Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Tatlım niye miden bulandı? Üşüttün mü yoksa? Klima filan çarpmış olmasın...

yok canım yaa klimayı açmadım zaten hafta sonu evde değildim ne bileyim birden oldu dün hiç birşeye halim yoktu...
birde benim aşağıya doğru bişey zorluyo batıyo gibi smilem ya..

yok canım yaa klimayı açmadım zaten hafta sonu evde değildim ne bileyim birden oldu dün hiç birşeye halim yoktu...
birde benim aşağıya doğru bişey zorluyo batıyo gibi smilem ya..

Alla alla... :26:

Regl tarihin ne zamandı canım?

Elacım hoşgeldin canım...

Nasılsın? Görüşemedik hiç.. Okullar tatil mi oldu?

seçim nedeniyle 1 gün tatil bende evdeyim öyle görüşemiyoruz yaaaaa sen napıyon senin bebiş bu resimde gülümser gibi maşallah sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik

bereeee nerdesin napıyosun

seçim nedeniyle 1 gün tatil bende evdeyim öyle görüşemiyoruz yaaaaa sen napıyon senin bebiş bu resimde gülümser gibi maşallah sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik

Hımm ne güzel dinleniyorsun...

Bebiş iyi canım nolsun, büyüyor kızım. Resimde gülümsüyor, doktor çok güzel yakaladı...

Senin prens nasıl? Kontrolün ne zaman?

burdayım elacım uğraşıyoruım işte..

iim ben sen nasılsın bakem...

Hımm ne güzel dinleniyorsun...

Bebiş iyi canım nolsun, büyüyor kızım. Resimde gülümsüyor, doktor çok güzel yakaladı...

Senin prens nasıl? Kontrolün ne zaman?

benim bi dahaki kinktrolum temmuzun 10 felan şeker yüklemesi yapcak doktor ya canım bişeye sıkıldı önemlimi değilmi bilmiyorum ya bebişimde kist çıktı her iki böbrekteydi sanırım doktor normal dedi 24. haftada geçer %70 geçer dedi genelde bütün bebekte çıkar bu 20. haftada dedi ama yinede korkuyorum

Canım ilk defa duyuyorum böyle bişeyi ama doktorun önemli değil dediyse sorun yok. 24.haftada geçer demiş,doktoruna güvenmelisin...

Canını sıkma sakın, yoksa geçmez 1 ay...

burdayım elacım uğraşıyoruım işte..

iim ben sen nasılsın bakem...

bende iyiyim canım şu günlerde biraz miğde yanması var okadar onun haricinde geziorum tozuyorum hatta abartıp piknikte yakantop bile oynuyorum
geçmiş olsun senin neyin var:44:

Canım ilk defa duyuyorum böyle bişeyi ama doktorun önemli değil dediyse sorun yok. 24.haftada geçer demiş,doktoruna güvenmelisin...

Canını sıkma sakın, yoksa geçmez 1 ay...

korkma dedi doktorum ama ben yiinede tedirginim başka bir ultrasona yolladı ordaki adam direk kist deyince onada sordum hemen hemen her bebekte karşılaaşırız dedi geçer dedi ikiside öyle deyince rahatladım ama insan yinede tedirgin oluyo

bende iyiyim canım şu günlerde biraz miğde yanması var okadar onun haricinde geziorum tozuyorum hatta abartıp piknikte yakantop bile oynuyorum
geçmiş olsun senin neyin var:44:

saçlarımı uzuyo yoksa kıs bebişin...
valla bilmiyorum ki canım dün biraz halsizdim ama şimdi daha iyiyim...

Canım o zaman üzülcek bişey yok. İstersen Cuma günü kendi doktoruma da sorarım ben... Değişik bir yorum alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…