Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

selam gece kuşları,nasılsınız bakem opuyorumnanaktan

yok ben o kadarını görmedim de, ameliyatını beğenmeyen biri burun resmini koymuş tamam mı, kızın biri onu üzecek şekilde hiç olmamış falan demiş, kralichede buna patavatsızlık denir tarzında bişey yazmıştı yanlış hatırlamıyosam sanırım bu muhabbet ileri gitti. öyle mi karamel bacım?

evet canım baya bayaa ileri gitti bizim kraliche haksızlığa dayanamaz biri haksızlığa uğruyosa hemen orta bitiyo kaydirigubbakcemile3 ne kadar banlanırsa banlansın sonuna kadar gider taki karşısındaki hatasını anlayana kadar yok anlamamkta ısrarlı bizimki baya baya döktürür hiççç umursamaz ban falan :1rolleyes:

iyde yani bunun icinmi banladilar...e yuuuh yani daha nedim...ufacik bir tartisma olmus ne varki bunda...

canım pek ufak değildi :eek: silinmiş mesajlar bence iyide olmuş gerek yok dersini alan alıyor işte o yeter kralicheye :jeyyar:

evet canım yaa üzüldüm bende,biran önce dönsün kraliçe :gitme:

evet canım baya bayaa ileri gitti bizim kraliche haksızlığa dayanamaz biri haksızlığa uğruyosa hemen orta bitiyo kaydirigubbakcemile3 ne kadar banlanırsa banlansın sonuna kadar gider taki karşısındaki hatasını anlayana kadar yok anlamamkta ısrarlı bizimki baya baya döktürür hiççç umursamaz ban falan :1rolleyes:

canım pek ufak değildi :eek: silinmiş mesajlar bence iyide olmuş gerek yok dersini alan alıyor işte o yeter kralicheye :jeyyar:

yürü be kraliçee koş hattaa :lepi:

mennnnnn geldimmm selam millettttsırnaşık şey yaa hakikaten kralicem niye yok?? ceza mi aldi???:1no2:

Son düzenleme:

daha yeni üyesin nerden tanıyorsun kraliçeyi o kadarda kesin konuşuyorsun..

mujukksss kizlar...ben cikiom kendimi i hissetmiorum...:gitme: i geceler...:)opuyorumnanaktan

onlar arkadaşlar

1 yeni üye değilim 2 seneye yakındır burdayım profil yeniledim
2 kraliche reeldede arkadaşımdır
bu arada hgniz :)

mujukksss kizlar...ben cikiom kendimi i hissetmiorum...:gitme: i geceler...:)opuyorumnanaktan

tamam canım iyi geceler sana allah rahatlık versin

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay inanmiyorum ya
topik sahibemiz ne kusur islemisde maphus damlarina düsmüs
cok üzüldüm ya
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canım bu yüzdende kendimi çok şanslı hissediyorum
çünkü onun hep gülen güldüren kişiliğinin altında kocaman bir yürek var
arkanı rahatça dönersin ona gözün arkada kalmaz bilirsinki adında nikinde güvendedir yerimseniben

eski nickini bi o mu biliyo, bende merak ettim şimdi seni tanıyomuydum acaba :uhm:

X