Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Manti sohbetiniz cok hos ama milfoy hamurundan mantiyi cok merak ettim bende deniycem...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrr....
dün çok yoğunduk gelemedim. Nasılsınız? Mantılar filan, ohhhh:KK56:
Ben hiç hayatımda tek başıma mantı yapmadım...:KK69:

Günaydın kızlarrrrr....
dün çok yoğunduk gelemedim. Nasılsınız? Mantılar filan, ohhhh:KK56:
Ben hiç hayatımda tek başıma mantı yapmadım...:KK69:

günaydın canım merak ettik seni dün geldin midem bulanıyo dedin bi dahada gelmedin...:26:
bende yapmadım bunu yapıcam ilk olucak...
:KK17:

iki senelik evliyim canim alti aydir korunmasizim ama henuz birsey yok insallah olur gunler gectikce umidini kaybedenlerdenim...

canım hemen öyle ümidini niye kaybediyosun daha yenisin dur bakalım...
ne zamn regl günün canım...?:KK31:

günaydın canım merak ettik seni dün geldin midem bulanıyo dedin bi dahada gelmedin...:26:
bende yapmadım bunu yapıcam ilk olucak...
:KK17:

Canım mide bulantım kronikleşti artık. Sabah yediklerimi çıkarıyorum, sonrasında kusmuyorum ama sürekli bir mide bulantısı oluyor. Bileklik de çok faydalı olmadı. Ama bilekliği çıkarınca sürekli bulantı oluyor. Allahım bitsin diyorum artık :26:

Canım senin randevun saat kaçta?

Canım mide bulantım kronikleşti artık. Sabah yediklerimi çıkarıyorum, sonrasında kusmuyorum ama sürekli bir mide bulantısı oluyor. Bileklik de çok faydalı olmadı. Ama bilekliği çıkarınca sürekli bulantı oluyor. Allahım bitsin diyorum artık :26:

Canım senin randevun saat kaçta?

dayan canım ya bir iki ay sonra bişeyin kalmaz inşallah...
benim randevum 14:30 da canım:26:

Herkese gunaydin kizlar canim regl gunum 23 ocak hayirlisi artik... Canim sen calisiyormusun?

aa az kalmış hadi hayırlısı inşallah olmazsın...
evet canım çalışıyorum 7 aylık evliyim 4.olucak bebek çalışmaları:KK17:

Son düzenleme:
aa az kalmış hadi hayırlısı inşallah olmazsın...
evet canım çalışıyorum 7 aylık evliyim 4.olucak bebek çalışmaları:KK17:

inşallah canim... Ay ne guzel calisiyorsun evlenmeden once bende calisiyordum simdi sikintidan patliyorum butun gun evdeyim, evlenip fransaya gelince is hayati bitti ama bir an once fransizca ogrenip calismaya baslamam gerekiyor yoksa deliricem...

inşallah canim... Ay ne guzel calisiyorsun evlenmeden once bende calisiyordum simdi sikintidan patliyorum butun gun evdeyim, evlenip fransaya gelince is hayati bitti ama bir an once fransizca ogrenip calismaya baslamam gerekiyor yoksa deliricem...

evet çalışmak güzel ama bazen bende evde olmak istiyorum...:KK31:eşimle aynı yerde çalışıyorum ben...:KK17:burda tanışmışdık zaten:KK69:

fransayamı gelin gittin:26:
ailen nerde canım...:KK31:

Duymuştur pıt pıtları artık ve çok mutludur eminim:emir_bebek:
Gelince yazar duygularını...

ayy ne güzel yaa...
ben bile heycanlandım valla....:18:
bende bu akşam test yapıcam...:KK17:
ama 2 gün misafirm var nasıl olucak bilmiyorum ben saat 10:00 gibi yapmak istiyorum ama...:KK31:

X