Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ay bi fena oldummirmirmirmir
cok geçmiş olsun gastrit ülser falan mı varmış

aynen canım saol ...
her bişi cıktı adamın midesinde ...
nası yemekler yediriyosam adamcagıza mide iflas edmiş

:roflol: :roflol: :roflol:

nerde geliyorum resmini printerdan cıkartıp..imzalarsın artıkdelikafaduldenhihoyyyt

henüz belli degil ama sanirim istanbulun eeeeeeeen lüks otelinde olcak...printlemene gerek yok sekerim...süper kaliteli imza günü icin cekilmis resimlerimiz var...zemuszemus
:p

evet canım zaten genelde onu bayıltmadan yapıyolar bayıltılcak bi olay olmadıgını soyluyorlar ..:

burda bayiltiolar genelde...ancak kendin istemiorsan bayiltmiolar...bence öyle secenek olmasi gerekio...parmagini bile soktunda neler oluo bide öyle kocaman sei sokuolar...insan nasil dayanir...:S

aynen canım saol ...
her bişi cıktı adamın midesinde ...
nası yemekler yediriyosam adamcagıza mide iflas edmiş

:roflol: :roflol: :roflol:

yok kız yedikleriyle ilgili diildir benim daha yasım ne başım ne midemde ve 12parmakta gastrit var..stresli tiplerde oluyor hep böyle mide sorunları.

ne dion bacı sen patlıcanı elimize tutuşturup gittin zati

:roflol:
hep üzüm üzüme baka baka kararacak değilya
bi kerede benim patlıcan burnuma baka baka uzasın

off çok pis espri yaparım buzz gibi kızlar
daha çok serinlemek isteyen varmı :teytey:

yok kız yedikleriyle ilgili diildir benim daha yasım ne başım ne midemde ve 12parmakta gastrit var..stresli tiplerde oluyor hep böyle mide sorunları.

üfff sorma ya zaten diyom ben en ufak bişeye bile pöykürür bögürürsen bole olur diom azcık bahanesi olsun yeter bagırıp çagırmaya hemen parlar ...

evet canım zaten genelde onu bayıltmadan yapıyolar bayıltılcak bi olay olmadıgını soyluyorlar ..:

burda bayiltiolar genelde...ancak kendin istemiorsan bayiltmiolar...bence öyle secenek olmasi gerekio...parmagini bile soktunda neler oluo bide öyle kocaman sei sokuolar...insan nasil dayanir...:S

evet ya sigara kalınlıgında zaten borumu hortummu ne haltımsa :umursamaz:

neyse ben gidem gecelere kabus olam

kızlar beni yeniden görmek isterseniz gelirim :jeyyar:
benide allah yarattı emi her zaman resm koymam

iyi geceleer :1hug:

X