Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Zaten yavaş yavaş yapıyorum Laylay
Hemen yoruluyorum

Sen ne kursuna gidiyordun?

selam canım kusura bakma dün çıkmışdım yeni gördüm
yılan hikayesine dönen kpss için kursa gidiyorum canım malum sınav ertelenince
kurs uzadı bayramdan sonra sınav bakalım artık

amancia dün baya merak etmişdik hatta doğum yapmışsındır diyodum
zor zamanlar Allah yardım etsin dualarımız seninle

Teşekkür ederim cnm . Erkek arkadaşımdan ayrıldım . Daha dogrusu o ayrıldı . Çok seviyoruum onu . O da beni seviyor . Fakat onun gerekçesi şu : Ben ilişkimizin başından beri ciddi düşünüyorum . Evlilik hayalleri kuruyorum . O bundan rahatsızdı . Hep evlilikle sonlandırıyorsun düşüncelerini dedi bana . VE eğer evlenseydim bu yaşıma kadar evlendırdım ben evlilik fln düşünmüyorum dedi . Tabi ben yıkıldım . Çünkü aşırı duygusal bir kişiliğim var . O da duygusal geçmişten gelen bir acısı var . Hayata küsmüş herşeyi bırakmış kendi deyimiyle bitmiş bir adam artık o . Ve sana dürüst olmam gerekiyor senin için en iyisi bu dedi . Ben de öylece kalakaldım ortada temiz ve saf duygularımla . O kadar çok ağladım ki hala da ağlıyorum . Kendimi durduramıyorum . Gözlerimin önünden gitmiyor . Zorluyorum kendimi. İşin kötü tarafı haftasonları aynı kursa gidiyoruz . Hemde yanımda oturuyor . İçinden çıkamıyorum bu durumun .

aynı kursa gitmen kötü olmuş ama sende yarini değiştir aynı yerde oturma o adamla yaşını sorabilirmiyim ve onun yaşını bi sakıncası yoksa ama sana düşündüklerini açık açık belirtmiş canım bence hç gözyaşlarına değme< sana senin değer verdiğin gibi biri mutlaka çıkacaktır karşına ama senin için en iyi şey zaman

Allah yardımcın olsun canım ne denirki

Sağol canım . Unutmaya çalışıyorum işte burası iyiki varda biraz moral buluyorum . işe de odaklanınca günü bitiriyorum. Akşam eve dönüp odama geçtiğim anda başlıyorum ağlamaya . Gözyaşlarımla uyuyorum işte. Ayakta durabilmek için güce ihtiyacım var.

Ben 24 yaşındayım o da 31 yaşında cnm . Kendini çok yaşlı görüyor . Hayata ve yaşama dair herşeyi bitirmiş hayatında . Bana karşı açıksözlü olması iyi oldu . Bunu daha ileride dile getirseydi kaldıramazdım belki de. Teşekkür ederim cnm.

deren uzulme cnım en azından yolun basındayken ayrılmıssınız en azından dürüst olmuş.

daha da sonrası daha kötu olurdu ..

bencede canım bunu yakın bi zamanda dile getirmesi senin için büyük şans daha sonrasında hayal kırıklıkların olması daha da acı verici ozaman geçmiş olsun diyelim sende unut gitsin sana değer vereni elbet bulursun sen bulmasanda o seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…