canım hoşgeldin çok geçmiş olsun balım yaaaa dikkat et kendine amann negatif çıkmasına üzüldüm ama olsun napaılım sağlık olsun be berrem bidahiki aylara inş değerin kaç çıktıki
kızlar ben geldim doktora gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı vertigom geri gelmiş yine hersene atak halinde oluyor zaten..
ilaç kullanmam gerekiyo sen yinede regl ol ondan sonra başla dedi ilaçlarına ne olur ne olmaz dedi raporluyum pazaretsi gününe kadar 5 gün evdeyim ...
Canım benim bol bol dinlen..İş falan yapma.Sonra da ilaçlarını düzenli kullan.Biliyorsun öncelikli önemli olan sağlık. Seni seviyoruz..Bir şeye ihtiyacın olursa haber ver..
günaydın kızlar nasılsınız..?
canım nası oldun biraz daha iyimisin evdesin dimi
iyi diyelim iyi olalım canım yatıyorum kalkmamaya çalışıyorum...
canım sıkılıyo evde..
günaydın kızlar nasılsınız..?
günaydın smileım,berrem, hayatçım,gülcancım..
Berrem daha iyisindir umarım..bol bol dinlen..
kuzum öğlene kadar uyuyomusun sonra hemen kayboluyosun zatiiii
herkese merhaba arkadaşlar nasılsın similem bebiş nasıl
kızlar merhabalarr
Uyuyorum vallahisonra girince kimse olmayınca hemen çıkıyorum.
Merhaba Zekiyecim nasılsın?
Merhaba Selincim.Nasılsın iyi misin? Bir şey mi oldu üzgünsün neyin var?
Elaaaa hoşgeldin canım..
merhaba canım sen nasılsın reglime 3gün var bende bu sabah bu erken gebelik testi forteli kullandım ve negatif çıktı çok üzüldüm buay çnkü nedense umutluydum
İyiyim canım bende..Ah be güzelim azcık sabret..Hem belki çıkmaz onda daha..Bekle bakalım 3 güncük daha. Her şeyin hayırlısı..
Uyuyorum vallahisonra girince kimse olmayınca hemen çıkıyorum.
Merhaba Zekiyecim nasılsın?
Merhaba Selincim.Nasılsın iyi misin? Bir şey mi oldu üzgünsün neyin var?
Elaaaa hoşgeldin canım..
evet aslında çok erken yaptım ama işte beklicem artık ümidim kalmadı da hayırlısı artık nediyim
iyiyim cnm biraz yorgunum sen nasılsın bebiş nasıl