Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Fıstıklar güzel bayanlar,,çamaşırlarımı asayım,bir tane de cam sileyim gelicem yine..öpüyorum kocamannnn..

Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....

oksijen ve vitamin deopladın yani kızın için çok güzel cnm

ohh ne güzel smilem afiyet olsun yarasın...
bende çok seviyorum bu saydığın meyvelerin hepsini..
bende cumartesi istanbula gittim geziye...muhteşemdi..

bu arada berree hala regl olmadı yaa

berree hadi hayırlısı cnm bu sefer oldu sanırım güzel haberler bekliyoz senden bakalım

çok uykum var cumartesi kına vardı oraya gittik

pazar akşaamı nişan vardı

dün akşam 11:30 eve geldik yatana kadar 12 yi geçti çok uykum var

hayatcım benimde beyazlamaya başlamış saçlarım şimdiden başladığına göre 30lu yaşlarda beyazlara bürüncek heralde saçlarım yaa

haftaya senelik iznine çıkıyom

tatile çanakkale tarafına gideceğiz arabamızla

ya da balıkkesir tarafına altınoluk,akçay.edremit neresi olursa artık bakalım

Berrecim nasıl regl olmadın yaaa???

Test yapsana......:26:

kan testi yaptırmıştım smilem olsaydı çıkardı değilmi 1 hafta oldu ama yaptıralı...:26:

yok hayatım yok..:26:

berree hadi hayırlısı cnm bu sefer oldu sanırım güzel haberler bekliyoz senden bakalım

yok bende gülcanım kan testim negatif çıktı..

kan testi yaptırmıştım smilem olsaydı çıkardı değilmi 1 hafta oldu ama yaptıralı...:26:

yok hayatım yok..:26:

yok bende gülcanım kan testim negatif çıktı..

neden öle diyon cnm regl belirtisi var mı hiç peki tatlım belki ondan sonra oldu cnm neden bu kadar karamsarsın güzelim

Ben geldim ama yemeğe gidicem birazdan

günaydın kızlar iyi j-haftalar nasılsınız

bakalım

Ben iyiyim sen nasılsın Gülcancım?

bu aralar çok stresliyim kızlar ya saçımda bi sürü beyazlar olmuş annem dün tek tek aldı hepsini :2:

Olsun canım takma kafana ama sakın koparma bir daha.ne kadar doğru bilmiyorum ama kopardıkça çoğalır diye söylerler.

h.g özlem yaptın mı işlerini cnm

Hoşbuldum canım.Nasılsın? Biraz yaptım.Sağolsun anneme çaktırmadan camları silcektim geldi bir gördü çıldırdı O sildi camları.Ben de çamaşır falan astım. Evi süprcem toz alcam işim biticek. Yavaş yavaş yapıyorum, bir iş yapıyorum sonra oturuyorum.Hiç sevmem öyle ama ne yapayım kuzucuğuma bir şey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…