- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
hehehehe:)canım advanced woman calender yazarsan çıkar bu çizelgeyi indiriyosun sonra oraya herayın ilişki günlerini regli günlerini giriyosun osana yumurtlama günlerini ve yüksek doğurganlık günlerini veriyo benim çok hoşuma gitmişti:) valla canım buay benim regli belirtim hiç yokdu sadece bihaftadır çok gazım vardı şiddetli bi şekilde bide göğüslerm çok acıyodu hiçbi reglimde olmazdı benim ve akıntım beyaz ve çokdu bukadardı bende ama tabi gerçekten hamileysem bu belirtiler doğru:)selin ya eşime dedimki selin hamile diyeoda diyoki selin kim diye bende dedimki tanımıyorum ama çok sevindim he he eşim gülüyo sen nekadar iyisin diyo selincim hangi siteden ovulasyonunu hesapladın bide belirtilerin ne canım:86:
hehehehe:)canım advanced woman calender yazarsan çıkar bu çizelgeyi indiriyosun sonra oraya herayın ilişki günlerini regli günlerini giriyosun osana yumurtlama günlerini ve yüksek doğurganlık günlerini veriyo benim çok hoşuma gitmişti:) valla canım buay benim regli belirtim hiç yokdu sadece bihaftadır çok gazım vardı şiddetli bi şekilde bide göğüslerm çok acıyodu hiçbi reglimde olmazdı benim ve akıntım beyaz ve çokdu bukadardı bende ama tabi gerçekten hamileysem bu belirtiler doğru:)
inş canımmmmmmm umarımmm öledirrr bencede güzel duyguu ama inan ben yaşayamıyorum oduyguyu şuan reglim yarın inş olmazzz tek dileğim bu:)hımmm hamilesin canım yaaa allahım ne güzel bir duygudar canım benim çok sevindim senin adına pazartesi kan testinin sonucunu yazarsın herkeste farklı belirtiler oluyoroooo topik hamilelerle doluyooooooooooooooooooo yaşasın
inş canımmmmmmm umarımmm öledirrr bencede güzel duyguu ama inan ben yaşayamıyorum oduyguyu şuan reglim yarın inş olmazzz tek dileğim bu:)
canım ingilizce olarak indir sen sonrasını yardımcı olıyım türkçeye çevirmeye tükçesi yok çünkü çeviriliyor amaselincim verdiğin sitede türkçe indirilmiyormu? eğer türkçe indirdiysen linki verirmisin
canım ingilizce olarak indir sen sonrasını yardımcı olıyım türkçeye çevirmeye tükçesi yok çünkü çeviriliyor ama
kızlar merhabalarrr nasılsınızzzz:)
dün akşam gebelik testi yaptım ve gölgesi gibi ikinci çizgi göründü ama içimi rahatlatmadı ve demin test yaptım ilk idrarımla ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı hiç görmedim buzamana kadar bu ikinci çizgiyi:) ama net değil çok açık uçuk pembe yarın regli günümm acabaaaa nedirrrrr:18::18::18::18::18:
Kızlar bu arada dün bebişimi gördüm 2,5 cm olmuş. Kalbi de pıt pıt atıyor. Reglime göre 9+3 haftalık çıkıyor ve ultrasonda 9+3 çıkardı. Aynı gidiyor yani. Herşey yolunda çok şükür.
2 hafta sonra ense kalınlığı ve 2'li test için gidicez.Veee 22 şubatta da cinsiyettttt
ayyy canım benim çok güzel yaaa ayyy yerim ben onu :) hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhatli devam eder inşallah
kızlar merhabaaa okadar morelim bozukkiii napcağımı bilmiyorumm dün akşam birdaha test yaptım ikinci çizgiiyi silik bi şekilde gördüm eşimle mutlulukdan uçtuk sabaha kadar oturduk bir saattir inanılmaz sancı oldu yumurtalıklarımda karnımda öle böle değil ve kanamam oldu demin ama çok feci şekilde sancım var sizc bu nedir hiçbirzaman böle sancım olmamıştır çok üzgünümmmmmmm
inan bende bilmiyorum esracım düngecede ikinci çizgi hemen görünce çok mutlu olmuştukk ama bilmiyorum gerçekten bukadar şiddetli sancım olmasa korkmıcam acaba erken gebeliykmiydi die düşünüyorum düşükmü oldu acabaa bilmiyorum offfff gerçektennnCanımm..
Neden oldu acaba ya hiç bilmiyorum ki:26:
Regl oluyorsun sanırım canım.