Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ayy ayy yesin onu teyzesi...
şükürler olsun için rahatladı artık herşey yolunda allah'ın izniyle sonuna kadarda hep böyle gider canım...

Yesin yesinn
Evet canım,inşallah 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyduk mu
çok rahatlayacağız
Kuzum hep sağlıklı olsun inşallah

Tabii ki canım yapmaz mıyım hiç
Aynen canım sağlıklı olsun da
inan aklımın ucundan bile geçmiyor cinsiyeti falan..

Berree seninki de yerleşme kanamasıydı sanırım,hadi test yap hadi hadi hadiiiiii

Berree seninki de yerleşme kanamasıydı sanırım,hadi test yap hadi hadi hadiiiiii

canım bilmiyorum yaa kafam karışık acaba yerleşmemi diyorum,acaba kistmi var yine o zamanda böyle olmuştu yinemi acaba diyorum...:26:kafam çok karışık
ümitlenmekde istemiyorum ama...

canım bilmiyorum yaa kafam karışık acaba yerleşmemi diyorum,acaba kistmi var yine o zamanda böyle olmuştu yinemi acaba diyorum...:26:kafam çok karışık
ümitlenmekde istemiyorum ama...

Canım ama bu şekilde zaten ümitlenirsin..
En azından sonucu alsan olmaz mı:44:
Ama sen bilirsin tabii ki tatlım,nasıl istersen..

Canım ama bu şekilde zaten ümitlenirsin..
En azından sonucu alsan olmaz mı:44:
Ama sen bilirsin tabii ki tatlım,nasıl istersen..

annemi arıcam akşama bize gelicekti gelirken test alsın bi tane eğer yarın olmazsam perşembe günü yapıcam yada dayanamazsam daha erken yaparım... ki kesin dayanamam
hayırlısı artık çok merak ediyorum aslında varya içim pır pır...:18:

ben yemeğe çıkıyorum canım gelince görüşürüz öptüm çok seni ve meleği...

Pekii canım nasıl istersen
Afiyet olsun

esracımm çok mutlu oldum bebeğinin kesesini görmüşsünnn allah kucağınada almaya nasip etsin tatlım

Sonunda duydun deemek o minik kalbi çok sevindim canım eminim harika bi duygudur...Bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bende duyarım haftaya gidicem ben de..

süpeeer İçin rahatlamıştır artık ... Bir de kalp atışlarını duysak o zaman daha da rahatlıycaz ama ..

deniz ve selin çok sağolun kızlar
gerçekten çok mutluyum şu anda

canım sen ne zaman duyacaksın kalp atışlarını:44:
tam bir hafta var seninle aramızda,sanırım haftaya gidersin değil mi?

Hımm..bulantıların başladı demek..
Bende henüz tık yok,çok şükür

selam berrecim adet olmamışsın daha şimdi okudum 2 gündür pek açamadım bilgisayarı mide bulantılarım başladı sürekli yatmak istiyorum..
Var mı bi gelişme olmadın dimi daha ?

slm canım...
daha olmadım canım bakalım beklemedeyim...
yat dinlen canım yorma kendini fazla...

Evet ben haftaya gidicem canım.. doktor 10-15 gün sonra gel demişti işte pazartesi 12 gün olcak ogün randevu alırım diye düşünüyorum..
2-3 gündür midem biraz kötü ya özellikle yemek yedikten sonra kötü oluyor.. mide bulantıları 6 haftadan sonra başlıyomuş benim bugün 6+2 oldu sanırım başladı..

Sonunda duydun deemek o minik kalbi çok sevindim canım eminim harika bi duygudur...Bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bende duyarım haftaya gidicem ben de..

Canım kesinlikle mükemmel bir duygu. Sende duyarsın haftaya... Ben çok heyecanlandım ama kalbim fırlayacak gibiydi... Şimdi hamile olduğuma inandım :) Seninde güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu arada benimde midem bulanmaya başladı, çok kötü oluyorum. Sürekli elma ve tuzlu bişeylerle bastırmaya çalışıyorum. Birde heryer kötü kokuyor gibi geliyor. Eğer artarak devam ederse çalışmak çok zor bir hal alıcak...

Canımmmm tebrik ederim... 15 gün sonrada pıt pıt diye duyarsın canım kalp atışlarını. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

selam kızlar ooooooooooo topik dolu nasılsınız? misafirim gelcek basit ve hemen yapılacak bi tarif verin kek poaça,kurabiye farketmez :)

Bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bi aksilik olmadan duyarım bende Evet mide bulantısı zor ya benim kokularla ilgili problemim şimdilik yok gibi ama yemek yedikten sonra kötü oluyorum bi de sabah uyanınca.. Çubuk kraker favorim paket paket aldım çok iyi geliyor..

selam kızlar ooooooooooo topik dolu nasılsınız? misafirim gelcek basit ve hemen yapılacak bi tarif verin kek poaça,kurabiye farketmez :)

Canım selam, ben iyiyim sağol. Tam adamına sordun kek-poğaça tarifi :)) Bir tek kek biliyorum istersen söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…