Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ediyorum tabi etmezmiyim canım hepiciğimize ediyom ben...
inşallah pozitif çıkar canım...ben yarın belki işe gelmicem ama merak ederim yaaa...
girmeye çalışıcam bizi haberdar etmeyi unutma canım...:KK34:
inşş tatlımm yaaaaaa mutlakaaa haber vericemmm vermezzz olurmuyummmm balammmm:21::emir_bebek:

gecede girmeye çalışıcam pc bizde olursa bende çok meraklandım yaa...:18::18::18::18::18:
bende gece gelip haber vercem satennn:) 8 gibi giderim zaten 9 gibi alırım sonucu gece 10 engeç 11 de sonucu haber vericemmm bendee çok heycanlıyımm berremmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18: oan kağıdı sonucu alıyorum yaaa kapıda eşimle açıyoruzzz sonucu görüyoruzz yaa oan varyaa canımızdn can gidiooo allahımm neolurr bugunn bize bu müjdeyi varrrr:KK59: şimdi 707kere vaaris duası okuyorum hepimiz için inş kabul eyler rabbim

bende gece gelip haber vercem satennn:) 8 gibi giderim zaten 9 gibi alırım sonucu gece 10 engeç 11 de sonucu haber vericemmm bendee çok heycanlıyımm berremmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18: oan kağıdı sonucu alıyorum yaaa kapıda eşimle açıyoruzzz sonucu görüyoruzz yaa oan varyaa canımızdn can gidiooo allahımm neolurr bugunn bize bu müjdeyi varrrr:KK59: şimdi 707kere vaaris duası okuyorum hepimiz için inş kabul eyler rabbim

kıyamam ya canım benim regllerimiz bitince olmazsa salatı tefriciye okuruz bizde çok etkili bi dua...
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım...:KK69:

kıyamam ya canım benim regllerimiz bitince olmazsa salatı tefriciye okuruz bizde çok etkili bi dua...
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım...:KK69:
amin tatlımmm hakkımızdaa hayırlısı olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin rabbim hepimize:KK69:

amin tatlımmm hakkımızdaa hayırlısı olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin rabbim hepimize:KK69:

aminn tatlım inşallah...
ben çıkıyorum canım işlerimi toparlıyayım yarın gelmezsem eğer onlarıda ayarlıyayım çok öptüm seni inşallah güzel bi sonuç alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah...byby
akşama inşallah görüşürüz canım...:KK54:

aminn tatlım inşallah...
ben çıkıyorum canım işlerimi toparlıyayım yarın gelmezsem eğer onlarıda ayarlıyayım çok öptüm seni inşallah güzel bi sonuç alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah...byby
akşama inşallah görüşürüz canım...:KK54:
inşşş tatlımmm kolay gelsinnn çok öptümmmm akşam görüşürüzzzzz:KK54::KK54::KK54::KK54:

Selinciiimmmmm naber?? İnşallah mutlu bir haber alırsınız :)) ama bak mutlaka bize de söyle sonucu:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Canım kayınvalidem ihsaniyede oturuyor... Oralarda olucaz. Sen nerdesin?
canım ben de ihsaniyedeyim :)) bu arada senin kadar ben de heyecanıyım neredeyse.doktordan sonra güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlaaaarrr günaydıııııııııııınnn :KK66: bu sabah test yaptım vee 2 çizgiyede net bi şekilde gördümmmmm:KK66::KK66: ama nedense hala inanamıyorum :KK53: acaba kan testide yaptırsammı yoksa önümüzdeki hafta içi direk doktora mı gitsem :KK23:

canım çok sevindim.hayırlı olsun.

3. hamilemiz sen olacaksın inşallah..Sonra da her ne kadar kendilerinden umutsuz olsalar da ben esramdan be berremden de umutluyum :):KK9::KK9::KK9::KK9:

3. hamilemiz sen olacaksın inşallah..Sonra da her ne kadar kendilerinden umutsuz olsalar da ben esramdan be berremden de umutluyum :):KK9::KK9::KK9::KK9:
ayyyy negüzeell dedinnn bende çok istiyorummmm bugun müjdelihaber almayııı çok heycanlıyımmmmmmmm:18::18::18: inşş canımmm hepimiz buayy bebiş haberleri alırızz:emir_bebek:

İnşallah inşallah..Ama bak olmasa da üzülüp umutsuzluğa kapılmak yok. Her şeyin hayırlısı ama dilerim ki bu akşam heyecandan kalbini boğazında hissedeceğin kadar güzel bir haber alırsın :KK64::KK64::KK64:

Kızlar yaaaa,
çokkk heyecanlıyım. Yerimde duramıyorum... Sabahı nasıl etcem bilmem... Siz bu yazdıklarımı sabah okursunuz kesin..Lütfen dua edin bana :KK58:

kızlarrrrr sonucum yine negatif buayda maleseffffffff:KK14::KK14:

canım benim üzülmek yoktu ama bak lütfen...olsun daha erken genciz,güzeliz demi ama...:)
anlaştıkmı demekki daha zamanı varmış bebiş naz yapıyo...:) tatlım çok öptüm seni görüşmek üzere...:KK54:

kızlarrrrr sonucum yine negatif buayda maleseffffffff:KK14::KK14:

canım her şeyde vardır bir hayır..Ne diyoruz durmak yok çalışmalara devam :)

Kızlar yaaaa,
çokkk heyecanlıyım. Yerimde duramıyorum... Sabahı nasıl etcem bilmem... Siz bu yazdıklarımı sabah okursunuz kesin..Lütfen dua edin bana :KK58:

Kalbimiz seninle canım. her şey güzel olacak inşallah.

Hımm gene gelişmeler olmuş:KK61:
Only smile inşallah bugün her şey yolunda gider..
Harika bir duygu olsa gerek minicik keseyi görmek..
Mutlaka bekliyoruz duygularını paylaşmanı:KK69:

Selinn gene dayanamadın değil mi sen:KK20:
Gerçi bi bakıma da iyi oldu,erkenden öğrendin,yoksa daha çok umutlanabilirdin..
Neyse hayırlısı olsun..

Bu arada kızlar benim de regl günüm bugün ya da yarın.
Dün akşam kahverengi bi akıntım oldu,regl öncesi olurdu zaten.
Bugün de belim ağrıyor,oldu olacak..
İnşallah önümüzdeki ay doğru düzgün ilerleriz..

X