G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
yok canım bayıltmadan yapıyolar :S
öggg öggg diye diye harab oldu adamcagız ...
zor ya :umursamaz:
ay bi fena oldummirmirmirmir
cok geçmiş olsun gastrit ülser falan mı varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bayıltmadan yapıyolar :S
öggg öggg diye diye harab oldu adamcagız ...
zor ya :umursamaz:
ne dion bacı sen patlıcanı elimize tutuşturup gittin zati
:roflol:
allllamm allaamm topiğe bak, açana bak!!!
valla aklıma gelmişti yaa çok iyi olmuş hayırlı ossun topiiin graliçamŞeniz
imza günüme beklerim...laelaelaelaelae
allllamm allaamm topiğe bak, açana bak!!!
valla aklıma gelmişti yaa çok iyi olmuş hayırlı ossun topiiin graliçamŞeniz
bayiltmadanmi...akannehir
ay ne kötü birsey...gecen benimde bi arkadas yaptirdi bayiltmadan...cünkü ayni gün amerikaya ucmasi gerekiodu...o anlatirken ben nerdeyse bayilcaktim...:S
cok gecmis olsun kralicem yaa...
kahvekolikkk hoşgeldinnnbuyrunnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum hoş geldin bizde kahfe nerde dioduk ... opuyorumnanaktan
sagol kuzummmmmmmm hoş geldin Şeniz
ooo kahve hosgeldin...gözümüz yollarda kaldi valla...:)
ay bi fena oldummirmirmirmir
cok geçmiş olsun gastrit ülser falan mı varmış
nerde geliyorum resmini printerdan cıkartıp..imzalarsın artıkdelikafaduldenhihoyyyt
evet canım zaten genelde onu bayıltmadan yapıyolar bayıltılcak bi olay olmadıgını soyluyorlar ..:
burda bayiltiolar genelde...ancak kendin istemiorsan bayiltmiolar...bence öyle secenek olmasi gerekio...parmagini bile soktunda neler oluo bide öyle kocaman sei sokuolar...insan nasil dayanir...:S
haa yok o görünmüyor cok şükür
bencede cok sükür...
kiz kraliche esin nezaman ameliyat oluo?...
bu ayın 15 i cnm ...
ikide bir ben olmasammı diip duruo bende kızıyom ne tırsıon bea die tamam tamam olcam dio tarih belli randevu alınmış adam hala cayma peşinde ...
:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
aynen canım saol ...
her bişi cıktı adamın midesinde ...
nası yemekler yediriyosam adamcagıza mide iflas edmiş
:roflol: :roflol: :roflol:
hep üzüm üzüme baka baka kararacak değilyane dion bacı sen patlıcanı elimize tutuşturup gittin zati
:roflol:
henüz belli degil ama sanirim istanbulun eeeeeeeen lüks otelinde olcak...printlemene gerek yok sekerim...süper kaliteli imza günü icin cekilmis resimlerimiz var...zemuszemus
yok kız yedikleriyle ilgili diildir benim daha yasım ne başım ne midemde ve 12parmakta gastrit var..stresli tiplerde oluyor hep böyle mide sorunları.
hep üzüm üzüme baka baka kararacak değilya
bi kerede benim patlıcan burnuma baka baka uzasın
off çok pis espri yaparım buzz gibi kızlar
daha çok serinlemek isteyen varmı :teytey:
bu ayın 15 i cnm ...
ikide bir ben olmasammı diip duruo bende kızıyom ne tırsıon bea die tamam tamam olcam dio tarih belli randevu alınmış adam hala cayma peşinde ...
ehehehe erkek milleti iste...biz kadinlar gibi asla olamazlar...
vay beeee =):icecream:
evet canım zaten genelde onu bayıltmadan yapıyolar bayıltılcak bi olay olmadıgını soyluyorlar ..:
burda bayiltiolar genelde...ancak kendin istemiorsan bayiltmiolar...bence öyle secenek olmasi gerekio...parmagini bile soktunda neler oluo bide öyle kocaman sei sokuolar...insan nasil dayanir...:S
evet ya sigara kalınlıgında zaten borumu hortummu ne haltımsa :umursamaz: