Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Süper o zaman...

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz. Olmazsa da hemen stres yapma.Sormak istediğin bişey olursa da biz burdayız canım

smile netten baktım benim yumurtlama dönemim 07.06-12.06 arası
dün akşam çalışma oldu ama yinede yarın doktora gidip bir hamilelik için gerekli testleri yaptırmayı düşünüyom

bilinçli ve sağlık bir anne olmak istiyom inş
hersey yolunda gider
acaba diyom smear testi yaptıracak mı doktor bakalım
hani diyom doktora gideyimde ilaç filan kullanmam gerekirse hamile kalmadan önlemi almış olurum

smile netten baktım benim yumurtlama dönemim 07.06-12.06 arası
dün akşam çalışma oldu ama yinede yarın doktora gidip bir hamilelik için gerekli testleri yaptırmayı düşünüyom

Canım dün çalışma olduysa tutma ihtimali var. Sen çalışmalara devam et...

Gerekli test derken, ultrasonla vajinal muayene yapıp, smear testi yapıyorlar. Ama doktora anlat yumurtlama dönemin olduğunu ve çalışma yaptığınızı...

olur cnm yaww şeye karar vermedim ben
bizim orda bir özel hastahane var oraya mı gitsem yada arkadaşımın doğum yaptığı başka bir hastahane var oraya mı gitsem ikiside özel ama ssk bakıyor
hani diyom sonra hep aynı kişiye mi gitmek zorunda kalırım acaba

Berrecim silik çıktı diyosun. Belirgin çıktığı zamanı yakalayamadın demekki. Sen bu aya odaklan canım...
Ama ciddi ciddi odaklan

Aynı kişiye gitmek zorunda kalmazsın canım. Şimdi git birisine baktın beğenmedin diğerini denersin...

nette okudum hamile kalmadan önce

triot testi
kan testi
idrar testi
başka yazıyorduda hatırlamıyom

birde folik asit mi veriyorlarmış galiba

bide ben çabuk grip oluyom ya acaba diyom benim birseye karşı alerjim mi var önce onu mu yaptırsam

ne dersin

Canım hamile kalınca yapıyorlar o testleri. Bende doktoruma sormuştum bu testler yapılmayacak mı diye. Ne zaman hamile kalacağını bilmiyoruz dedi. O yüzden bu testleri hamile kalınca yaparız dedi.

Ancak folik asite başlamalısın...

Berrecim ya sen içiyomusun folik asit?

folik asit neden veriyor cnm

folik asit neden veriyor cnm

Folik asit günlük alman gereken bir vitamin. Ama her zaman günlük alınması gereken miktarı alamıyoruz. Ve bu vitamin vücutta depolanmıyor. Gereken yerlerde kullanılıp fazlası idrarla atılıyor. Bir kadının günde 400 mg folik asit ihtiyacı var. Hamilelikte de çok önemli. Bebeğin ilk aşamadaki gelişimi, hücre bölünmeleri için gerekli.

Sen bu gereksinimi gıdalarla karşılayamayacağın için folik asit tabletleri kullanılıyor. Hamile kalmadan en az 3 ay önce folik asite başlanıyorki, anne de folik asite bağlı eksiklikler oluşmasın...

Umarım anlatabilmişimdir canım

ben çok cadıyım yaa...
iş yerinde bir abla var onu mutfağa kitledim anahtarda bendeydi sonra kadını unut sen orda 2 saat sonra aklıma geldi bi gittim kadın uyumuş...
şimdide benim acayip uykum var gözlerim gidiyo yaa....:93:

cadıııııı seniiii naptın kız yazık değilmii kızmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…