Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hehehehe:)canım advanced woman calender yazarsan çıkar bu çizelgeyi indiriyosun sonra oraya herayın ilişki günlerini regli günlerini giriyosun osana yumurtlama günlerini ve yüksek doğurganlık günlerini veriyo benim çok hoşuma gitmişti:) valla canım buay benim regli belirtim hiç yokdu sadece bihaftadır çok gazım vardı şiddetli bi şekilde bide göğüslerm çok acıyodu hiçbi reglimde olmazdı benim ve akıntım beyaz ve çokdu bukadardı bende ama tabi gerçekten hamileysem bu belirtiler doğru:)

hımmm hamilesin canım yaaa allahım ne güzel bir duygudar canım benim çok sevindim senin adına pazartesi kan testinin sonucunu yazarsın herkeste farklı belirtiler oluyor oooo topik hamilelerle doluyooooooooooooooooooo yaşasın

inş canımmmmmmm umarımmm öledirrr bencede güzel duyguu ama inan ben yaşayamıyorum oduyguyu şuan reglim yarın inş olmazzz tek dileğim bu:)

selincim verdiğin sitede türkçe indirilmiyormu? eğer türkçe indirdiysen linki verirmisin

kızlar ben çıkıyorum birazcıkk sonra yine uğrarırımm eşimi aradım bitane daha test alırmısın bakalım ya akşam yada sabah yine yapıcam sizi mutlaka haber veririm dua edin benim için çok öpüorummmm:)

iyi geceler kızlar.....
selinimmmmmminanmıyorum doğrumu okudum ben hamilemisin....
ayyy ne kadar mutlu oldum anlatamam hadi inşallah kan testide güzel sonuç verir bize...
:32haberlerini bekliyoruz canım.....çokk öptüm....

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yav pazar gübleri topik hep boşş yaaa

Selincim süper, hamilesin... 2. çizgi ilk başta silik çıkıyor, her geçen gün koyulaşıyor... Hadi hayırlısı canım.Çok sevindim..

Kızlar bu arada dün bebişimi gördüm 2,5 cm olmuş. Kalbi de pıt pıt atıyor. Reglime göre 9+3 haftalık çıkıyor ve ultrasonda 9+3 çıkardı. Aynı gidiyor yani. Herşey yolunda çok şükür.

2 hafta sonra ense kalınlığı ve 2'li test için gidicez.Veee 22 şubatta da cinsiyettttt

ayyy canım benim çok güzel yaaa ayyy yerim ben onu :) hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhatli devam eder inşallah

Merhaba kızlar

Selin hala gelmemişsin,merak ediyoruz..

Elatugba nasılsın canım?

Only smile inanmıyorum kocaman olmuş bebişşşşş
Hareketlenmiş miydi,görebildin mi hareketlerini?
Ay ayyy cinsiyetine de az kalmış.
Her şey hep güzel gitsin inşallah

kızlar merhabaaa okadar morelim bozukkiii napcağımı bilmiyorumm dün akşam birdaha test yaptım ikinci çizgiiyi silik bi şekilde gördüm eşimle mutlulukdan uçtuk sabaha kadar oturduk bir saattir inanılmaz sancı oldu yumurtalıklarımda karnımda öle böle değil ve kanamam oldu demin ama çok feci şekilde sancım var sizc bu nedir hiçbirzaman böle sancım olmamıştır çok üzgünümmmmmmm

Canımm..
Neden oldu acaba ya hiç bilmiyorum ki:26:
Regl oluyorsun sanırım canım.

Canımm..
Neden oldu acaba ya hiç bilmiyorum ki:26:
Regl oluyorsun sanırım canım.
inan bende bilmiyorum esracım düngecede ikinci çizgi hemen görünce çok mutlu olmuştukk ama bilmiyorum gerçekten bukadar şiddetli sancım olmasa korkmıcam acaba erken gebeliykmiydi die düşünüyorum düşükmü oldu acabaa bilmiyorum offfff gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…