- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Kızlar selam...
Bugün gelemedim hiç. Ofisimiz farklı bir binaya taşınıyor. Muhtemelen yarın da gelemiycem. Yeni ofiste internet bağlı mı, yada ne zaman bağlanır bilmiyorum...
Biraz ayrı kalıcaz...
Berrecim msn i açtım ama yoksun...
bende seni çok özledim özlemim..
ohh ne güzel bende merak ediyorum ama hiç fırsatım yok gitmeye...
böbreğin ağırıyodu nasıl oldun özlemim..?
yanlız bıraktıznız iyice beni,, özlem bari arasıra msn e gel ya,,,
selam kızlar smile canım evet bi denk gelmiyoz ya benim iş bitti tatile girdik şimdide temizliğe başladım ama az kaldı salon, oturma odası bitti yarında yatak odasıyla çocuk odası biter öbür günde lavabo ve banyolar en sonda mutfak en korktuğumda mutfak ama ohhhhh mis gibi oldu içime sine sine yavaş yavaş sabah akşam temizlik yapıyorumeeeee siz napıyosunuz
Bir dakika ya,
Hayatcım sen nasılsın bakim? Tek kaldın topikte...
Gülcan nerelerde, regl oldu mu acaba? Hiç yazmamış, yoksa ben mi görmedim...
Canım canım canım
Fuar aşırı güzel değil çok çok da ucuz değil :)
Böbrek ağrım geçti birkaç gündür hafif yanma vardı sanki idrarımı yaparken ve sanıyorum bugün kum döktüm..ayıptır söyelemesi kum gibi şeyler vardı allah'tan acı çekmedim..
Aşıdan sonra felaket başım ağırdı çok şükür o da geçti bugün.
Sen nasılsın canım?ilaçlarını kullanıyor musun?
Bebişşş internete girmedim bu ara pek başım ağırdı..Ama bir kaç kere msni açtım görmedim sizi.
selam kızlar smile canım evet bi denk gelmiyoz ya benim iş bitti tatile girdik şimdide temizliğe başladım ama az kaldı salon, oturma odası bitti yarında yatak odasıyla çocuk odası biter öbür günde lavabo ve banyolar en sonda mutfak en korktuğumda mutfak ama ohhhhh mis gibi oldu içime sine sine yavaş yavaş sabah akşam temizlik yapıyorumeeeee siz napıyosunuz
gülcancım hoşgeldin bizde seni çok özledikk,,
ohh tatilide yaptın geldi ne güzell burda artık kimseler olmuyı bende kendim bi konu açtım orda takılıyorum geliyorum buraya ama kimsec,ikler olmayınca yazmıyorum bende beklerim senide =))
canım benim ne konu açtın sen
anammm hayat banlandımı...
şakamı buuu...
kıslar bari akşamları gelinde konuşalım olmamı...
çok özledim hepinizi...
smilem,selinim,özlemim,gülcan hayat ve seastre...öpüldünüz...
esramıda ösledim
kızlar temizliğim bittim ama bende bittim yani ama o kadar temiz hissediyorumki evimi anlatamam her taraf mis gibi herşeyi en ufak eşyayı bile çamaşır suyuyla temizledim ama artık bu bana baya bi gider yarın annemlere gidecem 1 hafta kalacam inşallah gitmişken bebeğin artık kalan eşyalarınıda alayım diyorum yaaa doğum yaklaştıkça korkuyorum