Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm 10 gün varmış daha,belirtiler için erken zaten.
Ah ahh ne zormuş bu bebek işi ya
evet belirti için çok erken benim reglime 10 gün kala başlar zaten göğüslerim ondan hiç şüpelenmiyorum...bi sonraki aya artık umudum...çalışmalarda düzenli olucak inşallah...
beklemek zor sanırım :26:
Aynen canım,ben de önümüzdeki ay çok dikkatli olacağım...
Beklemek hem de nasıl zor
Canımcım ben yavaş yavaş kaçayım,ancak hazırlanırım
Dikkat et kendine..
only_smile sen nasılsın canım?
Nasıl gidiyor hamilelik?
Pfff regl olsam bu kadar sinir olmazdım ya..
Açık renk pantolon giydim,korkuyorum çok fena:18:
Gerçi önlemimi aldım ama gene de..
Ben en iyisi giderken eczaneden bi test alayım.
Bugün de olmazsam test yapayım.
Olmadığından da eminken test yapmak çok anlamsız geliyor ama
ne yapayım ki başka:44:
Canım iyiyim ben, hamilelik iyi şimdilik. Büyük bir heyecanla pazartesi gününü bekliyrum.
Mide bulantım yok, ama iştahsızlık başladı. Pek bişey yemek istemiyorum. Bide göğüslerim ağrıyo, çok şiştiler sürekli iğne batması filan oluyor. Büyük beden çamaşır alıcam pazartesiden sonra... Birde çok uykum var, sürekli uyumak istiyorum.
Kızlar bende acabalar başladı. Yani içimi bir korku aldı. Bakabilecekmiyim, sorumluluğu alabilecekmiyim gibi sorular. Şimdi çok rahatız, istediğimiz zaman gez, uyu, dinlen... Ne bilim garip duygular içerisindeyim. Böyle canım pek bişey yapmak istemiyor. Depresyon gibi diyebilirim...
canım benim yaa...
bakarsın güzelim niye bakamıyasın ki...artık herşey daha kolay şimdi çok heyacanlısın ondan olabilir...
Umarım heyecandandır canım...
Umarım heyecandandır canım...
Heycandan tatlım şimdi bu güzel anların keyfini çıkarmaya bak sen...morelini hep yüksek tut...
berrecim nasılsın canım kimsecikler yokkk
bende iyiyim canım yeni işten geldim bacakları uzattım ohhhhhhhhhhhh buzağı keyfi yapıyorum
Hamişler siz napıyosunuzzz ya insan hamile oldummu diye bir sürü test yapar öğrenince bi boşluk olur sanırım benim bi amacım vaardı mesela şimdi hamile kalıversem sıkılırım beklemek heyecanlı acaba bir sonraki testte ne çıkacak yazımı turamı :)
ohh ne güzel keyfini çıkar valla...