Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Doktora mı,ne için canım:26:

geçen salı günü gitmişdim canım kontrol için...
doktor haftaya salı çağırdı yani yarın ultrason çekinicem ne var ne yok diye...kontrol amaçlı yani...birde 1 hafta geç oluyorum ya ondan canım...:KK31:

selam kızlarrrrrrrrr ben geldim ay bugün canım bi poaça çekti anlatamam öğrencilerim yerken resmen agzım sulantı poaca yapcam yemek isteyen buyursun bekliyorum:KK56::KK56::KK56:
selin geçmiş olsun nasip canım
yeni arkadaşlar hoş gelmişler
esraaa yeğenim nasıl bak önce onu soruyorum:)
berreee maşallah canım çok tatlısın resmini kaldır yoksa nazar değeriz yaaa

geçen salı günü gitmişdim canım kontrol için...
doktor haftaya salı çağırdı yani yarın ultrason çekinicem ne var ne yok diye...kontrol amaçlı yani...birde 1 hafta geç oluyorum ya ondan canım...:KK31:

Hımm unutmuşum ben onu canım.
Hadi bakalım,her şey yolunda gitsin..

selam kızlarrrrrrrrr ben geldim ay bugün canım bi poaça çekti anlatamam öğrencilerim yerken resmen agzım sulantı poaca yapcam yemek isteyen buyursun bekliyorum:KK56::KK56::KK56:

Aaaa kıskanıyorum amaaa:KK30:
Şaka şaka teyzeleri önce meleğimi sevin,beni sevmeseniz de olur:KK69:
Sen nasılsın tatlım.
Ohhh afiyet bal şeker olsun balıımmmm:KK61:

Sen nasılsın tatlım.

bende balımıı kıskandım....
eşim hep bana balım derde....:KK17::KK17::KK17:

hoşgeldin canım...:KK71:
ayy ben senin aşermiş halini merak ediyorum...:KK9:
teşekkür ederim canım...:KK17::KK17:

Sen nasılsın tatlım.
sagolun ama önce şu kazanımları doldurmam lazım pufff çok sıkıcı sevcez yeğenimi tabi ondan sonra sıra sende nasılsın esra yaramazlık yapıyormu ufaklık ya varya seneye burda çocuklarımızla olup girmeyi çok istiyorum ne güzel
bende balımıı kıskandım....
eşim hep bana balım derde....:KK17::KK17::KK17:
kıskanma kısssss
hoşgeldin canım...:KK71:
ayy ben senin aşermiş halini merak ediyorum...:KK9:
teşekkür ederim canım...:KK17::KK17:

hoşbulduk bende düşünemiyorum ya ben ineğe hakaret etmiş gibi olcam ama inek gibi olurum ya bugün çocuklara meyveleri slayt olarak gösteriyodum yaaa çilek gördüm anammmm nasıl bişey anlatamam kıpkırmızı fenaaaa canım çekti artık hamiyken gör sen beni :KK60::KK60::KK60:

Kızlar bugün Uğur Mumcu suikastinin 18. yıl dönümü. Hatırlıyorumda öldürüldüğünde çocuktum daha, tanımıyordum bile. Ailem üzüldüğü için iyi bir insan olarak düşünüyordum. Sonra kitaplarını okumaya başlayınca yeri doldurulmayacak bir gazeteci olduğunu çok iyi anladım. Ama ne yazıkki bu gibi insanları çok çabuk harcıyor birileri.Sonrada faili meçhul olarak kayıtlara geçiyor.

Dün akşam Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini izledik. Çok güzel mesajlar var, tavsiye ederim. Özellikle çocukların izlemesi çok faydalı olabilir.:KK34:

Kızlar bugün Uğur Mumcu suikastinin 18. yıl dönümü. Hatırlıyorumda öldürüldüğünde çocuktum daha, tanımıyordum bile. Ailem üzüldüğü için iyi bir insan olarak düşünüyordum. Sonra kitaplarını okumaya başlayınca yeri doldurulmayacak bir gazeteci olduğunu çok iyi anladım. Ama ne yazıkki bu gibi insanları çok çabuk harcıyor birileri.Sonrada faili meçhul olarak kayıtlara geçiyor.

Dün akşam Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini izledik. Çok güzel mesajlar var, tavsiye ederim. Özellikle çocukların izlemesi çok faydalı olabilir.:KK34:

7 yaşındaydım o zamanlar..
Uğurlar olsun'u hatırlıyorum..o kadar..
Zaman..

Ben bilgisayar mühendisiyim, yazılımla uğarşıyorum canım...

Hımm anladım.
Bu dönem çok da zorlamayacak seni öyleyse
bu açıdan şanslısın canım.
Ben çalışıyor olsaydım özel bir okulda
dayanamazdım.
hem çok yoğun,oturma fırsatın yok..
Hem de çocuklar yani,ne yapacakları belli olmuyor.

Hımm anladım.
Bu dönem çok da zorlamayacak seni öyleyse
bu açıdan şanslısın canım.
Ben çalışıyor olsaydım özel bir okulda
dayanamazdım.
hem çok yoğun,oturma fırsatın yok..
Hem de çocuklar yani,ne yapacakları belli olmuyor.

Rahatım canım. Herkes duydu hamile olduğumu, üzerime titriyorlar. Birde işyeri hekimimiz amirlerimize bir yazı gönderiyor, hamile olanlara müsama gösterin filan diye. Öğlen uyuyorum mesela, uyku odamız var.

Geçen arkadaşım geldi bize. 3 yaşında oğlu var, bir yumruk attı bana,Allahtan arkamı döndüm belime geldi. Yoksa direk karnıma geliyordu. Çocukların ne yapacağı belli olmaz. Doğumdan sonra başlarsın artık canım. Ama çalış bence, hep evde oturma. Körelirsin... Üniversite okuyup evde oturan bayanları görünce çok üzülüyorum...:26:

Rahatım canım. Herkes duydu hamile olduğumu, üzerime titriyorlar. Birde işyeri hekimimiz amirlerimize bir yazı gönderiyor, hamile olanlara müsama gösterin filan diye. Öğlen uyuyorum mesela, uyku odamız var.

Geçen arkadaşım geldi bize. 3 yaşında oğlu var, bir yumruk attı bana,Allahtan arkamı döndüm belime geldi. Yoksa direk karnıma geliyordu. Çocukların ne yapacağı belli olmaz. Doğumdan sonra başlarsın artık canım. Ama çalış bence, hep evde oturma. Körelirsin... Üniversite okuyup evde oturan bayanları görünce çok üzülüyorum...:26:

Çok güzel gerçekten canım.
Hep evde oturmak hiç bana göre değil.
Zaten ilk kez bu kadar uzun süre evdeyim.
Başladığımda devletle başlamak ve emekliliğe kadar artık devam etmek istiyorum.
Bizim mesleğimiz özellerde yapılacak bir meslek değil maalesef:KK50:
İnsanı yalnızca sömürüyorlar.
Bu nedenle şimdilik çalışmıyorum.
Diğer türlü hiç çalışmamak mümkün mü,DNA'ma aykırı:KK1:

X