- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimdenben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...iyi akşamlar...
selin'cim bugün hiç girmedin merak ettim nasıl oldun acaba...:26:
olmadınmı daha...
eğer dayanamazsan git canım doktora...
merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimdenve reglide olamadım bunun yanındada
merhabaaa berrecim bi girip bakıyım dedim ama ben malesef kötüyümm iyileşemedimm bugun tüm gün dr.daydım apandis den şüphelendi iğne oldumm bilmiyorum öle dedi iice kötü etti beni ve çok rahatsızım giremiyorum kendinize çok iyi bakın canım inş iyi olucam tek isteğim bu şimdi rabbimdenve reglide olamadım bunun yanındada
Günaydınnnnn
Nasılsın anne adayımız...:80:
Canım iyiyim, pazartesi pıt pıtı duyunca daha iyi olucam :)
Sen nasılsın canım?
Canım ya ne güzel bi duygu
iyiyim bende çok şükür...
kızlar biri beni sarsıp kendime getirebilir mi,dün geceden beri şaşkın ve donuk bir şekildeyim..
Delirmek üzereyim ya
kimse yok mu kızlar,orda olun lütfen
Ben dün gece 12'de çift çizgiyi gördüm..
Ama inanmıyorum,inanamıyorum !
Test yanlıştır diye avunup duruyorum
Bugün de yeni bir test yapmaya korkuyorum
Reglim 3 gün gecikti,beklenen regl gününden önce de çok az kahverengi bi akıntım oldu
Ama belirtim yok ki pek..
Ben çok korkuyorum..
Bu ay hiç olmayacak dedim,hiç dikkat etmedim.
Oturmama,kalkmama,yememe,içmeme..
Eğer gerçekten varsa ben ona çok kötü davrandım
Dünden beri öyle donuk,öyle garip bir durumdayım ki
Eşimin bile sevinmesine izin vermiyorum.
Yapabilir miyim,bilmiyorum.
Elim kolum bağlı..
Çok korkuyorum
ben dün gece 12'de çift çizgiyi gördüm..
Ama inanmıyorum,inanamıyorum !
Test yanlıştır diye avunup duruyorum
bugün de yeni bir test yapmaya korkuyorum
reglim 3 gün gecikti,beklenen regl gününden önce de çok az kahverengi bi akıntım oldu
ama belirtim yok ki pek..
Ben çok korkuyorum..
Bu ay hiç olmayacak dedim,hiç dikkat etmedim.
Oturmama,kalkmama,yememe,içmeme..
Eğer gerçekten varsa ben ona çok kötü davrandım
Dünden beri öyle donuk,öyle garip bir durumdayım ki
Eşimin bile sevinmesine izin vermiyorum.
Yapabilir miyim,bilmiyorum.
Elim kolum bağlı..
çok korkuyorum