Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Evet annemler de beni cadı biliyor.Çünkü benim ailemle diyalogum çok küçük yaşlarda epey hasar aldığı için ve zaten annem de onkoloji hastası olduğu için hiçbir şey anlatmıyordum. En son patlama noktasında görüp benim saygısız ve fevri olduğumu düşünüyor onlar. Kısmen haklılar da, ben bönlüğe, gözü açık olmayışlara, kıvrak zekasızlara pek dayanamıyorum. Uzağımdakiler umrumda değil de, yanımdaki adam öyle olunca çılıdırıyroum. Ben eşimin triplerini halen çok sallıyorum malesef. Nedense blöf yaptığını da düşünmüyorum ama bu sefer benim tekrar başa dönecek takatim hiç yok. Evimi çok severdim, çünkü herbirini özenle seçerek aldım vs. Ama onlarda bile gözüm yok artık. Bir de çalışıyor olsaydım sanırım çok daha rahat beklerdim inceldiği yerden kopsun diye.Maddi değil çalışma isteğim kesinlikle, daha çok günümü doldursun ve bana yeniden o sosyal gücü versin diye.

Yurt dışında tekrar kazanırım dediği para leylek. İnşaat sektörü olunca, kurtuluş görüyor orayı kendine. Kaçacak, herşeyi unutacağı bir yeri var. Ya 1 saat uyuyorum, içim acıyarak uyanıyorum inanın. Ve bu çektiğim acı son olsun istiyorum artık.

puhahaha neremle okuduysam:KK9::KK9::KK9:iyi düşün.artıları eksileri tart iyice

Yavrucum b tipi kadrodan bahsediyorum.
bildiğin memur..
uzman değil yani ..

ayrıca nükteni çalmış olabilirim.
bunu yüzüme vurman gerekmez :KK37:

bak marjim ben lise mezunuyum hem imam hatip
eşimse gemi inşaa mühendisi
hatırı sayılır ve herkezin bildiği bi altın markasının gemilerinin başında
ilk evlendiğimizde aramızda 10 yaş var ve ben onun arkadaş çevresine göre çok kapalıyım
hepsi eşime manyak mısın ?demiş.yok hem kapalı hem ayak uyduramaz sana,hem de bu çocuk
aa okumamış da falan da filan
evlilik hikayemi herkes bilir burda neden evlendiğimi falan neyse..
sonra arkadaş çevresine bi girdim Allaaaah benden çıkmıyorlar.bu sefer de başladılar yok çok şanslısın falan demeye
inan içlerinde tek okumayan benim ama benimle herşeyde sohbet edebiliyorlar şükür
ama sen gel bi de bana sor marji.körelicem iyice diye ödüm patladı hep benim.
yani ben onu utandırmamak için çok çırpındım aslında
derken derken şimdi bi gör benimki bildiğin kalas oldu
o evde oturuyo ben yeğen ya da arkadaş alıp sinemaya gidiyorum
zorla gezme yerleri ayarlıyorum yok tarih falan birşeyler öğrenelim dolaşalım diye
derinse çok benziyorum bu konuda aslında
mesela arkadaşlarla sohbet esnasında bi laf ediyor Allahım nasıl toplıycam şaşırıyorum.çok hoşsohbet çok iyi niyetli ama öyle lafın nereye gideceğini bilmez pek
hesapta eğitim ve kariyer açısından benim çok üstümde.
defalarca önümü kesti benim
ne zaman okumaya heves etsem ya da iyi bir kursda ilerlemeye
hep onu bırakmak için yer aradığımı falan düşündü
her seferinde beni kısıtlamadığını ama ondan bi yardım da beklemem gerektiğini söyledi
yani erkekler kendilerinin ilerisindeki kadına hiç tahammül etmezler.yanlış anlama sen baskın bi tipsin.yani mükemmeliyetcisin oldukça
ben de öyleyim ama arada kendimi çekiyorum ya da çekmek zorunda hissediyorum
sanırım burda veriyoruz fireyi biz.:KK1:
maaleseferkekler bizim kadar verici değil işte.onların daha taa en başından eğitilmelerinde hatalar var çünkü
ayrıca netim gene çok yavaş cevap geç çıkıyor:KK47:

Valla leylek doğru diyosun, ben baskınım ve de mükemmeliyetçiyim .Ama aslında bunların çok farkındayım ve kendimi o kadar çok çekiyorum ki, sırf ona alan kalsın, sırf o birşeyleri düşünsün de önce o yapsın diye. Şu garson örneğinde de yemeği getirene kadar birşey demedim, bekledim ki yanımda erkek diye geçinen karısının hakkını sorsun. Ben bekledim o bekledi . Adamın tarzı ya susmak, ya da bağırmak. Ortası yok adamda. Hani şu cool şekilde, incecik bi cümleyle falan lafı sokuşturuvermek yok. Ya da kendinden emin bi tek cümleyle olaya müdahale etmek yok. Ya susar, ya s.çar.

