Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun balım yaaaa dikkat et kendine amann negatif çıkmasına üzüldüm ama olsun napaılım sağlık olsun be berrem bidahiki aylara inş değerin kaç çıktıki

sağol selinim ...
sağlık olsun üzülmedim çünkü ilaç kullanamıcaktım eğer pozitif çıksaydı..
demekki hayırlısı böyleymiş..

Canım benim bol bol dinlen..İş falan yapma.Sonra da ilaçlarını düzenli kullan.Biliyorsun öncelikli önemli olan sağlık. Seni seviyoruz..Bir şeye ihtiyacın olursa haber ver..

Canım benim bol bol dinlen..İş falan yapma.Sonra da ilaçlarını düzenli kullan.Biliyorsun öncelikli önemli olan sağlık. Seni seviyoruz..Bir şeye ihtiyacın olursa haber ver..

sağol özlemim...
yok canım yapmıcam zaten bi gün annem gelir birgün ablam öyle geçiririm...
laptop bende zaten evden girerim..
bende sizi seviyorum iyiki varsınız...

Günaydın Smileım,Berrem, Hayatçım,Gülcancım..

Berrem daha iyisindir umarım..Bol bol dinlen..

Son düzenleme:
Uyuyorum vallahi sonra girince kimse olmayınca hemen çıkıyorum.

Merhaba Zekiyecim nasılsın?

Merhaba Selincim.Nasılsın iyi misin? Bir şey mi oldu üzgünsün neyin var?

Elaaaa hoşgeldin canım..

merhaba canım sen nasılsın reglime 3gün var bende bu sabah bu erken gebelik testi forteli kullandım ve negatif çıktı çok üzüldüm buay çnkü nedense umutluydum

merhaba canım sen nasılsın reglime 3gün var bende bu sabah bu erken gebelik testi forteli kullandım ve negatif çıktı çok üzüldüm buay çnkü nedense umutluydum

İyiyim canım bende..Ah be güzelim azcık sabret..Hem belki çıkmaz onda daha..Bekle bakalım 3 güncük daha. Her şeyin hayırlısı..

iyiyim cnm biraz yorgunum sen nasılsın bebiş nasıl

evet aslında çok erken yaptım ama işte beklicem artık ümidim kalmadı da hayırlısı artık nediyim

Ümidini kesme ama olmazsa da yıkılma.Allah en kısa zamanda nasip edicek inşallah..Hayırlı zamanla sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.

iyiyim cnm biraz yorgunum sen nasılsın bebiş nasıl

İyiyim canım.Minik kuş da iyi çok şükür.Perşembe doktora gidicez bakalım orda da her şey yolundadır inşallah. Hayırdır sen neden yorgunsun? Bir de bir şey sorcam senin eşin uzakta mıydı senden? Sanki aklımda öyle kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…