Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

sağolun kızlar napalım artık kısmet değilmiş artık herşeyde vardır bi hayır tabikide ...

Only smile hafiften belli oldu mu artık bebiş:KK8:

Canım kasığım şiş zaten ama karnım henüz normal :) Ama zaten annemin de çok belli olmuyormuş karnı.Muhtemelen benimde öyle olur...

Sen çatlak oluşumunu engellemek için bişey kullanıyormusun?

Canım kasığım şiş zaten ama karnım henüz normal :) Ama zaten annemin de çok belli olmuyormuş karnı.Muhtemelen benimde öyle olur...

dur daha yavvvvvvvvvvv 6. aydan sonra başlarsınız:KK9:

Hımm evet genelde annelerle aynı oluyor.
Çatlaklar için bir şey yapmıyorum henüz canım.
Sadece duştan sonra nemlendiriciye başladım.
vücudum çok kurumasın diye..
Karnıma falan da hafif sürüyorum.
Tam olarak bakıma 12. haftadan sonra başlanmalı deniliyor genelde.
Ondan öncesi işte nemli tutmak.
Ama benim annemde çatlaklar var.
Bende de olacaktır,gene de dikkat edeceğim..

Hımm evet genelde annelerle aynı oluyor.
Çatlaklar için bir şey yapmıyorum henüz canım.
Sadece duştan sonra nemlendiriciye başladım.
vücudum çok kurumasın diye..
Karnıma falan da hafif sürüyorum.
Tam olarak bakıma 12. haftadan sonra başlanmalı deniliyor genelde.
Ondan öncesi işte nemli tutmak.
Ama benim annemde çatlaklar var.
Bende de olacaktır,gene de dikkat edeceğim..

Canım doktorum sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere nemlendirmelisin dedi. Göbek, göğüs ve popo... Gece badem yağı , sabah krem kullan, kıyafetlerin yağlanmasın dedi. Ben daha hiç başlamadım. Bugün badem yağı alıcam...

Bu arada nemlendirmeye hemen başla dedi ...

Son düzenleme:
Canım doktorum sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere nemlendirmelisin dedi. Göbek, göğüs ve popo... Gece badem yağı , sabah krem kullan, kıyafetlerin yağlanmasın dedi. Ben daha hiç başlamadım. Bugün badem yağı alıcam...

Bu arada nemlendirmeye hemen başla dedi ...

Günde 2 kere mi:KK53:
Ben henüz çok erken diyordum bir de:KK53:
Şu badem yağı hakkında bir türlü kesin kanıya varamıyorum.
Tüylenme yapıyor diyorlar.
Ya hani kaşlara,kirpiklere de seyrek diye badem yağı sürerler.

Kakao yağı çok iyi diyorlar.
Aslında onu araştırmak lazım,zararı yok sanırım.

Günde 2 kere mi:KK53:
Ben henüz çok erken diyordum bir de:KK53:
Şu badem yağı hakkında bir türlü kesin kanıya varamıyorum.
Tüylenme yapıyor diyorlar.
Ya hani kaşlara,kirpiklere de seyrek diye badem yağı sürerler.

Kakao yağı çok iyi diyorlar.
Aslında onu araştırmak lazım,zararı yok sanırım.

Tüylenmemiiiii... Hiç bilmiyordum, o zaman almayayım ben ama doktor kullanabilirsin dedi. :KK37:
Ne yapsakki acaba... Forumlarda bakalım artık....

Tüylenmemiiiii... Hiç bilmiyordum, o zaman almayayım ben ama doktor kullanabilirsin dedi. :KK37:
Ne yapsakki acaba... Forumlarda bakalım artık....

Doktorlar kullanın diyorlar ama ben forumda okuduğum kadarı ile
böyle bir yanı olduğunu da biliyorum.
Denemedim ama risk işte..
Araştıralım bakalım..
Öyle çok pahalı kremlerden de almak istemiyorum ben açıkçası.

:KK31:evet bende duymuştum tüylenme yaptığı ya o kadar olsun sonra döküldü demişti arkadaşım deger ya çatlamasındansa arkadaşlar ben bide kakao yağı duydum aklınızda olsun bebe yagı kullanın bence şimdiden ka kilosunuz şuan?:26::26:

Bir de bebek yağları duş sonrası vücudu nemlendirmek için çok iyiymiş canım:KK34:

:KK31:evet bende duymuştum tüylenme yaptığı ya o kadar olsun sonra döküldü demişti arkadaşım deger ya çatlamasındansa arkadaşlar ben bide kakao yağı duydum aklınızda olsun bebe yagı kullanın bence şimdiden ka kilosunuz şuan?:26::26:

Artık kakao yağı alırız ...

Ben hamile kaldığımda 54,8 kg dım. Cumartesi tartıldım yine aynı. Hiç kilo almamışım...

Ebru Şallı'nın sihirli çatlak kremi

Malzemeler:

1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

Benim kilom çok canım.:KK59:
69 ile hamile kaldım ben.
Neyse ki almadım ve mümkün olduğunca sağlıklı beslenip
az almaya çalışacağım.:KK59:

Bir de bebek yağları duş sonrası vücudu nemlendirmek için çok iyiymiş canım:KK34:

Doktor bebek yağıda kullanabilirsin dedi. Önemli olan cildin nemli olsun... Kakao yağı ve bebe yağı kullanalım madem... Sabah da nemlendirici krem kullanırım...

Ebru Şallı'nın sihirli çatlak kremi

Malzemeler:

1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

Ebru Şallı bilir işini... Bunu denemek lazım aslında. Sağol canım, yazdım ben...:KK34:

X