Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana kanat taktılar şuan semalardan sizi goruyor ve ozluyorum ben kısa bir sureliğine melek oldum
umarım yer cekimini bu semalardakilerde keşfederde bende yere ayak basarım opuyorum hebucunuzu
bekleyin doncem donmesemde siz genede bir umit donecek diye arada bir kafanızı kaldırıp semalara bakın ordan birbirimize gulumseyelim karamel sıkıştırıo romanmı yazıon die şimduluk bu kadar yeter optm eheheheh
bu kraliche arkadaştan size mesaj
topic sahibini banlamıslar kızlar simdik gördüm, ne zaman geri döner aceba aramızaa??
kızlar bana kanat taktılar şuan semalardan sizi goruyor ve ozluyorum ben kısa bir sureliğine melek oldum
umarım yer cekimini bu semalardakilerde keşfederde bende yere ayak basarım opuyorum hebucunuzu
bekleyin doncem donmesemde siz genede bir umit donecek diye arada bir kafanızı kaldırıp semalara bakın ordan birbirimize gulumseyelim karamel sıkıştırıo romanmı yazıon die şimduluk bu kadar yeter optm eheheheh
bu kraliche arkadaştan size mesaj
nie banladilar?...
evet canım hg opuyorumnanaktangüzel bir başlık olmuş :))
:roflol: :roflol: çok slm söyle benden yerimseniben
nie banladilar?...
topiğin birinde biriyle tartışmasını görmüştüm bugün ikisi de banlı, ondan olabilir tahminimce.
hmmmmmm sacma...harbi yani ne bu...yazilan cok sei silinir...topicler tasinir...sacma sapan nedenlerden dolayi banlarlar...parmaklarimizi kirip yazmayalim bari...
öptüm yanaklardan kralichemin...zavalimi ban manyagi yapcaklar bu gidisle...kjgkalgagaga
topiğin birinde biriyle tartışmasını görmüştüm bugün ikisi de banlı, ondan olabilir tahminimce.
canım ona kopyaladım gülüyor şamar oğlanına döndüm diyor :roflol:
bunda sonra her sinirlenen kralicheyi banlasin...alisti nasilsa...banlanmassa bir eksiklik hissedir...
canım ona kopyaladım gülüyor şamar oğlanına döndüm diyor :roflol:
evet o yüzden ikiside cezalı
okurken bunlar gidici demiştim zati. kraliçe had bildiriyodu ama bee neyse göklerden izliyo bizi şu andadelikafadulden
tumena hadi şunun dedikodusunu yapalım msn den yetiştiren olmaz ne de olsa -tatlicadiarzu-
yok kiz...eminim su an aramizda dolasiyor kraliche... sonra kötükedihüso böyle yaparÇok üzgünüm çoook:tomato: ve böyle...
okurken bunlar gidici demiştim zati. kraliçe had bildiriyodu ama bee neyse göklerden izliyo bizi şu andadelikafadulden
nie ne yazdilar...yoksa küfürler havadami ucustu...
yok ben o kadarını görmedim de, ameliyatını beğenmeyen biri burun resmini koymuş tamam mı, kızın biri onu üzecek şekilde hiç olmamış falan demiş, kralichede buna patavatsızlık denir tarzında bişey yazmıştı yanlış hatırlamıyosam sanırım bu muhabbet ileri gitti. öyle mi karamel bacım?