Merhaba...
Topiğin hali üzücü katılıyorum.Herkesin biraz kabahati var benim de elbette.
Ama uzun bir süre kendi kendime konuşarak yazdığım günleri düşünürsek yine de elimden geleni yaptım sayılır.
Hepinizi çok özledim gerçekten şöyle güzel bir sohbet etsek keşke,çok iyi gelirdi hepimize eminim.
Sumak...
Tebrik ederim güzel bir tarihte gelmiş hem de kendi kendine çok sevindim inan.
Şansı bahtı güzel olsun ,bir fotoğrafını görmek isterdim aslında ..
Merak ediyorum Masal'ı.. Allah ona uzun sağlık ömürler versin Sumak..
Piji,aşktan nickini şifresini falan unutmuş bebişim :)
Evlendin geldin yiyişme süresinide aşmadın afferin
Çoook mutlu olun ikinizde,Allah yuvanızdan huzuru eksin etmesin inşallah Pijiciğim.
Foto facebook'da var mıdır ki benim blog hesabından bakabilir miyim?
Merak ettim şimdi..
Laylayım... Balım.. iyisindir inşallah.
Marjinal sesin soluğun çıkmıyor,herşey yolundadır diye umut ediyorum.
Sarişim.. Sen gelmeyeli dağıldık iyice,seni de çok özledim. İpek de iyidir inşallah.
Kocaman olmuştur hatta,merak ettim şimdi..
Jean,,Kpss çalışıyorsun değil mi ahh bende de var aynı hadise biliyorum çok dolu oluyor insanın kafası.
kolaylıklar diliyorum..
leyleğim.. madem sohbet edemiyoruz arada yazalım bari halimizi hatrımızı da haberimiz olsun birbirimizden seni de özledim çok!
Ben.. iş ve dershane gerçekten yorucu oluyormuş.Tatil günüm yok.Boş bir saniyem yok,niye yok.
Eğer boş isem ders çalışıyorum.Ya yemek yapıyorum ya ütü temizlik yapıyorum ya da uyuyorum! Eee bir de yelkenciyle ilgileniyorum.Garip bir hayat
yine de şükür diyelim.. Tek dileğim sınavı kazanmak ve rahat etmek.Bütün bunlaırn karşılığında bein mutlu edecek tek şey o galiba..
Bu arada kahveyle görüşmedim ama takip ettiğim kadarıyla doğurdu hemde çook oldu yani ekim de doğurdu sanırım o da vaktinden evvel.Efe de sağlıkla büyür inşallah..