Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlarrrrrr,
gördüm keseyi. 4,5mm lik bişey. Çok süper bir duygu. Allah hepinize nasip etsin inşallah...

Çok mutluyum çokk. Doktor herşey yolunda dedi. 3 Ocakta kalp atımını dinliycez dedi. Biraz hafifledim diyebilirim... Şimdilik duygularım böyle, yola çıkıyoruz Bursa'ya doğru.

Çokk öptüm hepinizi...

Maşallah çok güzel allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah

canımmm çok sevindim...hadi gözün aydın ne güzel bi duygudur eminim:)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

süpeer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bende görmek istiyorum biranönce herşeyin yolunda olduğunu duymak istiyorum

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesiniz ya bu haftasonlarını sevmiyorum çünkü temizlik günüm puffffffff :) kızlar yarın regli günüm bakalım gelcekmi ? geçmez artık zaman ben biraz daha temizlik yapayım

iyi akşamlar kimse yok sanırım..:26:.

Son düzenleme:
ben geldim kızlar ama hemen gidiyorum çook işim var size selam vereyim dedim...,
nasılsınız...?
ben iyiyim çok şükür şimdi temizlik yapıyorum dipten köşeden hava biraz güzel camlarımıda sileyim çook öptüm sizi görüşürüz...

ohhhhhhhh negüzel kolay gelsinn tatlımmmm muckkkkkkk

Ben de iyiyim canım..
Dün oldum sandım ama olmadım daha canım,sancım var olmak üzereyim kesin:)
Sende durum ne,kaç gün kaldı?
canımmm yarın olmam lazım benımdee amaa sonuc 1.70 çıkmıştıı negatif kesinn olucam zaten nede olsa:)

Ben de kesin olacağımı bildiğim için inanılmaz rahatım
Ama karar verdim bu ay Selin,düzenli çalışacağım
engüzeli canım benim düzenli çalış mutlaka ben buay çok düzenli çalıştımm amaa olmadı bu ovulasyon yumurtlama testini almayı düşünüyorum sence neyapmalıyım?

engüzeli canım benim düzenli çalış mutlaka ben buay çok düzenli çalıştımm amaa olmadı bu ovulasyon yumurtlama testini almayı düşünüyorum sence neyapmalıyım?

Aslında onu ben de düşündüm ama zaten gün aşırı olunca bir gün öncesi,bir gün sonrası ya da o gün mutlaka denk gelir diye düşünüyorum.
Bilmiyorum onu kullanmanın başka da bir faydası yok sanırım..

doğru diyosun aslındaa canım ama ben bitek yumurtlama günlerimi hesaplıyorum 4.5 gün içinde çalışmam oluyoo ondan öncesi ve sonrası dikkat etmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…