- 6 Temmuz 2008
- 5.647
- 22
- 42
Evet annemler de beni cadı biliyor.Çünkü benim ailemle diyalogum çok küçük yaşlarda epey hasar aldığı için ve zaten annem de onkoloji hastası olduğu için hiçbir şey anlatmıyordum. En son patlama noktasında görüp benim saygısız ve fevri olduğumu düşünüyor onlar. Kısmen haklılar da, ben bönlüğe, gözü açık olmayışlara, kıvrak zekasızlara pek dayanamıyorum. Uzağımdakiler umrumda değil de, yanımdaki adam öyle olunca çılıdırıyroum. Ben eşimin triplerini halen çok sallıyorum malesef. Nedense blöf yaptığını da düşünmüyorum ama bu sefer benim tekrar başa dönecek takatim hiç yok. Evimi çok severdim, çünkü herbirini özenle seçerek aldım vs. Ama onlarda bile gözüm yok artık. Bir de çalışıyor olsaydım sanırım çok daha rahat beklerdim inceldiği yerden kopsun diye.Maddi değil çalışma isteğim kesinlikle, daha çok günümü doldursun ve bana yeniden o sosyal gücü versin diye.
Yurt dışında tekrar kazanırım dediği para leylek. İnşaat sektörü olunca, kurtuluş görüyor orayı kendine. Kaçacak, herşeyi unutacağı bir yeri var. Ya 1 saat uyuyorum, içim acıyarak uyanıyorum inanın. Ve bu çektiğim acı son olsun istiyorum artık.
puhahaha neremle okuduysamiyi düşün.artıları eksileri tart iyice