Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

aradı da her gün gibi..... unutmuş

en büyük hediye olur bana amansi

çok canım sıkıldı wc girip girip ağladım değer vermiyo die çok büyüttüm galiba

canımıniçi belliki süpriz hazırlamış sana unutmuş numarasını yapıyo her ne kadar bayatlamış olsa da..sıkma canını..

canımıniçi belliki süpriz hazırlamış sana unutmuş numarasını yapıyo her ne kadar bayatlamış olsa da..sıkma canını..

yok yavru o kadar düşünceli olacağını sanmıyorum neyse ya sen doğur da bugn ona bari sevinelim topiğe gelen seni soruyo

Allah yardımcın olsun canım.
Dualarımız seninle.

Piji sıkma canını. Ayıp etmş gerçekten de ama insanlık hali unutulabiliyor bazen.
Sen uyanıklık edip ara sıra hatırlatsaydın keşke

Allah yardımcın olsun canım.
Dualarımız seninle.

Piji sıkma canını. Ayıp etmş gerçekten de ama insanlık hali unutulabiliyor bazen.
Sen uyanıklık edip ara sıra hatırlatsaydın keşke

ne diyim sarisim ya hatırlamayan adama neyse onu dimiye havale ediyorum ona hitaben bi özlü söz söyler elbet

don gömlek fanilam doğum günün kutlu olsun

bu pastada benden sana

eeee benimki nornal bi pasta olmazdı demi

Son düzenleme:
okuduğum duanın meali:
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)

bu arada amnsi biliomusun doğum sancısı çekiyosun ya rabbim dualarının hiçbirini geri çevirmezmiş dua et sende bizim için kendin için de çok çok dua et olurmu

korkma canım o kadar kolay olcakki allahın izni ile du ben bi dua biliyorum onu okucam simdi sana rahat doğum için

meleğimm benim riskli gebelik kategorisinde ya gebeliğim o nedenle doğum riskim yüksek bunu en azından 1-2 hafta daha ertelemek için uğraşıyo doktorum. eğer başlarsa doğum bu hafta içerisinde hastanede kalıcam 1-2 hafta ama başlamazsa evde istirahate devam edicem..

ediyorum canım herkes için ayrı ayrı..

buldun mı kız topiği

ıyı geceler kızlar ,prenses senı asagıda görüyorum ama konusamıyacagız..

yarın kocamın dogum günü sabaha birşeyler yapmam lazııııııım

buldum buldum kartım gelsinde bende görünmez olayım cuma günü elimde olurmuş:92:eheheh şaka bi yana bakalım meraktan aldım yannış anlamayın

sumakcım nıce senlere bı yastıkta ıns canm,esının dogum gunu kutlu olsun,allah basından eksık etmesın ,bu arada pembe koltukta hayrlı olsun sevındımmmmm
gece yelı hosgeldın aramıza
dımı ve piji onlıne gozukuyosunuz ama bende cıkıyorum artık optum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…