Gülcancım tebrik ederim canım... Gelişmelerden haberdar et bizi...
Özlemmmmm, neden sezeryan canım? Doğumdan hemen sonra yaz lütfen.
Allah kurtarsın canım. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş tatlım. Dualarım seninle. Dünyanın en güzel varlığına kavuşmana az kaldı. Allah korusun sizi...
hayırlı doğumlar cnm allah kolaylık versin
tatlı bebişimz dünya gelsin sağlıklı sıhhatlı cnm benim
slm kızlar nasılsınız mery cnm Allahım analı babalı büyütsün gülcancım tebrik ederim senide Allahım kucağına almayıda nasip etsin cnm öpüyorum hepinizi kızlar
Teyzoşlarr kızımla geldik biz..21.10.2011 tarihinde minik kızım kollarıma geldi. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Normal olmadı çünkü meleğimin rahatı yerinde çıkmaya niyeti yoktu.KAnala giremedi bir türlü.Doktorumda bekleyip riske atmak istemedi 40 haftamız dolunca rahatını bozduk yavru kuşumun :)
Kızlar selam,
Özlemcimde sonunda kavuştu kuzusuna...
Ela naptı acaba? Bir o kaldı...
Seastre canım iyiyim, işe başladım bugün. Zor oldu benim için... Sen nasılsın?
Berre nerelerdesin ya? Arada yazsana tatlım...
Gülcancım sen nasılsın? Kontroller nasıl gidiyor?
Hayatcım sen neler yapıyosun? Yakın zamanda varmı evlilik?
Selin unuttu zaten bizi. Hiç yazmıyor...
Size minik kızımın son halini gönderiyorum. Lütfen kopmayalım...
Eki Görüntüle 283535
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 283535
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 283535
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 283535
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 283535
kızlar çok özledim sizi yaaaa benim minik oğluşumda doğdu 11.10.2011 de sabah 8 de dünyamıza katıldı normal doğum oldu çok şükür doğumum güzel geçti ekleyebilirsem fotosunu ekleyimEki Görüntüle 286475
kızlar çok özledim sizi yaaaa benim minik oğluşumda doğdu 11.10.2011 de sabah 8 de dünyamıza katıldı normal doğum oldu çok şükür doğumum güzel geçti ekleyebilirsem fotosunu ekleyimEki Görüntüle 286475
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyi diyeyim iyi olayım biraz nzele oldum dün ve bugün işe gitmedim dün doktora gittim rapor yazdırdım
ilac vermedi doktor bu haftada ilaç veremem dedi tam gelişme aşamasında bebek dedi dinleniyorum pazartesi iş başı
ayyy maşallah bebişine cnm hayırlı uğurlu olsun vefalı bir evlat olsun
maşalllah yakışıklı oğluşuna cnm çok tatlı Allahım analı babalı büyütsün inş bahtıda şansıda güzel olsun
canım benim nasılsın..?
maşallah kocaman olmuş duru'muz
benim biraz sıkıntılı dönem canım yine aynı dertten müzdaribim kist var 3 adet ve bu sefer büyükler 6 7 cm di en son ve hala regl olamadığım için git gide büyüyor 43.günüm bugün ilaç kullandım ama yine olmadım yarın kontrolüm var bakalım bu yeni doktorum çok memnun kaldım en çare olarak ameliyat dedi..
diğer doktoruma kalsa şimdi ameliyat olmuştum bile.
bende iyiyim cnm senin için çok zor olmuştur kuzundan ayrı kaldığın için cnm minik duruya da maşallah büyüüş baya ve değişmiş mevlüt resmi sanırım cnm nazar değmesin inş
ya bu kız tam yemelik olmuş smile çoookk tatlı maşallahhh
benim durumlar aynı hala canım evlilik ufukta yok daha bende daha erken diye düşünğyorum zaten ==))) hayırlısı olsun
slm cnm hoşgeldin
maşallah duru bebeğe km bakıyor cnm duruya
ben ve bebeşim iyiyiz cnm bayramdan sonra kontrole gideceğiz geçenlerde beni sağlık ocağından aradılar salı günü gittim kan tahlili
yaptırdım ben hiç kan tahlili yaptırmamıştım bugün sonucu aldım kansızlık çıktı doktorum aradım hemen o da kontrole geldiğinde demir
ilacı yazarım dedi zaten dedi ben sana multivitamin verdim onun içinde demir de var dedi
Canımmm yaa, ihmal etme sakın.
Doğum kontrol hapı ile gitmedi mi bu kistler? Neden çıkıyormuş? Hemen ameliyat niye oluyorsun? Başka başka doktorlara da git canım. Bir tane doktorun söylemesi ile sakın ameliyat olma.
Canım ben iyiyim, işe başladım.2 haftada pertim çıktı diyebilirim. Hem kuzumu özlüyorum, hemde çok yorucu oluyor... 6 aylık olana kadar böyle sabredicem artık, ek gıdalara başlayınca daha rahat olur eminim..
Gelişmelerden haberdar et tatlım. Merak ediyorum seni..
Evet canım mevlüt resmi.. Büyüdü cadı kızım, değişti evet.Babasına benzetiyor herkes. Sende bebiş düşünüyordun sanırım?
Sağol hayatcım, sorma çok tatlı. Gülücükler atıp duruyor...
Canım sağol, Duruya annem bakıyor. Annem olmasaydı o kadar küçük bebeğimi kimseye bırakamazdım. Sende göreceksinki emin ellere bile bırakmak çok zor.
Kansızlık çıktıysa demir hapı kullanırsın canım, zaten 20. haftadan sonra başlatıyor doktorlar. Ama sende erken çıkmış, başlanabilir. Multivitamin içinde demir var ama çok az. Sana yetmeyebilir...
Gelişmelerden haberdar et bizi...Kaç haftalık oldun şimdi?
Canımmmmm kuzucuğuna maşallahhhh. Senide tebrik ederim, normal doğum yapmışsın. Bende çok istemiştim ama olmadı.
Anlatsana doğum anını. Nasıl geçti? Kuzun kaç kilo doğdu? Adını ne koydunuz?
Kızlar kızımın bayramlıklarıyla resmini gönderiyorum. Bayramın 1. günü çektirmiştik. Öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 287392