Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Selincim naber canım?

Dün yüzdün mü bol bol???

Bugün hava süper... Benim açımdan

günaydın kızlar;

nasılsınızzz ben iyiyle kötü arası pazartesi sendromu olsa gerek;
ben 3 gün oldu halen adet olmadım testte yapmadımmm aaa nası yapmazsın dediğinizi duyar gibiyim şimdi şöyle bi durum var geçtiğimiz ay soğan kürü uyguladım ondan bi gecikme vardır diye hayal kırıklığına uğramıyım diye yapmıyorum.. adet belirtim yok lekelenme yok sadece yumurtalıklarımda ağrı batma ve göğüslerim dolgun ama 1 aydır böyle...

h.g naber canım...
artık sık gelmiyorsun...
hayırlısı olsun bakalım ümitlenme sen yinede bekleyelim görelim...
bizede haber ver ama...

h.g naber canım...
artık sık gelmiyorsun...
hayırlısı olsun bakalım ümitlenme sen yinede bekleyelim görelim...
bizede haber ver ama...

haklısın canım gelemiyorum seçim zamanı geçti ve bitti artık burda olurum inş. evet hayırlısı olsun ama beklemeyide hiç sevmem ama beklicem hayak kırıklığım daha kötü oluyo çünkü..veririm tabiki ama soğan kürünü uygulayan var mı yada duydun mu geciktirme yada düzensizlik yapıyor mu ben okuyorum sabahtan beride karıştı kafam kimisi düzeni bozmamış aynı günde beklediği zamanda olmuş kimisi 1 gün önce kimisi yumurta çatlamamış kist olmuş kimisi hamiş kalmışş ay ben hangisiyim acaba. benim adetim düzenli ama 26 günde bir olurum bu kez geçti gidio :26:

dün biraz kötü oldum ama şimdi iyiyim tatlım..
birden midem kalktı sonra çok halsiz oldu vücudum hiç bir yerim tutmadı...
ama şimdi iyiyim...
sen nasıslın tatlım...

Tatlım niye miden bulandı? Üşüttün mü yoksa? Klima filan çarpmış olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…