Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Elbette çok da uzun değil..
Tamam bekleriz biz

günaydın kızlar ben geldim....
daha regl olmadım...ama sanırım olucam sırtım belim çok ağrıyo bide dün gece yürüyüşe çıktık eşimle canımız sıkılıyodu yolda kasıklarıma bi sancı girdi ayaklarımı nasıl kastı yürüyemedimnedir anlamadım:26:

esra'cım kim bilir nasıl heycanlısındır...bebişin kesesini görücen...

only-smile canım çok sevindim ne güzel bak herşey yolunda...artık üzülme kalp atışınıda duydun...ne güzel bi mutluluk...

Son düzenleme:

Canım inşallah herşey böyle güzel devam eder, hepimiz için

Canım üzülmüyorum artık, gebelikte olurmuş öyle şeyler. Artık daha tecrübeliyim :)
Herşeyin yolunda olduğunu duymak ayrıca bi güzel. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Esracım bugün keseciğini görür. Senin çift çizgi haberlerini alırız. Aynı şekilde Selin,özlem herkesin

Çokkk mutluyumm

inşaallah canımm inşallah....
Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah....

Günaydıııın nasılsınız kızlar??

Smilecim çok çok sevindim..Hadi artık hamileliğin tadını çıkarmaya başla :)) Güzel dileklerin için de çok sağol..İnşallah biz de bu mutluluğu yaşarız..

hoşgeldin canım...
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın...?:26:

İyiyim canım bende. gün geçiriyoruz işte..Sen daha regl olmadın dimi? Ya bir test yapsana çok merek ediyorum..

İyiyim canım bende. gün geçiriyoruz işte..Sen daha regl olmadın dimi? Ya bir test yapsana çok merek ediyorum..

yok canım dün bir iki damla geldi ama devamı gelmedi daha...
ama olucam sanki belim felan ağrıyo kasıklarım...:26:
yarın regl günüm....

Son düzenleme:
yok canım dün bir iki damla geldi ama devamı gelmedi daha...
ama olucam sanki belim felan ağrıyo kasıklarım...:26:
yarın regl günüm....

Canım inşallah esra gibi olur seninde..Ben de çok garibim bu aralar.Sanki adet olcakmışım gibi göğüslerim acımaya başladı,karnım,kasıklarım ağrıyor, bir de uykucuyum zaten ama ço feci oldum uyusam bütün gün uyurum..acaba mı diyorum ama daha adet günüme çok var bu kadar zaman da bir şey belli olmaz.yine başladı yani psikolojik sendromlar

inşallah canım hepimiz burdan güzel haberler veririz...
ama psikolojik çok kötü gerçekten rahat olcaksın kafana takmıcaksın o zaman herşey daha iyi oluyo...
bende bu ay takmadım ama ...
ne güzel evdesin uyuyosun dinleniyosun...
kendini hiç dinleme...kaç gün var regline...:26:

hoşgeldiniz...anne adayı ve meleği...:103:
nasılsınız...?:18:
doktor ne dedi...?:18:
keseyi gördünüzmü...?:18:

Hoşbulduk berree teyzesi
İyiyiz canım,çok iyiyiz..
Şu anda her şey yolundaymış,keseyi gördük şükürler olsun.
15 gün sonraya tekrar randevu verdi.
Hem keseyi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız o zaman
Çok güzel bir duygu ya,elimde resmi var bebişimin kesesinin
0.583 cm ' cik bir şey

ayy ayy yesin onu teyzesi...
şükürler olsun için rahatladı artık herşey yolunda allah'ın izniyle sonuna kadarda hep böyle gider canım...

Canım hadi çok şükür...O resimleri bir albüm yap çok güzel olur..bir arkadaşım öyle yaptı çok hoş oldu..bu arada bilmem ki Allah söyletti sanırım ..Aman kız erkek fark etmez hayırlı sağlıklı olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…