Bu da bizim hikayemiz işte ..

PurpLe.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
40
0
86
31
Sakarya
Nerden başlasam bilmiyorum..18 yaşındayım bu sene sınava hazırlanıyorum.Daha doğrusu hazırlanmaya çalışıyorum..2 senedir bir sevgilim var-dı ,birbirimizi çok seviyorduk -hala da seviyoruz- .. Çok şey yaşadık çok kez ayrıldık ama kopamadık birbirimizden.En ufak şeylerden kavga edebiliyorduk ama küskünlüğümüz en fazla 1-2 gün sürerdi.Bir gün okulda bir olay oldu benim yüzümden okul idaresiyle tartıştı,idare ailemizi arayacaktı bu da babamın onu öğrenmesi demekti -ki babam çok karşı bu yaşta sevgili olaylarına- o da bunu bildiği için onun ailesini aramayın ben giderim okuldan dedi.Babası ertesi gün geldi ve başka bi okula yaptırdı kaydını..Bi süre görüşemedik babası artık benimle olmasını istemiyordu.Benim yüzümden ailesiyle arası açıldı ama beni hiç bırakmadı hep onlara karşı beni sevdiğini söyledi.Bu arada annem bir gün okula gittiğinde müdür annemle konuştu bunları anlattı onun bana göre olmadığını falan söylemiş sanırım..Babam öğrendi çok kızdı bana ama bende vazgeçmedim.Bilmiyorum nasıl yaptım ama yaptım işte.Babam geçen yaz 3 ay konuşmadı telefonumu elimden aldı yüzüme bile bakmıyordu.Ama zamanla düzeldi herşey ,(şuan çok iyi ailemle aram.Yine bilmiyorlardı ailelerimiz beraber olduğumuzu.Onun babası da sesini çıkarmıyordu artık.Sonra YGS sınavı öncesi babasıyla konuşmuşlar.Babası sınavımız olduğu için sesini çıkarmadığını ,artık benimle görüşmesini istemedğini söylemiş.Benim hislerim çok kuvvetlidir o akşam bi gariplik olduğunu anladım ama konduramadım işte..Sınavdan sonra benimle konuştu biz yine ayrıldık.. Ama yine dayanamadı bikaç gün sonra barıştık..Ve şuan yine aynı şeyler oluyor ,babası istemiyor ,abisi de babasına hak vermeye başladı.Beni tanımadan karar veriyorlar ve sevgilim çok arada kalıyor.Düşünsenize şimdiden böyleyse bikaç sene sonra iş ciddiye binince neler olur tahmin edemiyorum ben..Şuan ayrıyız 3 hafta kadar oldu arada görüştük ama sevgili olarak değil.Dün gece abisi bana mesaj attı kardeşimle görüşmeni istemiyorum diye.O da söyledi bitti bidaha görüşmeyelim diye..Ne yapacağım bilmiyorum.O ilk sevgilimdi benim ,herşeyimi onunla yaşadım diyebilirim ..Birbirimiz için çok şeye katlandık ama onun gücü tükenmiş demek ki bana da yapacak bişey kalmadı..

İçimi dökmek istedim sadece ..

canım ne desem bilemedim şimdi burda önemli olan kimin ne dediği değil böyle olaylar çok olur sonuçta bi olay yaşanmış okuldan gitmek zorunda kalmış ailesi de doğal olarak birbirinizi kötü etkilediğinizi düşünmüş ve senden uzaklaşmasını istemişler ama bu inan geçici bi durum bence siz vazgeçmez ve direnirseniz onlar da herkes de anlıcaktır gerçekten sevdiğinizi.bunu bitek ikiniz çözebilirsiniz eminseniz hislerinizden konuşun güzelce ve kopmayın o da ailesini ikna edebilir bu aşılmıcak bi durum değil sen üzülme güçlü ol ve sınava az kaldı buna odaklan her şey yoluna girer..

teşekkr ederm yorum için ..
şimdiye kadar çok sabrettik ama bilmiyorum bu saatten sonra ne olur..onun da sınavı var sırf benim içiin bu sene yurda gitti o sıkıya hiç gelemez ama aynı üniversiteye gitmek için gerçekten çalıştı 6 7 ay.Sonra babası öyle yapınca yine koptu..Bu gece memlekete gidecekmiş uzaklaştırıyorla bizi iyice ..
Sınavımı düşünmeye çalışıyorum ama işte olmuyo bu şartlar altında

Ya neden bilmiyorum ama hiç unutmadan sevmek falan bana çok ütopik geliyor. Bu çocuğu unutmazsan eline ne geçecek. Hep onu seversen değerini daha mı iyi bilecek? ya da diyelim tekrar barıştınız, sonsuza dek sürecek mi?

Bence zamanını, sabrını, gözyaşını boşuna harcama. İnan ki değmiyor hiçkimseye. Sınavın da varmış zaten, bizim okuldaki bütün son sınıflar harıl harıl çalışıyor. İlerde hatırlayıp güleceğin bir insan için geleceğini riske atma. İyi geceler..

hak veriyorum tatlım kafan doluyken düşünemezsin sınav falan ama diyorum ya daha 18 yaşındasın neler görceksin bu dert değil inan çözümü olan bişey bu lütfen umutsuzluğa kapılma.seviyosanız aylar sonra bile barışırsınız gitsin o da herkes bi kafasını toplasın şu sınav da geçsin sen emin ol yine birlikte olcaksınız.sevgi zor bulunuyo bu kadar kolay bitmez üzülme lütfen..
uyu güzelce dua et hep yarın güzel bi gün olsun :)

Onun için değer inan. Tek sorun ailesi işte ..

Biliyorum..
inşallah öyle olur teşekkürler

Onun için değer inan. Tek sorun ailesi işte ..

Sen tanıyorsun onu tabii, ben değil. Erkekler hakkındaki genel görüşümü aktardım sadece:)

Dipnot: Yakın zamanda herhangi bir erkek tarafından terkedilmedim, aldatılmadım vs. Görüşlerim tamamen objektif

Doğru diyorsun bu zamanda çok çok az var etrafta gerçekten sevilmeye değer birini bulmak.Bende buldum kaçırmak istemiyorum işte

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

benimde kimsenin onaylamadıgı bi ilişkim vardı.tabi yıllar yıllar önce sizin durumda onu hatrlattı bana. herkes okdar karşı cıkarken daha bi tutkulu oluyo ilişki.herkese inat tutuosun elini mesela budaha cazip gelio. yinede devam ettmiştik biz takii onlar susup biz anlaşamayınca ayrılıncaya kadar.

sende cok dert etme madem o babasını abisini dinledi elden bişi gelmez.bak yoluna sınavlarına belki bigün geri gelir.ozaman hersey daha güzel olur

Sanki benm yıllar önceki ilişkimi anlatıyorsun
küçüksün ilerde keşke 1 net daha fazla yapsaydım da şu bölümde okusaydım demeni inan hiç istemem . Tıpkı benim dediğim gibi ...
Diyelim ki senin kaderin o . O zaman çalış dersine kazan iyi bir bölüm kazan . okulunu bitir ki , o zaman ne onun ailesine ne kendi ailene başın eğilmesin .

Evet bendeöyle düşünüyorum insan daha sıkı sarılıyor ayrılacağın varsa da bırakmıyorsun inadına :) inşallah hayırlısı olsun artık..

Tek korktuğum şey pişman olmak bugünler için .s
O yüzden zorluyorum kendimi ama kafamı da tam veremiyorum işte ne kadar uğraşsam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…