Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

hiçte bilem orda değil sen biliyon :jeyyar:

çıktı çıktı aslında azcık dahamı kalsaydı ne :roflol: :roflol:

en son sana kınamı hediye edmişdim dadlum yoksam ruyamdamı ole gordumdu ne CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kıs valla sensiz tadı çıkmadı bidaha banlanma tüm kk estetiklileri bir olur yolarız :mymeka:

kızlar incitanemin kardeşinin burnuna bakın ya zaten çok güzel de bi kız. maşallah valla.

hello kizlar...kraliche gecmis olsun...:p

ve gelin ile damat kac yasinda merak ettim...:)

kızzzzzzzzzzzzzzz karamelllllllllllll gel len buriaaaaaaa kırcam kafanı heeeee :mymeka:

gel beni teselli et cicom yaaa :gitme:
benem oglan bugun mutfagın koca lavabosunu dusurmeyi nasıl becerdiyse artık :uhm:
sabahtır onla urasıok kocişle :nazar:
üfff elim kolum heryerim slikon oldu cıkmıo delircem ev slikon kokuyo vurcam kırcam kafamı bi yerelere :kızgın:

gel beni teselli et cicom yaaa :gitme:
benem oglan bugun mutfagın koca lavabosunu dusurmeyi nasıl becerdiyse artık :uhm:
sabahtır onla urasıok kocişle :nazar:
üfff elim kolum heryerim slikon oldu cıkmıo delircem ev slikon kokuyo vurcam kırcam kafamı bi yerelere :kızgın:

buraya ilk taşındığımda aynı şey banada oldu kaydirigubbakcemile3
teselli konusuna gelince msn açma yoksa sen beni teselli etmek zorunda kalıcan kötüyüm :1ninca:

buraya ilk taşındığımda aynı şey banada oldu kaydirigubbakcemile3
teselli konusuna gelince msn açma yoksa sen beni teselli etmek zorunda kalıcan kötüyüm :1ninca:

abuuuuuuuuuu hemen gelom :1ninca: laelaelaelaelae

hee noldu bize yaw.
ya benim midem çok bulanıyo hamileyim diye korkuyorum, bikaç güne adet olmazsam kan testi yaptırıcam.

patlıcan geldi kızlar :eek: naber a.s.

bu arada kahvekolik gözünaydın desemmi ki erkenmi oluy :1rolleyes:

X