Nişan bu da bnm nişan tepsiiim :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
teşekkür ederim..foto eklemeyi tam yapamadım ..bu fotoda pek belli değil ortada iki tane camdan kuğu var..yüzüklerimiz onların boynunda olcak inş.

çok teşekkür ederim kızlar..be yaptım evet..saten kumaş inci..metrelik tül ve sicak silikon kullandım..makası da şeritle sardımm:) beğenmenize sevindimm.inş. kayınvalidem de beğenir ne de olsa çeyiz

öylesine açmıştım sayfayıhiç bu kadar şık bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmemiştim...
ellerine sağlık canım benim.ne kadar özençlisin öyle maşallah..inşallah karşı taraf da öyledir..
Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
bir ömür boyu çook mutlu olman dileğiyle..
tebrik ederim...

çok hoş ve değişik opuyorumnanaktan çok beğendim kendinmi yaptın? yoksa yaptırdınmı?
nişanlığın ne renk? aynı renkte olmasına dikkat et çok havalı oluyorkaydirigubbakcemile3

ayy müthişşş olmuş canım yaa ellerine sağlık nası becerdin..çok heveslendim keşke benim de böyle bi tepsim olsa:) benim tepsim yok tepsim yok napcaaaaammmm:) böyle süslenmiş hazır bulabilrmym ki kızlar acaba satın alsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…