Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Gun asiri bir kere iliski oneriyor benim doktorum ovulasyon tarihinden sonra yaklasik 4 gun kadar dogurganlik yani vajinadaki islaklik devam eder bu arada benim ismim elif 2 yillil evliyim 6 aydir korunmuyorum ama daha oncesinde dogum kontrol hapiyla korundugum icin doktor vucudun kendini toplamasi zaman alir demisti her ay kirmizi karti gormekten cok sikildim rabbim herkese evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos yuvasini nesesiz birakmasin, hepimizede sabir versin:KK49:

allah bir omur boyu surdursun cumlenin yuvasini insallah olur bende 2 bucuk senedir evliyim gorucu usulu simdi turkiyede yasiyorum cokta memnunum ok anladim yani gunde bir kere sen ne zaman hatalancan yani hangi gun inds olmazsinda hayirlarla

Herkese günaydın..Nasılsınız kızlar ??
Erkek doktora gitmeye çekinmeyin ya sonuçta bu onların işi..Benim doktorum erkek ve memnunum ..Ayrıca bi yerde izlemiştim bu araştırmalarla kanıtlanmış.. Kadın doğum uzmanlarında ve kuaförlerde erkekler çok daha başarılıymış bayanlara göre..Tabii ki yinede herkesin tercihi..:KK16:
Benim de 2 gündür bulantım yok.. ama karnımda çok gaz ve şişkinlik var ..

Denizcim hoşgeldin.
Ne güzel bulantın yok.Ben bugün mahvoldum, lavabodan çıkamıyorum. Öğlen yemek yiyemedim, yediğim meyveyi de 2 dk sonra çıkardım. Napıcam bilmiyorum. Git gide şiddetleniyor. İnşallah senin hiç bulanmaz:26:

Bu arada ben 8+0 oldum. Sen kaç haftalıksın?

slm cumleten herkeze hayirli cumalar bu arada bende ovulasyon testi aldim bu ayin 11 yumurtlama gunum ins 27 ocakta hastalanmam allah istiyen herkeze nasip etsin kadir kiymet bilenlere bu arda kizlar bilginiz var mi bi sorum olcak bu ayin 11 de idi yumurlama gunum ama ben 10 da basladim iliskiye sizce her gun dvm etsemmi yok sa bir gun aralikla mi yapsam ner dersiniz lutfen cvp tskler

Canım hoşgeldin. Senin yumurtlama günün geçmiş, ilişkinin bir faydası olmazki.. 10-11-12 senin için ideal günlermiş. İnşallah hamilesindir...

canım hoşgeldin. Senin yumurtlama günün geçmiş, ilişkinin bir faydası olmazki.. 10-11-12 senin için ideal günlermiş. Inşallah hamilesindir...

bende zaten 10 11 12 13 boyle dvm etmek ıstıyorum bu tarıhlerde ılıskıye gırdım zaten ama bazı gunler sabaha kadar bekeldım bazı zaman 1 saat durup dusumu aldım ınsallah olursa cok ıstıyoruz allah herkeze nasıp etsın ınsallah

Denizcim hoşgeldin.
Ne güzel bulantın yok.Ben bugün mahvoldum, lavabodan çıkamıyorum. Öğlen yemek yiyemedim, yediğim meyveyi de 2 dk sonra çıkardım. Napıcam bilmiyorum. Git gide şiddetleniyor. İnşallah senin hiç bulanmaz:26:

Bu arada ben 8+0 oldum. Sen kaç haftalıksın?

Benimde oluyor bulantım arada ağzımın tadı hiç yok hiçbişeyi tat alarak yemiyorum yani ama daha hiç çıkarmadım inşallah böyle gider..zaten 12.haftaya kadar en yoğun zamanı oluyomuş bulantıların..Benim de 7+5 canım.. Zaman geçmiyo dimi ? :KK52: Ne zaman gidiceksin tekrar doktora ?

...........................

Son düzenleme:
Benimde oluyor bulantım arada ağzımın tadı hiç yok hiçbişeyi tat alarak yemiyorum yani ama daha hiç çıkarmadım inşallah böyle gider..zaten 12.haftaya kadar en yoğun zamanı oluyomuş bulantıların..Benim de 7+5 canım.. Zaman geçmiyo dimi ? :KK52: Ne zaman gidiceksin tekrar doktora ?

Canım 22 Ocakta randevum var. Doktor belki hareketlerini bile görebiliriz dedi.

Senin ne zaman?

Yaz canım, üzülmeyiz. Merak ettim...

dedim ki sevdiklerinizin kıymetini bilin...
öğlen namazından sonra 2 araba postane ve caminin girişine girdi...
postanede para yatıran anne ve çocuklar caminin bahçesinde oturan yaşlılar ufff çok kötü ya 2 araba girmiş...ölü vardı 2 tane 4-5 tane yaralı çığlık felan çok kötüydü ambulanslar 500 kişi vardı nerdeyse mahşer günü gibiydi...
düşünsene kadın para yatırmaya çıkıyo bi daha dönmüyo...
şu 2 günlük dünyada değmez kimseyi üzmeye...:KK14::KK14::KK14:

postanede para yatıran anne ve çocuklar caminin bahçesinde oturan yaşlılar ufff çok kötü ya 2 araba girmiş...ölü vardı 2 tane 4-5 tane yaralı çığlık felan çok kötüydü ambulanslar 500 kişi vardı nerdeyse mahşer günü gibiydi...

Öyle canım, hayat kısa. Bende geçen yaz temmuz ayında hayatımda çok sevdiğim amcamı trafik kazasında kaybettim ardından da bebişi düşürdüm. Bebişe üzülemedim bile. Şok yaşamıştık,bilirim yani , hiçbişeye değmez, hayat kısa...

Öyle canım, hayat kısa. Bende geçen yaz temmuz ayında hayatımda çok sevdiğim amcamı trafik kazasında kaybettim ardından da bebişi düşürdüm. Bebişe üzülemedim bile. Şok yaşamıştık,bilirim yani , hiçbişeye değmez, hayat kısa...

Rabbim sabır versin arkada kalanlara çok zor....:KK14:

esra'yı merak ettim yaa dünde girmedi bugünde gelmedi....
nerde acaba inşlalh hasta felan değildir.....
:26:

Allah hepsinin yardımcısı olsun ya .. doğru diyosun hayat kısa kimseyi üzmeye değmez ama insanlar da çok zor yaratıklar işte herkes aynı değil,çatışmalar da kaçınılmaz oluyor malesefki..

Canım 22 Ocakta randevum var. Doktor belki hareketlerini bile görebiliriz dedi.

Senin ne zaman?

Az kalmış canım hadi bakalım inşallah görürsünüz..:emir_bebek: Beni 1 ay sonra çağırdı yani 10-15 şubat gibi falan..12 haftalık olmuş olcak yani .. Sen 9.hafta dolmuşken gitmiş olcaksın dimi ?

Az kalmış canım hadi bakalım inşallah görürsünüz..:emir_bebek: Beni 1 ay sonra çağırdı yani 10-15 şubat gibi falan..12 haftalık olmuş olcak yani .. Sen 9.hafta dolmuşken gitmiş olcaksın dimi ?

Evet canım 9+1 iken gitmiş olucam... 11. haftada sanırım ikili test yapılır, gerçi henüz araştırmadım onları..

X