Canım selam, ben iyiyim sağol. Tam adamına sordun kek-poğaça tarifi :)) Bir tek kek biliyorum istersen söyleyeyim
Evet ben haftaya gidicem canım.. doktor 10-15 gün sonra gel demişti işte pazartesi 12 gün olcak ogün randevu alırım diye düşünüyorum..
2-3 gündür midem biraz kötü ya özellikle yemek yedikten sonra kötü oluyor.. mide bulantıları 6 haftadan sonra başlıyomuş benim bugün 6+2 oldu sanırım başladı..
ya canım ben hiç keki yapamam ya pişmez ya kabarmaz
Canım selam, ben iyiyim sağol. Tam adamına sordun kek-poğaça tarifi :)) Bir tek kek biliyorum istersen söyleyeyim
Canım kekin sırrı var. Yumurta ve şekeri mixer ile en az 4-5 dk çırptıktan sonra diğer malzemeleri koy.İyice kabarsın yumurta ve şeker... Birde yağı normal ölçünden biraz daha az koy. Bak süper kabaracak. Pişip pişmediğine de kürdan ile bakarsın.
Sonrada afiyetle yersin,ohhhhh
sagol canımmmmmmmmmm deneyim bakalım şimdi yapıyorum
onlysmile ve deniz..sizin keseler kaç mm 'di kızlar?
Canım 5+3 iken 4,5 mm idi.
esram isim düşündünmü canım...?
Canım internettekilerle karşılaştırma. Normalde benim 4 gün geriden geliyor.Ama regl döngüne göre değişir. Benim 31 gün olduğu için geriden geliyor. Onlar 28 güne göre hesaplanıyor
smile haber ederimkızlar hakikaten isim olarak ne düşünüyorsunuz ?
Çin takvimine göre kız gözüküyor. Kız olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyorum. Ağustosta doğarsa Simge :) Erkek olursa Efe :)
Değişebilir tabi ama şimdilik bunlar.
Esracım ve denizcim çin takvimine baktınız mı?
Çin takvimine göre kız gözüküyor. Kız olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyorum. Ağustosta doğarsa Simge :) Erkek olursa Efe :)