Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

pijema kutladı mı kız..
yok sumakım gece dayanamayıp msj çektim bugün günlerden neydi die yine anlamadı biliyomusun sonra imalı bi msj döşedim hatırlayınca özür falan diledi işte canım cicim falan konu kapandı bugün arar aramaz ilk dediği sey doğum günün kutlu olsun oldu epey konustuk ama daha bitmedi benim yapacaklarım

pijema hoşgeldinn
hoşbuldum canım

insanın işi olması uğrasacak bişileri olması ne güzel bide sizler ....çok sey kattınız hayatıma :97:

sen ne planlıyosun eşinle ??
dilerim bu yıl eşinin de seninde gönlünüzden geçen hersey olsun,nice yıllara canım

teşekkür ederiz canım

Bende size teşekkür ederim . Moral verdiniz. Sumak ve Gece Yeli İyiki varsınız...Bu da dogum gunu tebrıgı gıbı oldu ya idare eder artık :)

Son düzenleme:
off allahımm offf
2010 benim için nasıl lanetli bi yıl oldu! sabrımın son kredilerindeyim desem cuk diye oturur!

adam kalkıp hastaneye geliyo orda bile beni delirtebiliyo! kalkıp bana kendi soyadını veririsin o halde çocuklarına bile diyebildi! bu adama çocukları gösteren en adidir kızlar şahitsiniz sizde!! :84:

yok canım doğum günüm değil. sen sıkma canını herşy olacağına varır nedir sorun

amancia strese girme şu dönemde haklısın ama acısın sen çekiyorsun bebeklerinde tabi...
üzülme ,düşünme hiçbir şey sadece sağlığınızı düşün tatlım

Deren benzer bir olayı ben de yaşamıştım.
İnanma laflarına.
"Sen daha iyilerine layıksın, seni hak etmiyorum, ben evlenmeyi düşünmüyorum"lar hep klasik laflar.
Yaklaşık aynı şeyleri duymuş biri olarak sakın seni sevdiği halde sana kıyamadığı. oyalamak istemediği için senden ayrıldığını filan düşünme.
Acı ama tek gerçek nedeni seni senin onu sevdiğin kadar sevmemesi.
Gerçekten sevse sana bunları zaten yaşatmazdı.
Başka neden de arama, beni seviyorlarla kendini avutmaya çalışma.
Ben de senin gibi haftada iki gün aynı okulda çalışıyordum.
Zordur bilirim ama öldürmeyen güçlendirir derler.
Zaman gerçekten her şeyin ilacı.
Unutamam bir daha sevemem filan sanıyordum ama eşimle tanışınca o zamana kadar hiç sevmediğimi ve sevilmediğimi anladım.
İnşallah sen de hak ettiğin sevgiyi bulursun.
Bu arada aradan üç yıl geçtikten sonra -o zaman eşimle nişanlanmıştım- pişmanlığını ve çok mutsuz olduğunu ifade eden bir mesaj almıştım.
Ben de beni bıraktığı için ona teşekkür ettim.
O beni bırakmasa ben onunla evlenirdim eşimle tanışıp şimdiki gibi mutlu olma imkanım olmazdı.

sarissa selam canım :79: hakkında böylesi hayırlısıymış demek insan yaşadıkça Allah gösteriyor
doğruları ve yanlışları hiç yapamam dediğin şeyleri bile yapıyorsun zaman her şeyin ilacı

Erkek milleti işte nerde ne diyeceklerini bazen bilemiyorlar.
Sen nelerle uğraşıyorsun adamın derdine bak.
Adam olsaymış da kendi soyadını verebilseymiş.
Sen sıkma canını boşver canım.

Valla Laylay yatıp kalkıp şükrediyorum Allah'a.
O zaman çok üzülmüştüm ama insan kendisi için hayırlı olanın bu olduğunu o zaman algılayamıyor işte.
Tabii biraz da küçüktüm o zamanlar, mantık çok işlemiyordu.
Allah kurtardı beni
Klasik laftır ama eşimin tırnağı bile olamaz gerçekten de.
O zaman niye sevip katlanıyorsam artık

öyle canım ya buna benzer şeyler yaşanıyor zamanında o olmasa ölürüm biterim sanıyorsun
o olmayınca ölmüyosun yaşamaya devam ediyorsun aksine... sonra zaman geçiyor ve anlıyorsun
sanırım bunlar da insanları olgunlaştırıyor ben en azından öyle oldum insanları tanıyorum ve
kime güvenip kime güvenmiyeceğimi çok iyi biliyorum geçmişdeki herkese her şeye de
bu yüzden teşekkür ediyorum:82:

Aynen öyle Laylay.
Tecrübe insanın hayatta yediği kazıkların toplamıdır derler ya düşe kalka öğreniyorsun işte.
Hem kötüleri gördükçe iyilerin kıymetini daha iyi anlıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…