Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...iyi akşamlar...
selin'cim bugün hiç girmedin merak ettim nasıl oldun acaba...:26:
merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimden:KK43::KK43: ve reglide olamadım bunun yanındada :KK59::KK59::KK59:

olmadınmı daha...:KK53:
eğer dayanamazsan git canım doktora...

bugün 2 hemşire arkadaşımla konuştum biri illa gel kan testi yapalım diyo diğeride elime idrar testi tutuşturdu sabah yap diye nacam bilmiyorum ama kan testini yılbaşını geçmedikçe yaptırmıycam idrarda çıkmadan yaptırmıyım diyorum sağlık ocağı sırf arkadaşlarım eğer çıkmazsa arkadaşlarımın yanında üzülürüm neyse sabah bi test yapayım bari :KK43:

merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimden:KK43::KK43: ve reglide olamadım bunun yanındada :KK59::KK59::KK59:

canım geçmiş olsun offff çok kötü olmuşun inşallah geçer en kısa zamanda niye regl olmadınki kan testi yaptırmıştın değilmi?:KK5:

selin'cim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine Allah şiflar versin inşallah...iyileş gel tatlım bekliyoruz biz seni....:KK54:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Bol bol dinlen...

Canım ya ne güzel bi duygu:KK16:
iyiyim bende çok şükür...

Canım güzel ama 1 hafta geçmek bilmiyor. İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.Eşim doktora şikayet etti beni, sürekli olumsuz düşünüyorum diye. Doktor da kızdı, bunun sonu yok dedi. Kalp sesinden sonra ikili test sonra üçlü test. Böyle düşünürsen hepsinde sorun çıkar ve sorunlu bir gebelik geçirirsin dedi. Ama elimde değil. Cumartesi görcektin beni, heyecandan kalbim durcak gibi oldu...

Kızlar biri beni sarsıp kendime getirebilir mi,dün geceden beri şaşkın ve donuk bir şekildeyim..:KK50:
Delirmek üzereyim ya:KK14:

Ben dün gece 12'de çift çizgiyi gördüm..
Ama inanmıyorum,inanamıyorum !
Test yanlıştır diye avunup duruyorum
Bugün de yeni bir test yapmaya korkuyorum
Reglim 3 gün gecikti,beklenen regl gününden önce de çok az kahverengi bi akıntım oldu
Ama belirtim yok ki pek..
Ben çok korkuyorum..
Bu ay hiç olmayacak dedim,hiç dikkat etmedim.
Oturmama,kalkmama,yememe,içmeme..
Eğer gerçekten varsa ben ona çok kötü davrandım:KK14:
Dünden beri öyle donuk,öyle garip bir durumdayım ki:KK14:
Eşimin bile sevinmesine izin vermiyorum.
Yapabilir miyim,bilmiyorum.
Elim kolum bağlı..
Çok korkuyorum:KK14:

Ben dün gece 12'de çift çizgiyi gördüm..
Bugün de yeni bir test yapmaya korkuyorum
Reglim 3 gün gecikti,beklenen regl gününden önce de çok az kahverengi bi akıntım oldu
Ama belirtim yok ki pek..
Ben çok korkuyorum..
Elim kolum bağlı..
Çok korkuyorum:KK14:

Canım süper işte, tekrar test yap.. Yada kan testi yaptır emin olmak için.
Doktor bana dediki eğer sağlıklı bir döllenme olduysa sen hoplasanda zıplasanda düşük olmaz... İlaçlarda çok fazla etkilemez dedi, çünkü hücre sayısı çok azmış...

ben dün gece 12'de çift çizgiyi gördüm..
bugün de yeni bir test yapmaya korkuyorum
reglim 3 gün gecikti,beklenen regl gününden önce de çok az kahverengi bi akıntım oldu
ama belirtim yok ki pek..
Ben çok korkuyorum..
Elim kolum bağlı..
çok korkuyorum:KK14:

inanmıyorummm
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
çok sevindimm çook... Canım hamilesin kendine gel toparla kendini
zaten daha çok yeni nasıl kötü davranabilirsin ki yemen içmende onu etkilemez daha çok minik bundan sonra dikkat etmelisin...

Bilmiyorum kızlar bilmiyorum..
Dün o kadar emindim ki tek çizgiyi göreceğimden..
İlk saniyelerde çizf çizgi çıkmaya başladı.
hemen eşimi çağırdım belirginleşmeden.
Bak tek çizgi işte dedim.
O da saçmalama bak bir çizgi daha var görmüyor musun dedi.
Birkaç dakika olmadan koyulaştı iyice..
Ama şöyle bir şey var normalde hani ilk çizgi ilk başta çıkardı ya
Bu testte ilk çizgi ortada çıktı
Diğer çizgi kenarda..
Offf delirmek üzereyim,bu çok büyük bir sorumluluk
Yapabilir miyim bilmiyorum:KK14:

Ben kendimi hiç anne gibi hissetmiyorum:26:
Sevinirim,havalara uçarım diyordum.
Çünkü bu benim çok çokkkkkkkk istediğim bir şeydi.
Şimdi neden böyleyim:44:

X