Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Evet ben haftaya gidicem canım.. doktor 10-15 gün sonra gel demişti işte pazartesi 12 gün olcak ogün randevu alırım diye düşünüyorum..
2-3 gündür midem biraz kötü ya özellikle yemek yedikten sonra kötü oluyor.. mide bulantıları 6 haftadan sonra başlıyomuş benim bugün 6+2 oldu sanırım başladı..:KK30:

Hımm evet 6.haftada başlıyor işte..
Benim de bugün 5+2 ama ultrasonda 5+1 çıktı..
Umarım fazla sıkmaz seni bulantılar canım:KK70:

ya canım ben hiç keki yapamam ya pişmez ya kabarmaz :KK52:

Canım kekin sırrı var. Yumurta ve şekeri mixer ile en az 4-5 dk çırptıktan sonra diğer malzemeleri koy.İyice kabarsın yumurta ve şeker... Birde yağı normal ölçünden biraz daha az koy. Bak süper kabaracak. Pişip pişmediğine de kürdan ile bakarsın.

Sonrada afiyetle yersin,ohhhhh:KK8:

Canım kekin sırrı var. Yumurta ve şekeri mixer ile en az 4-5 dk çırptıktan sonra diğer malzemeleri koy.İyice kabarsın yumurta ve şeker... Birde yağı normal ölçünden biraz daha az koy. Bak süper kabaracak. Pişip pişmediğine de kürdan ile bakarsın.

Sonrada afiyetle yersin,ohhhhh:KK8:

sagol canımmmmmmmmmm deneyim bakalım şimdi yapıyorum :KK66::KK62:

onlysmile çok sağol canım,inşallah bir aksilik olmadan duyarım miniğimin kalp atışlarını:KK69:

esram isim düşündünmü canım...?
:KK69:

Canım internettekilerle karşılaştırma. Normalde benim 4 gün geriden geliyor.Ama regl döngüne göre değişir. Benim 31 gün olduğu için geriden geliyor. Onlar 28 güne göre hesaplanıyor :KK34:

Canım internettekilerle karşılaştırma. Normalde benim 4 gün geriden geliyor.Ama regl döngüne göre değişir. Benim 31 gün olduğu için geriden geliyor. Onlar 28 güne göre hesaplanıyor :KK34:

Yok canım nete bakmadım zaten.
Doktor normal dediğine göre normaldir herhalde:)

smile haber ederim:KK62: kızlar hakikaten isim olarak ne düşünüyorsunuz ?

Çin takvimine göre kız gözüküyor. Kız olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyorum. Ağustosta doğarsa Simge :) Erkek olursa Efe :)

Değişebilir tabi ama şimdilik bunlar.

Esracım ve denizcim çin takvimine baktınız mı?

Son düzenleme:
Çin takvimine göre kız gözüküyor. Kız olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyorum. Ağustosta doğarsa Simge :) Erkek olursa Efe :)

Canım ben bakmadım ama arkadaşım bakmış,erkek görünüyor benim çin takvimine göre:KK61:

Baktım canım benim kız gözüküyor :emir_bebek: :KK61:

çin takvimi ne kadar doğru? ve nasıl bakılıyor ben şayet kız olursa ZÜMRA düşünüyorum

X