- 20 Aralık 2010
- 806
- 0
Canımmm yaa, ihmal etme sakın.
Doğum kontrol hapı ile gitmedi mi bu kistler? Neden çıkıyormuş? Hemen ameliyat niye oluyorsun? Başka başka doktorlara da git canım. Bir tane doktorun söylemesi ile sakın ameliyat olma.
Canım ben iyiyim, işe başladım.2 haftada pertim çıktı diyebilirim. Hem kuzumu özlüyorum, hemde çok yorucu oluyor... 6 aylık olana kadar böyle sabredicem artık, ek gıdalara başlayınca daha rahat olur eminim..
Gelişmelerden haberdar et tatlım. Merak ediyorum seni..
Evet canım mevlüt resmi.. Büyüdü cadı kızım, değişti evet.Babasına benzetiyor herkes. Sende bebiş düşünüyordun sanırım?
Sağol hayatcım, sorma çok tatlı. Gülücükler atıp duruyor...
Canım sağol, Duruya annem bakıyor. Annem olmasaydı o kadar küçük bebeğimi kimseye bırakamazdım. Sende göreceksinki emin ellere bile bırakmak çok zor.
Kansızlık çıktıysa demir hapı kullanırsın canım, zaten 20. haftadan sonra başlatıyor doktorlar. Ama sende erken çıkmış, başlanabilir. Multivitamin içinde demir var ama çok az. Sana yetmeyebilir...
Gelişmelerden haberdar et bizi...Kaç haftalık oldun şimdi?
Canımmmmm kuzucuğuna maşallahhhh. Senide tebrik ederim, normal doğum yapmışsın. Bende çok istemiştim ama olmadı.
Anlatsana doğum anını. Nasıl geçti? Kuzun kaç kilo doğdu? Adını ne koydunuz?
Kızlar kızımın bayramlıklarıyla resmini gönderiyorum. Bayramın 1. günü çektirmiştik. Öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 287392
çok sagol canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş bide ben büyütseydim uykusuzluğa dayanamıyorum en kısa zamanda anltacam doğum hikayemi adı eymen oldu inşallah müsait olursam bu akşam yazayım