidir?...ben bugün basimi carptim ve bi tuhafim...:p

gosterceksen goster şu kıza burnunu be arada bana sarcak kaydirigubbakcemile

X