günaydın kızlaaaarr
günaydın deren nasılsın
Zaten yavaş yavaş yapıyorum Laylay
Hemen yoruluyorum
Sen ne kursuna gidiyordun?
pijema mutlu yıllarr canım! 12 ye kadar doğurmaya çalışıcaam senin için!
tüm gün hastanedeydik kızlar sabaha karşı suyum geldi sandım sonra doktor hastanede bekletti başlar doğum diye ama nafile..
eve geldik bekliyoruz.. çok sancım var midem bulanıyo vs vs..
Teşekkür ederim cnm . Erkek arkadaşımdan ayrıldım . Daha dogrusu o ayrıldı . Çok seviyoruum onu . O da beni seviyor . Fakat onun gerekçesi şu : Ben ilişkimizin başından beri ciddi düşünüyorum . Evlilik hayalleri kuruyorum . O bundan rahatsızdı . Hep evlilikle sonlandırıyorsun düşüncelerini dedi bana . VE eğer evlenseydim bu yaşıma kadar evlendırdım ben evlilik fln düşünmüyorum dedi . Tabi ben yıkıldım . Çünkü aşırı duygusal bir kişiliğim var . O da duygusal geçmişten gelen bir acısı var . Hayata küsmüş herşeyi bırakmış kendi deyimiyle bitmiş bir adam artık o . Ve sana dürüst olmam gerekiyor senin için en iyisi bu dedi . Ben de öylece kalakaldım ortada temiz ve saf duygularımla . O kadar çok ağladım ki hala da ağlıyorum . Kendimi durduramıyorum . Gözlerimin önünden gitmiyor . Zorluyorum kendimi. İşin kötü tarafı haftasonları aynı kursa gidiyoruz . Hemde yanımda oturuyor . İçinden çıkamıyorum bu durumun .
Allah yardımcın olsun canım ne denirki
aynı kursa gitmen kötü olmuş ama sende yarini değiştir aynı yerde oturma o adamla yaşını sorabilirmiyim ve onun yaşını bi sakıncası yoksa ama sana düşündüklerini açık açık belirtmiş canım bence hç gözyaşlarına değme< sana senin değer verdiğin gibi biri mutlaka çıkacaktır karşına ama senin için en iyi şey zaman
Ben 24 yaşındayım o da 31 yaşında cnm . Kendini çok yaşlı görüyor . Hayata ve yaşama dair herşeyi bitirmiş hayatında . Bana karşı açıksözlü olması iyi oldu . Bunu daha ileride dile getirseydi kaldıramazdım belki de. Teşekkür ederim cnm.