afişe yazmıslar resmen yaa..

hadı bakalım ..

bu arada marjıye anlatma yahu kızın haberı yok baksana hala kurum sınavı dıyor ..bır kadro bır kadrodur..:KK53:

ben bı 90 alsam var yaaaaa :84:

Noluyo lennn, anlatın bakiyim, kurum sınavı olmadan da mı oluyor? Ben size rakip değilim yavrularım, Ankara kadrosu için başvururum, önünüzü kapamam :KK53:

Leylek ithal hatunlara kaymış durmuş ..
Bebişim bilinçatında birşey mi var :KK9:

eşim hastalığımda ne zaman para harcasak
o hooo ben bu parayla kaç tane rus alırdım sen biliyor musun diyor?
arabaları bakıma sokunca elden çıkmışsa eğer değişip sıfırlıyormuşsun
bende öyle olmuyormuş boşa para çıkıyormuş derins
ruslar hem güzel hem de sağlıklıymış
malum adam gemici rusların tarihini biliyor
pardon?sen yara mı demiştin?:KK51:

afişe yazmıslar resmen yaa..

hadı bakalım ..

bu arada marjıye anlatma yahu kızın haberı yok baksana hala kurum sınavı dıyor ..bır kadro bır kadrodur..:KK53:

ben bı 90 alsam var yaaaaa :84:

Yok o illa kurum sınavına girecek..
Ses etme diyorsun değil mi :KK52:

Marji madem 90 üstü almış büyük rakiplerden biri gitti :KK37:

ben cıkıyorum ,zaten sayfaları acamıyorum sevgılı esımın acık bıraktıgı programlardan dolayı ..

dogru durust okuyamıyorum bıle ..yarın okurum artık gıdıyım yatayım ölü gibiyim resmen..

ıyı geceler kızlar..

Valla leylek doğru diyosun, ben baskınım ve de mükemmeliyetçiyim .Ama aslında bunların çok farkındayım ve kendimi o kadar çok çekiyorum ki, sırf ona alan kalsın, sırf o birşeyleri düşünsün de önce o yapsın diye. Şu garson örneğinde de yemeği getirene kadar birşey demedim, bekledim ki yanımda erkek diye geçinen karısının hakkını sorsun. Ben bekledim o bekledi . Adamın tarzı ya susmak, ya da bağırmak. Ortası yok adamda. Hani şu cool şekilde, incecik bi cümleyle falan lafı sokuşturuvermek yok. Ya da kendinden emin bi tek cümleyle olaya müdahale etmek yok. Ya susar, ya s.çar.:

hahahahaha delü ya:KK60:
ensonunda süper açıklamışsın iste
klasik türk erkeği işte

Niye kandırıyon Marji :KK37:
İstanbul'a gelicem dedin.. Sakın anlatma marji bak ben maliye yazarım bile dedim..
çok fena rakip olacak bu bana bir de dersaneye falan gitse derece yapacak abla :KK20:
şu dk sonra bir iki üç tıp !!!

puhahaha neremle okuduysam:KK9::KK9::KK9:iyi düşün.artıları eksileri tart iyice

Leylek ithal hatunlara kaymış durmuş ..
Bebişim bilinçatında birşey mi var :KK9:

Sen rusyayla vizeler kalkınca mı böyle oldun yavyum?

Yavrucum b tipi kadrodan bahsediyorum.
bildiğin memur..
uzman değil yani ..

ayrıca nükteni çalmış olabilirim.
bunu yüzüme vurman gerekmez :KK37:

Ya memurluk da çekilmez be derinss.Valla tamam yatıştır matıştır da , eminim sen de oralara girsen ben yöneticiyim diye geçinen adamlara 3 günde çıldırmaya başlarsın. Sırf gerizekalı ama hırslı olduğu için biyerlere gelmiş insanlara ezilmemek için okumak lazım zaten bu ülkede. Yani derinss hanım çok akıllı, entellektüel, ne güzel de blogu var, kafası da hayata epey basıyorken öteki taraftaki muhittin sırf diplerdeki E.Q ve I.Q'suna rağmen sadece daha hırslı ve iki hukuk 3 de muhasebe yaptı (ve zaten işe başlayana kadar unuttu )diye iş hayatını zindan da edebiliyor. İşimi yaparken sevdiğim birkaç yönünden biriydi. iyi ki bu şubeye müşteri temsilcisi olarak çalışmaya gelip de şu müdür müsveddesinin emrinde çalışmak zorunda kalmamışım bu hayatta diye geçiriyordum içimden.

piciiiiii napıyosun aşşağıda sen
bi çık yukarı artık
naptın şimdi şafak kaç?

