- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper o zaman...
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz. Olmazsa da hemen stres yapma.Sormak istediğin bişey olursa da biz burdayız canım
smile netten baktım benim yumurtlama dönemim 07.06-12.06 arası
dün akşam çalışma oldu ama yinede yarın doktora gidip bir hamilelik için gerekli testleri yaptırmayı düşünüyom
ooo bütün kızlar toplanmışşş
Canım dün çalışma olduysa tutma ihtimali var. Sen çalışmalara devam et...
Gerekli test derken, ultrasonla vajinal muayene yapıp, smear testi yapıyorlar. Ama doktora anlat yumurtlama dönemin olduğunu ve çalışma yaptığınızı...
olur cnm yaww şeye karar vermedim ben
bizim orda bir özel hastahane var oraya mı gitsem yada arkadaşımın doğum yaptığı başka bir hastahane var oraya mı gitsem ikiside özel ama ssk bakıyor
hani diyom sonra hep aynı kişiye mi gitmek zorunda kalırım acaba
Aynı kişiye gitmek zorunda kalmazsın canım. Şimdi git birisine baktın beğenmedin diğerini denersin...
amanda aman hayatçığımız aşkını görecekmiş çok mutluymuş çok güzel bu duygular cnm hep böle
mutlu olun inş
nette okudum hamile kalmadan önce
triot testi
kan testi
idrar testi
başka yazıyorduda hatırlamıyom
birde folik asit mi veriyorlarmış galiba
bide ben çabuk grip oluyom ya acaba diyom benim birseye karşı alerjim mi var önce onu mu yaptırsam
ne dersin
Canım hamile kalınca yapıyorlar o testleri. Bende doktoruma sormuştum bu testler yapılmayacak mı diye. Ne zaman hamile kalacağını bilmiyoruz dedi. O yüzden bu testleri hamile kalınca yaparız dedi.
Ancak folik asite başlamalısın...
Berrecim ya sen içiyomusun folik asit?
folik asit neden veriyor cnm
ben çok cadıyım yaa...
iş yerinde bir abla var onu mutfağa kitledim anahtarda bendeydi sonra kadını unut sen orda 2 saat sonra aklıma geldi bi gittim kadın uyumuş...
şimdide benim acayip uykum var gözlerim gidiyo yaa....:93:
ben çok cadıyım yaa...
iş yerinde bir abla var onu mutfağa kitledim anahtarda bendeydi sonra kadını unut sen orda 2 saat sonra aklıma geldi bi gittim kadın uyumuş...
şimdide benim acayip uykum var gözlerim gidiyo yaa....:93:
kızlar merhabalarr nasılsınız bugun
selin artık daha sık gelmeye başladın
eee eski müdavinlerindeniz topiğin :82: