Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

slm kızlar nasılsınız niye kimse uğramıyoo yaa kızlar sonunda regli oldum bende rahat ettim sitrese girmiştim

Kızlarrrr,
esra doğum yapmış. Faceden eklemiş beni, gördüm minik Duru'nun resmini. Çok tatlı maşallah. Haber vereyim dedim..

Kızlarrrr,
esra doğum yapmış. Faceden eklemiş beni, gördüm minik Duru'nun resmini. Çok tatlı maşallah. Haber vereyim dedim..

ohhh ne güzel analı babalı büyüsün durucuk

bende salı günü kontrole gideceğim bebişimizi göremeye eşimle bakalım ne kadarlık oldu tam bebişimiz

Kızlarrrr,
ooo çok sevindim canım selamızı da söle msn e de foto koysun,, allah bahtını açık etsin 2. durumuzun,,,, =))

bende salı günü kontrole gideceğim bebişimizi göremeye eşimle bakalım ne kadarlık oldu tam bebişimiz

canımmm güzel haberlerle gelirsin sende inşallah

Son düzenleme:
saol cnm nasılsın bebişin nasıl ne kadar kaldı doğuma gün bellimi cnm
40. haftaya girdim canım ama günü belli değil.
Kızlarrrr,
Sanırım bende gördüm.Maşallah.

Güzel haberlerle dön inşallah.

slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin

artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi

hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor

hersey yolunda benim açımdan bulantı yok şu an için

artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi

hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor

Canım çok sevindim.İnşallah hep böyle devam eder.:nazar:

:nazar:maşşallah bebişe pardon o henüz bi fetus =)) sağlıcakla gelsin canımm :emir_bebek:

Kızlar nasılsınız?Son dakika haberleri vereyim dedim. Eğer yarın sabaha kadar doğmazsa yarın sabah saat 7de sezeryan için hasteneye yatıyorum.Dua edin.Öpüyorum hepinizi.

Gülcancım tebrik ederim canım... Gelişmelerden haberdar et bizi...

Özlemmmmm, neden sezeryan canım? Doğumdan hemen sonra yaz lütfen.
Allah kurtarsın canım. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş tatlım. Dualarım seninle. Dünyanın en güzel varlığına kavuşmana az kaldı. Allah korusun sizi...

kızlar nasılsınız?son dakika haberleri vereyim dedim. Eğer yarın sabaha kadar doğmazsa yarın sabah saat 7de sezeryan için hasteneye yatıyorum.dua edin.öpüyorum hepinizi.

hayırlı doğumlar cnm allah kolaylık versin

tatlı bebişimz dünya gelsin sağlıklı sıhhatlı cnm benim

kızlar nasılsınız?son dakika haberleri vereyim dedim. Eğer yarın sabaha kadar doğmazsa yarın sabah saat 7de sezeryan için hasteneye yatıyorum.dua edin.öpüyorum hepinizi.

hayırlı doğumlar cnm allah kolaylık versin

tatlı bebişimz dünya gelsin sağlıklı sıhhatlı cnm benim

slm kızlar nasılsınız mery cnm Allahım analı babalı büyütsün gülcancım tebrik ederim senide Allahım kucağına almayıda nasip etsin cnm öpüyorum hepinizi kızlar

X