Sumak iyi geceler :21:

Leylek.. eşinin de hep dilinde..
ruslara yakın bir ilgisi var gibi,sende rusları andırıyorsun zaten :KK53: kaşlar falan
hıh !!! tırnağın bile olamazlar !!!

Niye kandırıyon Marji :KK37:
İstanbul'a gelicem dedin.. Sakın anlatma marji bak ben maliye yazarım bile dedim..
çok fena rakip olacak bu bana bir de dersaneye falan gitse derece yapacak abla :KK20:
şu dk sonra bir iki üç tıp !!!

Yahu istanbula gelirsem kpss ilgi alanımdan direkt çıkcak zaten, kendimi plazalara vurcam.
:KK52:

ben cıkıyorum ,zaten sayfaları acamıyorum sevgılı esımın acık bıraktıgı programlardan dolayı ..

dogru durust okuyamıyorum bıle ..yarın okurum artık gıdıyım yatayım ölü gibiyim resmen..

ıyı geceler kızlar..

Güle güle sumak :KK71:

Sen rusyayla vizeler kalkınca mı böyle oldun yavyum?
yooo rusya benim hayatımda hep vardı :KK53:

Ya memurluk da çekilmez be derinss.Valla tamam yatıştır matıştır da , eminim sen de oralara girsen ben yöneticiyim diye geçinen adamlara 3 günde çıldırmaya başlarsın. Sırf gerizekalı ama hırslı olduğu için biyerlere gelmiş insanlara ezilmemek için okumak lazım zaten bu ülkede. Yani derinss hanım çok akıllı, entellektüel, ne güzel de blogu var, kafası da hayata epey basıyorken öteki taraftaki muhittin sırf diplerdeki E.Q ve I.Q'suna rağmen sadece daha hırslı ve iki hukuk 3 de muhasebe yaptı (ve zaten işe başlayana kadar unuttu )diye iş hayatını zindan da edebiliyor. İşimi yaparken sevdiğim birkaç yönünden biriydi. iyi ki bu şubeye müşteri temsilcisi olarak çalışmaya gelip de şu müdür müsveddesinin emrinde çalışmak zorunda kalmamışım bu hayatta diye geçiriyordum içimden.

vah yavrum vah
ben kaynana çok hakverdim şimdi
eğer onlarla da böyle konuşuyorsun kadın tırlatmakta çok haklı
yalnız sonuna kadar katılıyorum
o yöneticiler saunaya çorapla girdi bizm burda
eşimle yarıldık resmen:KK9:

şu topikde kpss ye girmeyen herhalde bi ben varım nan
bi tarafım şişmese bari:KK53:

niye lise mezunusun sen ..
sende gir bebişim ihl galiba..
devlet deli gibi diyanete personel alıyor.
açıktan merkezden ..
memur ol makaroncum ne dersin ..
bizim ruhsuz döpiyesli robotik memur grubumuza katıl.
hepimiz buna sahip olmak için uğraşıyorz.

ruslara yakın bir ilgisi var gibi,sende rusları andırıyorsun zaten :KK53: kaşlar falan

heee derins zaten ruslar da hep kara kaşlıdır:KK53::KK53:
sağol gene de iiyi geldi canım benim
hem hangi rus güveçte yaprak sarması yapalibilir dimi?:KK53::KK53:

Leylek ben seni hiç görmedim.Bu gidişle istanbula hicret edersem ben size ayarlıcam bi buluşma.Ama ortaköy, beşiktaş ya da moda olur, başka yer bilmiyorum pek.

niye lise mezunusun sen ..
sende gir bebişim ihl galiba..
devlet deli gibi diyanete personel alıyor.
açıktan merkezden ..
memur ol makaroncum ne dersin ..
bizim ruhsuz döpiyesli robotik memur grubumuza katıl.
hepimiz buna sahip olmak için uğraşıyorz.

aman kalsın derin hiç uğraşamam
hele diyanet falan hiç uğraşamam
attığın adım kabahat
ben macaronlarımla mutluyum

Leylek ben seni hiç görmedim.Bu gidişle istanbula hicret edersem ben size ayarlıcam bi buluşma.Ama ortaköy, beşiktaş ya da moda olur, başka yer bilmiyorum pek.

ortaköy bana çok uzak,beşiktaş da öyle ama en azından oraları daha iyi biliyorum
moda en yakını sen gel de buluruz bi yer merak etme:87:

X