çook teşkkr ederım destegın için haklısın aslında 5 ay cok uzun bı sure degıl ztn okul başvurularıda başlamış bu ara onlarla ugrasırımcanım sıkılırsada gelırım burda içimi dökerim biraz :)
Canımmmm çok şükür aklımız sendeydi..
Okurken nasıl heyecanlandım anlatamam..
Harika bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.
İnşallah sonuna kadar her şey böyle güzel gider canım
Ben önce keseyi bi göreyim de hayırlısıyla..
Ayy çok sevindim ya
günaydın kızlar ben geldim....
daha regl olmadım...ama sanırım olucam sırtım belim çok ağrıyo bide dün gece yürüyüşe çıktık eşimle canımız sıkılıyodu yolda kasıklarıma bi sancı girdi ayaklarımı nasıl kastı yürüyemedimnedir anlamadım:26:
esra'cım kim bilir nasıl heycanlısındır...bebişin kesesini görücen...
only-smile canım çok sevindim ne güzel bak herşey yolunda...artık üzülme kalp atışınıda duydun... ne güzel bi mutluluk...
Canım üzülmüyorum artık, gebelikte olurmuş öyle şeyler. Artık daha tecrübeliyim :)
Herşeyin yolunda olduğunu duymak ayrıca bi güzel. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Esracım bugün keseciğini görür. Senin çift çizgi haberlerini alırız. Aynı şekilde Selin,özlem herkesin
Çokkk mutluyumm
Canım üzülmüyorum artık, gebelikte olurmuş öyle şeyler. Artık daha tecrübeliyim :)
Herşeyin yolunda olduğunu duymak ayrıca bi güzel. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Esracım bugün keseciğini görür. Senin çift çizgi haberlerini alırız. Aynı şekilde Selin,özlem herkesin
Çokkk mutluyumm
Günaydıııın nasılsınız kızlar??
Smilecim çok çok sevindim..Hadi artık hamileliğin tadını çıkarmaya başla :)) Güzel dileklerin için de çok sağol..İnşallah biz de bu mutluluğu yaşarız..
İyiyim canım bende. gün geçiriyoruz işte..Sen daha regl olmadın dimi? Ya bir test yapsana çok merek ediyorum..
yok canım dün bir iki damla geldi ama devamı gelmedi daha...
ama olucam sanki belim felan ağrıyo kasıklarım...:26:
yarın regl günüm....
Canım inşallah esra gibi olur seninde..Ben de çok garibim bu aralar.Sanki adet olcakmışım gibi göğüslerim acımaya başladı,karnım,kasıklarım ağrıyor, bir de uykucuyum zaten ama ço feci oldum uyusam bütün gün uyurum..acaba mı diyorum ama daha adet günüme çok var bu kadar zaman da bir şey belli olmaz.yine başladı yani psikolojik sendromlar
İnşallah canım.Daha çoook var 10 gün
Biz geldik kızlaarrrrrr
Biz geldik kızlaarrrrrr
hoşgeldiniz...anne adayı ve meleği...:103:
nasılsınız...?:18:
doktor ne dedi...?:18:
keseyi gördünüzmü...?:18:
Hoşgeldin melek anne ve melek kızı...Ne dedi doktor? Gördün mü miniğini? AA bak bu arada kızı demişim
hoşbulduk berree teyzesi
Iyiyiz canım,çok iyiyiz..
şu anda her şey yolundaymış,keseyi gördük şükürler olsun.
15 gün sonraya tekrar randevu verdi.
Hem keseyi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız o zaman
çok güzel bir duygu ya,elimde resmi var bebişimin kesesinin
0.583 cm ' cik bir şey
Hoşbulduk berree teyzesi
İyiyiz canım,çok iyiyiz..
Şu anda her şey yolundaymış,keseyi gördük şükürler olsun.
15 gün sonraya tekrar randevu verdi.
Hem keseyi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız o zaman
Çok güzel bir duygu ya,elimde resmi var bebişimin kesesinin
0.583 cm ' cik bir şey