ayy ayy yesin onu teyzesi...
şükürler olsun için rahatladı artık herşey yolunda allah'ın izniyle sonuna kadarda hep böyle gider canım...
Canım hadi çok şükür...O resimleri bir albüm yap çok güzel olur..bir arkadaşım öyle yaptı çok hoş oldu..bu arada bilmem ki Allah söyletti sanırım ..Aman kız erkek fark etmez hayırlı sağlıklı olsun yeter..
Berree seninki de yerleşme kanamasıydı sanırım,hadi test yap hadi hadi hadiiiiii
canım bilmiyorum yaa kafam karışık acaba yerleşmemi diyorum,acaba kistmi var yine o zamanda böyle olmuştu yinemi acaba diyorum...:26:kafam çok karışık
ümitlenmekde istemiyorum ama...
Canım ama bu şekilde zaten ümitlenirsin..
En azından sonucu alsan olmaz mı:44:
Ama sen bilirsin tabii ki tatlım,nasıl istersen..
annemi arıcam akşama bize gelicekti gelirken test alsın bi tane eğer yarın olmazsam perşembe günü yapıcam yada dayanamazsam daha erken yaparım...ki kesin dayanamam
hayırlısı artık çok merak ediyorum aslında varya içim pır pır...:18:
ben yemeğe çıkıyorum canım gelince görüşürüz öptüm çok seni ve meleği...
Kızlaaaaarrrrr ben geldim..
Ay heyecandan ölücem nerdeyse, gördük bebişi 3,1 mm olmuş, kese 13 mm ... Bide kalp atışları varki teyzeleri pıt pıt pıt diye. Süper bir duygu kızlar, Allah hepinize nasip etsin inşallah. Şimdi artık inandım hamile olduğuma..Minicik kalpli bir bebiş var içimde. Doktor herşey normal dedi. 3 hafta sonraya randevu verdi, rutin kontroller için.
Esracım inşallah sende en yakın zamanda pıt pıtları duyarsın canım, tarif edilemez bir duygu :)
Berrecim seninde hamiş haberlerini duyarız inş 3 gün sonra...
Çok öptüm sizi
Hoşbulduk berree teyzesi
İyiyiz canım,çok iyiyiz..
Şu anda her şey yolundaymış,keseyi gördük şükürler olsun.
15 gün sonraya tekrar randevu verdi.
Hem keseyi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız o zaman
Çok güzel bir duygu ya,elimde resmi var bebişimin kesesinin
0.583 cm ' cik bir şey
ben geldim...
selam berrecim adet olmamışsın daha şimdi okudum 2 gündür pek açamadım bilgisayarı mide bulantılarım başladı sürekli yatmak istiyorum..
Var mı bi gelişme olmadın dimi daha ?
deniz ve selin çok sağolun kızlar
gerçekten çok mutluyum şu anda
canım sen ne zaman duyacaksın kalp atışlarını:44:
tam bir hafta var seninle aramızda,sanırım haftaya gidersin değil mi?
Hımm..bulantıların başladı demek..
Bende henüz tık yok,çok şükür
Sonunda duydun deemek o minik kalbiçok sevindim canım eminim harika bi duygudur...Bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bende duyarım haftaya gidicem ben de..
Hoşbulduk berree teyzesi
İyiyiz canım,çok iyiyiz..
Şu anda her şey yolundaymış,keseyi gördük şükürler olsun.
15 gün sonraya tekrar randevu verdi.
Hem keseyi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız o zaman
Çok güzel bir duygu ya,elimde resmi var bebişimin kesesinin
0.583 cm ' cik bir şey
Canım kesinlikle mükemmel bir duygu. Sende duyarsın haftaya... Ben çok heyecanlandım ama kalbim fırlayacak gibiydi... Şimdi hamile olduğuma inandım :) Seninde güzel haberlerini bekliyoruz...
Bu arada benimde midem bulanmaya başladı, çok kötü oluyorum. Sürekli elma ve tuzlu bişeylerle bastırmaya çalışıyorum. Birde heryer kötü kokuyor gibi geliyor. Eğer artarak devam ederse çalışmak çok zor bir hal alıcak...
selam kızlar ooooooooooo topik dolu nasılsınız? misafirim gelcek basit ve hemen yapılacak bi tarif verin kek poaça,kurabiye farketmez :)