Günaydın kızlarrrr
Dün gelemedim ama bugün burdayım...Mide bulantılarım azaldı, anneme sordum onunda ilk başta oluyormuş, sonra geçiyormuş. Huzurluyum yani
Berrecim sen nasılsın canım?
Selin kan testi yaptırmış ama regl gününe 7 gün kala çıkmaz ki kanda. Benim 4 gün kala 17,7 çıkmıştı. Doktor daha yeni rahime gelmiş dedi. Acele etme Selincim...
günaydın canım...iyiyim çok şükür...
test yapıyorum 2 günden beri...
nerdeydin dün hiç gelmedin....?
mide bulantılarının azaldığına sevindim canım çok şükür...
Canım dün hiç vakit bulamadım. Yoğundum...
Testlere devam, nasıl yapman gerektiğini biliyosun dimi canım. Doğru yapmak lazım. Testi idrara daldırdıktan sonra 10 sn beklemelisin. Bir arkadaşım daldırıp çıkarıyormuş, yumurtlamadım sanmış :)
ay sorma ya bende akşam onu düşünüyodum...
bide yapmayı beceremiyomuşum sonra koş doktora yumurtlamıyorum ben diye...
çizgiye kadar sokuyorum 10-15sn bekletiyorum sonra çizgilerin çıkmasını bekliyorum...
doğrumu yapıyorum...
Doğru canım. 10 sn bekledikten sonra yatay konumda bi yere koy ve 4-5 dk sonra bak... Umarım bu sefer olacak canım.
2. çizgiyi silik de olsa gördüğünde yumurtlama sürecinin başladığını bil. Ve 6-7 saat sonra testi tekrarla. 2. çizgiyi koyu görene kadar 6-7 saatte bir testi tekrarla. Ve bu arada da çalışmalara başla
yarın yada cumartesi yumurtlıcam galiba...(tavuk gibi)
ama ben 6-7 saat sonra testi nasıl tekrarlıcam zaten akşam 10:30da yapıyorum testi...
Canım sabah 10 gibi filan yaparsın. Ama ilk idrarla yapma... Sonrada 6-7 saatte bir yaparsın...
günaydın canım...
nasılsın...?
iyiyim canim dun buyuk temizlik vardi camlari falan sildim fazla giremedim sen nasilsin bu arada testlere baslamissin hayirlisi olsun insallah bu ay hamiş kalirsin...
osmanı izlenizmi...?
nasıl olucak acaba yaa çok kötü oldu sonu....
ne güzel canım evdesinde temizliğini yapıyosun...
evet canım başladım bakalım hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlanır bu ay...
seninde az kaldı reglin...
Canım izledim tabi, ölücek galiba Osman. Ben sırf Osman için izliyodum valla. İnşallah devam eder...
Evet canim az kaldi belimde hafif bir agri var birde sanki hastalanicakmisim gibi hissediyorum ama inşallah yanilirim
Merhaba kızlar ben geldimmmm
Hadi toplanalım,nasılsınıızzzzzz
Merhaba kızlar ben geldimmmm
Hadi toplanalım,nasılsınıızzzzzz