Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Only-smile sen şimdi kalp atışlarını duydun sıra cinsiyeti beklemeye geldi canım süper :KK66: esra ile ben de bi duysak sonra cinsiyete gelcek sıra başlıycaz isim düşünmeye :nazar:

çin takvimi ne kadar doğru? ve nasıl bakılıyor ben şayet kız olursa ZÜMRA düşünüyorum

Canım %90 ihtimalle tutuyormuş. Benim çevremde tutmayan yok. Sonuçta adamlar binlerce yıl kullanmışlar bunu. Şimdi neden kullanmıyorlar bilemiyorum ama:KK33:

2 hafta sonra kalp atışı
2 ay sonra cinsiyeti
ayy ne zahmetli bunlar yahu:KK9:

Sizin doğumlar Ağustos görünüyor değil mi kızlar?
Benim 4 Eylül:KK61:

Bende Eylülde doğurmak istiyordummmmm:KK59: Benim doğum günüm, nişan yıldönümümüz, evlilik yıldönümümüz hepsi Eylülde. Ama doktor ağustosun sonu gibi olur dedi...

Birde kızım olsun adı Eylül olsun isterdim hep:KK59:

Bende Eylülde doğurmak istiyordummmmm:KK59: Benim doğum günüm, nişan yıldönümümüz, evlilik yıldönümümüz hepsi Eylülde. Ama doktor ağustosun sonu gibi olur dedi...

Sağlık olsun canım..
Sen gene de Eylül koy..:KK61:

canım sağlıklı olsunlar da .. Öyle düşünme yaa :KK43:

Hem zaten 1 hafta öncesi,1 hafta sonrası olabiliyor kızlar normal doğumda..
Hiç belli olmaz..

Kızlar tabi ya sağlıklı olsun da, başkada bişey istemem. Ben hayalimi söyledim sadece:KK69:

Yok tatlım henüz o kadar erken ki..
Hiçbir şey düşünmüyoruz sağlığından başka:KK3:

evet sağlıklı olsunda tek dileğimiz o zaten...
ama ben hamile kalsam dayanamam çok sabırsızlanırım acaba cinsiyeti ne kalp atışını felan duymak için günler geçmez...

sizi iyi anlıyorum ne güzel bekleyiş bunlar...:KK16::KK16:
canlarım...:KK69:

evet sağlıklı olsunda tek dileğimiz o zaten...
ama ben hamile kalsam dayanamam çok sabırsızlanırım acaba cinsiyeti ne kalp atışını felan duymak için günler geçmez...

sizi iyi anlıyorum ne güzel bekleyiş bunlar...:KK16::KK16:
canlarım...:KK69:

Ahh sabırsızlanmaz mı insan hiçç:KK69:
Canım acaba annene de söylemesen mi?
Testi bi şekilde kendin alsan olmaz mı:26:

Ahh sabırsızlanmaz mı insan hiçç:KK69:
Canım acaba annene de söylemesen mi?
Testi bi şekilde kendin alsan olmaz mı:26:

içimi okudun canım ya....:KK16::KK16::KK69:
bende söylemek istemiyorum kararsız kaldım telefon elimde bekliyodum acaba arasammı diye...:26:
kimse duysun istemiyorum eşime bile söylemedim şüpelerimi...:KK31:
bu sefer tam süpriz olsun olursa eğer...:KK69:
acayibim ama kasıklarım ağrıyo ama tam regl sancılarım gibi değil...sabırsızlanmaya başladım...:18:

içimi okudun canım ya....:KK16::KK16::KK69:
bende söylemek istemiyorum kararsız kaldım telefon elimde bekliyodum acaba arasammı diye...:26:
kimse duysun istemiyorum eşime bile söylemedim şüpelerimi...:KK31:
bu sefer tam süpriz olsun olursa eğer...:KK69:
acayibim ama kasıklarım ağrıyo ama tam regl sancılarım gibi değil...sabırsızlanmaya başladım...:18:

Yakınlarda eczane yok mu?
Bir şey alacağım diye çıksan,izin vermezler mi?

Yakınlarda eczane yok mu?
Bir şey alacağım diye çıksan,izin vermezler mi?

çok yakınlarda değil ama var eczana biz iki kişiyiz yanımdaki arkadaşım 2 gündür gelmiyo bende bırakıp çıkamam izinde vermezler ...:18:
ama bi yolunu buldum şimdi...yarın alıcam test yarın akşammı yapsam yoksa sabah mı hangisi daha iyi acaba...:26:
sen akşam yapmıştın sanırım demi tatlım...:KK69:

çok yakınlarda değil ama var eczana biz iki kişiyiz yanımdaki arkadaşım 2 gündür gelmiyo bende bırakıp çıkamam izinde vermezler ...:18:
ama bi yolunu buldum şimdi...yarın alıcam test yarın akşammı yapsam yoksa sabah mı hangisi daha iyi acaba...:26:

Hımm anladım canım..
Ayy keşke aynı şehirde olsaydık da alıp gelseydim sana..
Ben ilkini gece 24.00'de yaptım.
Diğerini de diğer gün sabah..
Sabah yaptığım tam netti..
Ama varsa akşam da çıkar sanırım:44:

Sabah daha iyi diyolar internette araştırmıştım sabah daha iyi sonuç veriyo diye yazıyodu genelde ama gene de esranın dediği gibi varsa akşam da çıkar herhalde.. ben sabah yapmıştım net çıkmıştı..

Hımm anladım canım..
Ayy keşke aynı şehirde olsaydık da alıp gelseydim sana..
Ben ilkini gece 24.00'de yaptım.
Diğerini de diğer gün sabah..
Sabah yaptığım tam netti..
Ama varsa akşam da çıkar sanırım:44:

canım benimm evet keşke aynı yerde olsak...
beraber büyütürdük ahh ah...:KK69::KK69:
eşimle aynı yerde çalışmanın olumsuz bi yanı:KK43:
onun haberi olmasın istiyorum beraber çıkıp beraber işe geliyoruz işlerimiz bile beraber yani :)
yarın bi arkadaşa aldırıcam artık...akşamada yaparım çok heycanlandım şimdiden hayırlısı olsun inşallah...:KK16:

X