emin ol sıkılmazsın canım...onun heycanı kim bilir nasıldır...kaç yaşındasın canım sen...?:26:
işin şakası o zamanda cinsiyeti ne diye düşünür insan sonrada kaç santim vb.ya çaktırma kendimi teselli etmeye çalışıyorum canım ben 23 yaşındayım
sen sadece iştemi internete girebiliyosun yoksa evdede net varmı?
berreee ne kadarlık evlisin ve kaç aydır bebek deniyosunuz
berremmmmm canımmmm allahım inşallah sana bu ay sevinç yaşatır sen buna layıksın seni tanımasamda çok iyi biri olduğunu düşünüyorum hamile kalırsın inşallah
5,5 aylık evliyim canım bu tam olarak 2. deneme olucak...sen canım?
canımmm teşekkür ederim sende çok iyisin inşallah hepimiz güzel haberler veririz en kısa zamnda...
1,5 yıllık evliyim bu ay ilk denememiz ıııııııı çok erken başlamışsınız severekmi? görücü usulümü
severek ve çok zor kavuşarak...:)
bilmem hiç aklıma erken düşüncesi gelmedi,kafama takılan soru işareti yok bu güzel yuva bebekle taçlansın istiyorum ben çok seviyorum bebekleri eşimde çok seviyo...
Allahım bir ömür boyu mutlu eder eder inşallah ilk günki gibi olur inşallah ya şunun için sordum evlilik çok farklı bişey 1 senede anca oturuyo ondan dedm canım ben 1,5 durdum geçen yaz gezdik tozduk yoluna girdi çok şükür çooooooooooook mutluyum sanki geçen ay evlenmişiz gibi allahım herkesi böyle mutlu eder inşalah
amin canım...evet benimde artık oturdu diye düşünüyorum...
Rabbim hepimize mutluluk versin... eşime her gece yatarken bakıp Rabbime şükür ediyorum kavuşturduğu için...
canım benimmmmm allahım bütün sevenleri hayırlısıysa kavuştursun
amin canım inşallahh...
berreecim ya ben hala regl olmadım ama kasığımdaki ağrı falalaştı bide belim ağrımaya başladı bakalım söz verdim sana haftasonuna kadar test yapmıycam
Selam kızlar ben bugün geç kaldım biraz.. kaç gündür heyecandan düşünmekten doktora gitmeyi beklemekten evi hiç toparlayamamıştım.. süpürüp sileyim dedim sonra yemek te yapıp öyle otururum bilgisayar başına deyince bu saat olmuş valla ama yorulmuşum yaa..:97:
evet elatugba ya şimdi bi boşluk oldu sonucu öğrenedik ama beklemek te zormuş yaa bi kalp atışlarını duysam diye bekliyorum şimdide.. kucağımıza almadan rahat edemiycez bu gidişle..:18: