Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız niye kimse uğramıyoo yaa kızlar sonunda regli oldum bende rahat ettim sitrese girmiştim
Hadi gözün aydın canım.
Kızlarrrr,
esra doğum yapmış. Faceden eklemiş beni, gördüm minik Duru'nun resmini. Çok tatlı maşallah. Haber vereyim dedim..
ooo çok sevindim canım selamızı da söle msn e de foto koysun,, allah bahtını açık etsin 2. durumuzun,,,, =))Kızlarrrr,
esra doğum yapmış. Faceden eklemiş beni, gördüm minik Duru'nun resmini. Çok tatlı maşallah. Haber vereyim dedim..
ohhh ne güzel analı babalı büyüsün durucuk
bende salı günü kontrole gideceğim bebişimizi göremeye eşimle bakalım ne kadarlık oldu tam bebişimiz
ooo çok sevindim canım selamızı da söle msn e de foto koysun,, allah bahtını açık etsin 2. durumuzun,,,, =))
canımmm güzel haberlerle gelirsin sende inşallah
40. haftaya girdim canım ama günü belli değil.saol cnm nasılsın bebişin nasıl ne kadar kaldı doğuma gün bellimi cnm
Sanırım bende gördüm.Maşallah.Kızlarrrr,
ohhh ne güzel analı babalı büyüsün durucuk
bende salı günü kontrole gideceğim bebişimizi göremeye eşimle bakalım ne kadarlık oldu tam bebişimiz
Günaydın tatlı bayanlar nasılsınız
nasıl geçti haftasonunuz bakalım
slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin
artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi
hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor
hersey yolunda benim açımdan bulantı yok şu an için
slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin
artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi
hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor
hersey yolunda benim açımdan bulantı yok şu an için
kızlar nasılsınız?son dakika haberleri vereyim dedim. Eğer yarın sabaha kadar doğmazsa yarın sabah saat 7de sezeryan için hasteneye yatıyorum.dua edin.öpüyorum hepinizi.
kızlar nasılsınız?son dakika haberleri vereyim dedim. Eğer yarın sabaha kadar doğmazsa yarın sabah saat 7de sezeryan için hasteneye yatıyorum.dua edin.öpüyorum hepinizi.