off nerdesiniz kızlar ya canım sıkıldı....:84::84:
off nerdesiniz kızlar ya canım sıkıldı....:84::84:
elatugba
selam canım noldu?
Elif_kadir
Hayirdir canim???
Canım sıkıldı bugün kimse gelmedi yaa...
nerdesiniz ki....?
burdayızzzz benim yine misafirim var bu sefer yemekli yemek yapıyorum
canımmmmselinimm...:78:
kızlarrr merhabalarrr:) berremm nasılsınn giremiorum buaralar fazla malum eşim evde genellikle bide biraz girip oldum ilaçlar dr filan ölee geçio vakitler ama çok özledimmm
çok mersi canım benim..hoşgeldin....canım....
nasılsın...geçmiş olsun...
ben aynıyım canım dün doktora gittim haftaya salı ultrason felan çekinicem...
dün akşam ilk testimi yaptım...
seninde bünyen zayıf galiba benim gibi...
çok mersi canım benim..
evet okudumm berrecim ay umarım bu ay hamiş kalırsın valla bütün dualarım seninlee dr.da olumsuz bişe olmadığını sölemesi çok sevindirdi beni tatlım..bende baya girip oldum ilçlar iğneler filan oldum ve buyuzden belki hamiş olabilirim die kan testi yapıldı 5 gün önce filan sanırım yani reglime 7 gün varken malesef sonuç 2 lerde çıktı sanırım buayda bebiş hayelleri suda
aman tatlım çok dikkat kendinee çok geçmiş olsun sanadahayırlısı olsun canım olsun herşeyde vardır bi hayır...
bende grip oldum bol bol c vitamini aldım atlattım sayılır...
üzme kendinide sakın...
zaten bu ay geçsin sana test alıcaz....:78:
aman tatlım çok dikkat kendinee çok geçmiş olsun sanadatabi herşeyde bi hayır vardır artık valla düşünmek bile istemiyorum eşim çok etkileniyoo hiçbişe hesaplamıcaksın valla heray strese girmekten bıktım ben olucaksa kendiliğinden olur dedi fena kızdı bende söz verdim artık hiçbişe düşünmicem ne yumurtlama günü ne başka bişey olucaksa bile kendimin yarattığı pisikolejiyle olmuyodur valla:) artık hayırlısı ama hala içimde bi umut var geç döllenme olmuştur filan diee:):) kırmızıları görmeden sanırım umudumu yitirmicem:) çünkü evde iki tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi 5 dk içinde silik çıktı gözle görülebilcek şekilde bakalım deliye bağladım anlıcağın:):18:
:):) yok yok busefer tutucam kendimi canım benım ben çıkıyorum çok öptüm seniiiiibak buraya yazıyomm...
sen hayatta takmadan durmazsın...hep böyle diyosun ama takıyosun zaten yakında ben kızıcam sana.......
o testide yüz yüz eminim yaparsın....
Selam kızlar,kimse var mıııı
aman tatlım çok dikkat kendinee çok geçmiş olsun sanadatabi herşeyde bi hayır vardır artık valla düşünmek bile istemiyorum eşim çok etkileniyoo hiçbişe hesaplamıcaksın valla heray strese girmekten bıktım ben olucaksa kendiliğinden olur dedi fena kızdı bende söz verdim artık hiçbişe düşünmicem ne yumurtlama günü ne başka bişey olucaksa bile kendimin yarattığı pisikolejiyle olmuyodur valla:) artık hayırlısı ama hala içimde bi umut var geç döllenme olmuştur filan diee:):) kırmızıları görmeden sanırım umudumu yitirmicem:) çünkü evde iki tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi 5 dk içinde silik çıktı gözle görülebilcek şekilde bakalım deliye bağladım anlıcağın:):18: