evet erken olmuştu ama nedense 2 gün öncede kahverengi gelmesi kafamı karıştırdı ...
hadi bekliyelim bakalım bi kaç gün daha...:)ne olucak...
bende çok rahatım bakalım bi dahaki aya sıkı tutucam biraz...
Kahverengi çok azıcıktı canım,serçe parmak ucu kadar bir şey..
Birkaç güne kalmaz gelir gelir
Ben de canım,dün Selin'le de konuştuk.
Önümüzdeki ay yumurtlama falan beklemeyeceğim.
Reglin bitiminden itibaren düzenli olarak..
Canım bence ovulasyon testi al, gerçekten işe yarıyor.. Hesaplamayla olmuyor.. Öyle her gece ilişkide yoruyor insanı. Tek seferde tutuyor valla.
Esrant canım bu ay olmazsa sende al mutlaka.
hmm az geldi yani:26:
umudumuz önümüzdeki aya inşallah düzenli yapmaya başlayalım bakalım...
hayırlısını versin rabbim inşallah...
sen erkencisin bugün...
Tatlım onu ben de düşünüyorum ama bilmiyorum ya..
Her gece değil de günaşırı olsa mutlaka denk gelir zaten diye düşünüyorum.
Nasıl kullanılıyor canım bu test?
Canım sat dan sonra 12. gün her akşam yapıyorsun, yumurtlamana 24-48 saat kala çift çizgi çıkıyor ve ilişkide bulunuyorsun. Kullanımı çok basit, gebelik testi gibi. Gittigidiyordan 20 ov. testi+10 gebelik testi 20 tl. Geçen hafta arkadaşım aldı.
Hımm anladım canım..
Karar veremiyorum ama bakalım canım..
Sağol açıklaman için..
Bu arada senin yaşın kaçtı canım?
Evet canım aynen
İnşallah canım,hayırlısı
Evet canım erken uyanıyorum artık,eşim de erken geliyor bu hafta
28 yaşındayım canım.
Sen?
ne güzel erkenden kalkıyosun işini yapıyosun dün evdeydim temizlik yaptım düşünüyorumda keşke evde olsamda hergün yapsam bunları...
Ben 24 yaşındayım canım..
Bebek için neler yapıyorsun bakalım,başladın mı bir şeylere:44:
Hayır daha çok erken... Önce kalp atışını bi duyalım, sonra 3 ayı dolduralım. Zaten doktorlar 6 aydan önce hazırlık yapmayı önermiyor. Hayal kırıklığı olmasın diye.
Yakın bir arkadaşımın bebeği doğuma 1 hafta kala karnında öldü. Odası, kıyafetleri herşeyi hazırdı. Bunalım üstüne bunalım. Allah kimsenin başına vermesin, çok zor...
Yok tatlım o şekilde hazırlıktan bahsetmiyorum.
Elbette çok erken onun için..
Ben hani beslenme düzeni falan onlardan bahsetmiştim:26:
Canım zaten düzenli beslenirim ben. Kahvaltımı mutlaka yaparım, öğlen ve akşam sebze etle beslenirim. Folik asit kullanıyordum gebelik öncesi, doktor şimdi multivitamin verdi. Elevit.. Onu kullanmaya başladım. Hergün süt içiyorum, mutlaka yoğurt yiyorum. Birde günde 2-3 tane ceviz yiyorum. Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş...
Böyle şimdilik canım. Doktor sağlıklı beslen dedi. Gazlı içecekler içme,cips yeme filan dedi.
İlerleyen zamanlarda bakalım nolcak. Bu arada 55 kilo olmuşum, son 2 haftada 1 kilo aldım,pantolonlarım olmuyor. Daha önce bu kiloya hiç gelmemiştim :26:
Canım evde olunca da her gün temizlik yapılmıyor ki
Bir de ben öyle aşırı titiz değilim..
Evim temiz olsun,düzenli olsun istiyorum
Ama öyle her gün her dakika elimde temizlik bezleriyle de gezmem yani
Canım zaten düzenli beslenirim ben. Kahvaltımı mutlaka yaparım, öğlen ve akşam sebze etle beslenirim. Folik asit kullanıyordum gebelik öncesi, doktor şimdi multivitamin verdi. Elevit.. Onu kullanmaya başladım. Hergün süt içiyorum, mutlaka yoğurt yiyorum. Birde günde 2-3 tane ceviz yiyorum. Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş...
Böyle şimdilik canım. Doktor sağlıklı beslen dedi. Gazlı içecekler içme,cips yeme filan dedi.
İlerleyen zamanlarda bakalım nolcak. Bu arada 55 kilo olmuşum, son 2 haftada 1 kilo aldım,pantolonlarım olmuyor. Daha önce bu kiloya hiç gelmemiştim :26:
hafta sonuna biriktiriyorum hepsini sonrada ne oluyo iişin içinden çıkamıyorum 4-5 saat hiç oturmadan
tertemiz olsun istiyorum..
Çalıştığın için tabii ki zor canım..
Ama işte napalım,kadınların da bu işi zor
Eşin yardımcı oluyor değil mi işler konusunda:44:
ne güzel dengeli besleniyorsun canım...:)
ama zaten zayıfmışsın sanki boyun kaç...?
o olmasa naparım ben
hemde çok oluyor sağolsun bazen süpürür ben silerim...bazen hafta sonları ayda bi kere arkadaşlarla toplanıyoruz oraya gidiyorum...eve bi geliyorum ki çiçek gibi...
canım kocam yaa...