Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok sumakım gece dayanamayıp msj çektim bugün günlerden neydi die yine anlamadı biliyomusun sonra imalı bi msj döşedim hatırlayınca özür falan diledi işte canım cicim falan konu kapandı bugün arar aramaz ilk dediği sey doğum günün kutlu olsun oldu epey konustuk ama daha bitmedi benim yapacaklarımpijema kutladı mı kız..
hoşbuldum canımpijema hoşgeldinn
yok sumakım gece dayanamayıp msj çektim bugün günlerden neydi die yine anlamadı biliyomusun sonra imalı bi msj döşedim hatırlayınca özür falan diledi işte canım cicim falan konu kapandı bugün arar aramaz ilk dediği sey doğum günün kutlu olsun oldu epey konustuk ama daha bitmedi benim yapacaklarım
hoşbuldum canım
insanın işi olması uğrasacak bişileri olması ne güzel bide sizler ....çok sey kattınız hayatıma :97:
amancia hayırdır noldu canım
Teşekkür ederim cnm . Erkek arkadaşımdan ayrıldım . Daha dogrusu o ayrıldı . Çok seviyoruum onu . O da beni seviyor . Fakat onun gerekçesi şu : Ben ilişkimizin başından beri ciddi düşünüyorum . Evlilik hayalleri kuruyorum . O bundan rahatsızdı . Hep evlilikle sonlandırıyorsun düşüncelerini dedi bana . VE eğer evlenseydim bu yaşıma kadar evlendırdım ben evlilik fln düşünmüyorum dedi . Tabi ben yıkıldım . Çünkü aşırı duygusal bir kişiliğim var . O da duygusal geçmişten gelen bir acısı var . Hayata küsmüş herşeyi bırakmış kendi deyimiyle bitmiş bir adam artık o . Ve sana dürüst olmam gerekiyor senin için en iyisi bu dedi . Ben de öylece kalakaldım ortada temiz ve saf duygularımla . O kadar çok ağladım ki hala da ağlıyorum . Kendimi durduramıyorum . Gözlerimin önünden gitmiyor . Zorluyorum kendimi. İşin kötü tarafı haftasonları aynı kursa gidiyoruz . Hemde yanımda oturuyor . İçinden çıkamıyorum bu durumun .
Amanın ben yokken neler olmuşş?
off allahımm offf
2010 benim için nasıl lanetli bi yıl oldu! sabrımın son kredilerindeyim desem cuk diye oturur!
adam kalkıp hastaneye geliyo orda bile beni delirtebiliyo! kalkıp bana kendi soyadını veririsin o halde çocuklarına bile diyebildi! bu adama çocukları gösteren en adidir kızlar şahitsiniz sizde!! :84:
sarissa selam canım :79: hakkında böylesi hayırlısıymış demek insan yaşadıkça Allah gösteriyor
doğruları ve yanlışları hiç yapamam dediğin şeyleri bile yapıyorsun zaman her şeyin ilacı