Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

evet çalışmak güzel ama bazen bende evde olmak istiyorum...eşimle aynı yerde çalışıyorum ben...burda tanışmışdık zaten

fransayamı gelin gittin:26:
ailen nerde canım...

Aslen edirneliyim annem babam edirnede ama ben istanbul bakirkoyde dogdum buyudum universiteyi kutahyada okudum sonundada ola ola ev hanimi oldum...

Aslen edirneliyim annem babam edirnede ama ben istanbul bakirkoyde dogdum buyudum universiteyi kutahyada okudum sonundada ola ola ev hanimi oldum...

fransızca öğrenirsin başlarsın işe canım sıkma canını...
canın sıkılınca gel muhabbet ederiz...
bunalıma girme yani tanıdığın kimsen varmı fransada kaç yaşındasın canım...?:26:

23 yasindayim tanidigim pek kimse yok burda bazen yabanilestigimi farkediyorum konusmaya konusmaya Allah tan esim cok iyi biriside katlanabiliyorum ama yinede istanbul burnumda tutuyor... Benim icin vazgecilmez bir yer...

23 yasindayim tanidigim pek kimse yok burda bazen yabanilestigimi farkediyorum konusmaya konusmaya Allah tan esim cok iyi biriside katlanabiliyorum ama yinede istanbul burnumda tutuyor... Benim icin vazgecilmez bir yer...

aynı yaşdayız...
gel burda muhabbet ederiz...
zaten eşini sevmesen gitmezdin fransaya...
ah istanbul çook güzel...

ben doktora gidiyorum gelince görüşürüz kızlar erken çıkıcam biraz ...:80:

ben geldim kızlar...:80:
doktoruma anlattım herşeyi...dinledi beni güzelcene strest yapma ve kafana takma dedi haftaya salı tekrar çağırdı o zman ultrason çekicekmiş...biraz içim rahatladı...

esra gelmedimi daha...

Son düzenleme:
elifcim hoşgeldin canım yaaa ben bugün hiç giremedim nete kızlar artık yarın görüşürüz

Canım haftaya niye çağırdı? Neden ultrason çekecekmiş? Bu arada yumurtalıklarından yumurtanın olgunlaştığını anlamıştır.

Kızlar eve daha yeni geldik,günümüz harikaydı..
Her şey yolundaydı çok şükür.
Duyduk meleğimin kalp atışlarını..
Ayy bu heyecanla ddaha fazla yazamayacağım,yarın öğleden sonra görüşürüz.
Çok öptüm hepinizi

Ayyyy ne guzel ne buyuk bir heycandir bu kimbilir bizim icinde dua et canim Allah bizede annelik duygusunu tattirsin...

günaydınn....
nasılsınız...?

ayy çok sevindim canım çok şükür...
bizde merak ettik...ne güzel bi duygu

Canım haftaya niye çağırdı? Neden ultrason çekecekmiş? Bu arada yumurtalıklarından yumurtanın olgunlaştığını anlamıştır.

gittiğimde çıkıyodu ben girdim beni dindeni güzelcene endişelenmene gerek yok yok dedi...reglmin yeni bittiğini söyledim haftaya salı gel dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…