- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
inşş tatlımm yaaaaaa mutlakaaa haber vericemmm vermezzz olurmuyummmm balammmmediyorum tabi etmezmiyim canım hepiciğimize ediyom ben...
inşallah pozitif çıkar canım...ben yarın belki işe gelmicem ama merak ederim yaaa...
girmeye çalışıcam bizi haberdar etmeyi unutma canım...
inşş tatlımm yaaaaaa mutlakaaa haber vericemmm vermezzz olurmuyummmm balammmm
bende gece gelip haber vercem satennn:) 8 gibi giderim zaten 9 gibi alırım sonucu gece 10 engeç 11 de sonucu haber vericemmm bendee çok heycanlıyımm berremmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18: oan kağıdı sonucu alıyorum yaaa kapıda eşimle açıyoruzzz sonucu görüyoruzz yaa oan varyaa canımızdn can gidiooo allahımm neolurr bugunn bize bu müjdeyi varrrrgecede girmeye çalışıcam pc bizde olursa bende çok meraklandım yaa...:18::18::18::18::18:
bende gece gelip haber vercem satennn:) 8 gibi giderim zaten 9 gibi alırım sonucu gece 10 engeç 11 de sonucu haber vericemmm bendee çok heycanlıyımm berremmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18: oan kağıdı sonucu alıyorum yaaa kapıda eşimle açıyoruzzz sonucu görüyoruzz yaa oan varyaa canımızdn can gidiooo allahımm neolurr bugunn bize bu müjdeyi varrrrşimdi 707kere vaaris duası okuyorum hepimiz için inş kabul eyler rabbim
amin tatlımmm hakkımızdaa hayırlısı olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin rabbim hepimizekıyamam ya canım benim regllerimiz bitince olmazsa salatı tefriciye okuruz bizde çok etkili bi dua...
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım...
amin tatlımmm hakkımızdaa hayırlısı olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin rabbim hepimize
inşşş tatlımmm kolay gelsinnn çok öptümmmm akşam görüşürüzzzzzaminn tatlım inşallah...
ben çıkıyorum canım işlerimi toparlıyayım yarın gelmezsem eğer onlarıda ayarlıyayım çok öptüm seni inşallah güzel bi sonuç alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah...byby
akşama inşallah görüşürüz canım...
canım ben de ihsaniyedeyim :)) bu arada senin kadar ben de heyecanıyım neredeyse.doktordan sonra güzel haberlerini bekliyoruz..Canım kayınvalidem ihsaniyede oturuyor... Oralarda olucaz. Sen nerdesin?
Kızlaaaarrr günaydıııııııııııınnnbu sabah test yaptım vee 2 çizgiyede net bi şekilde gördümmmmm ama nedense hala inanamıyorum acaba kan testide yaptırsammı yoksa önümüzdeki hafta içi direk doktora mı gitsem
merhaba canımmmm inş canımmm mutlakaaa haberdar edicemmmSelinciiimmmmm naber?? İnşallah mutlu bir haber alırsınız :)) ama bak mutlaka bize de söyle sonucu
ayyyy negüzeell dedinnn bende çok istiyorummmm bugun müjdelihaber almayııı çok heycanlıyımmmmmmmm:18::18::18: inşş canımmm hepimiz buayy bebiş haberleri alırızz3. hamilemiz sen olacaksın inşallah..Sonra da her ne kadar kendilerinden umutsuz olsalar da ben esramdan be berremden de umutluyum :)
inşşşş canımmmmmmmİnşallah inşallah..Ama bak olmasa da üzülüp umutsuzluğa kapılmak yok. Her şeyin hayırlısı ama dilerim ki bu akşam heyecandan kalbini boğazında hissedeceğin kadar güzel bir haber alırsın
inşşşş canımmmmmmm
kızlarrrrr sonucum yine negatif buayda maleseffffffff
kızlarrrrr sonucum yine negatif buayda maleseffffffff
Kızlar yaaaa,
çokkk heyecanlıyım. Yerimde duramıyorum... Sabahı nasıl etcem bilmem... Siz bu yazdıklarımı sabah okursunuz kesin..Lütfen dua edin bana