Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

esramm benim gönderdiğim resmi koymuşsun çok sevindim...
bende hamile kaldığım zamn sende bana gönderirsin bende onu koyarım...

yok bişi canım...

Kızlarrrrrrrr,
eşim geldi, çıkıyorum ben.Dua edin nolurrrrr:26:

only smile hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm

berreemm evet canım,koydum resmi,teşekkürler
Bak devamı da gelmemiş ne güzel..

evet esram gelmedi bakalım...
acayip bi his var içimde hep olmıcak gözüyle baktım...şimdi biraz ümitlendim

Ben de hep öyle bakmıştım ama işte biliyorsun
Canım kan testi yaptır bence 1-2 güne kadar..

evet canım haklısın...ama yapmak istemiyorum test gerçekten korkuyorum 2 kere yaptırdım çok üzülmüştüm aradan biraz zaman geçsin istiyorum en azından günüm geçsin hafta sonu yaptırırım eğer olmazsam...:26:

5 Ocak değil mi canım günün?
Zaten yarın akşama kadar da gelmezse reglin,vardır bebiş
ama tabii ki gene de hayırlısı
Bir şey olursa lütfen hemen haberdar et olur mu ?

tekrar ben geldim kızlarrr alışverişe gittim eve geldim yemek yaptım hemen şimdi oturdum berremm yaaa inş hamişssindir sende buay yerleşme kanamasıdır umarım esra gibi

tekrar ben geldim kızlarrr alışverişe gittim eve geldim yemek yaptım hemen şimdi oturdum berremm yaaa inş hamişssindir sende buay yerleşme kanamasıdır umarım esra gibi

Hoşgeldin canım
evet ben de öyle olmasını umuyorum
Berree sat ne zamandı senin canım ?

5 Ocak değil mi canım günün?
Zaten yarın akşama kadar da gelmezse reglin,vardır bebiş
ama tabii ki gene de hayırlısı
Bir şey olursa lütfen hemen haberdar et olur mu ?

evet canım 5 ocak ben hep aralık ayı 30 çekiyo diye hesapliyorum...
eğer gelmezse yaparım önce kendim...
inşallah geçen ay gibi olmaz..
haberdar ederim tabi canım...

kızlaaaaar oof ya ben cok yalnızıım şu an bunu anlatıcak kımsem yok ve ben bu kdr yalnız olmaya alıskın degılım antalyaya tasındık butun arkdslarım ıstanbulda burda kımseyı tanımıyorum ben üniverstedeydım bıtırdım bu sene annemle babamın yanına buraya geldım ama hep ewdeyım. tekrar sınawlara hazırlanıyorum istanbulda bankacılık okicam o yuzden kendımı derse werdım 21 yaşımda aşırı sosyal hayatımdan bu asosyalliğe düşünce çok bocaladım nolur yardım ediiiiiin

hoşgeldin hamarat gelin...
Inşallah canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…