Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

bu adamın kaşına gözüne bile takmış yazık ya
oyy kıyamam sana
sen bayağı bayağı içine kapanmışsın aslında
iç hesaplaşmaların tavan yapmış senin desene
ama ekşi sözlüğe bayıldım
bu konuda derinsin de bloğunda yazısı vardı bak oku onu süpper gerçekten
derinsim tanıdık bildik yazar yok anacım malesef
en son pici seni sokuyodu hürriyete noldu o iş:26:

Ayy öyle bir şansım olsa asla kitap yazmam zaten marjim..
günceli takip etmek varken daraltır beni kitap..
böyle sanatçılar havalara girerek şeyy diyorlar ya kitap yazıyorum falan..
ne yazıyorsun lan ,merak ediyorum valla
millette ne potansiyel var.
bir köşem olsun oradan atıp tutayım ona buna kayayım :KK37:

neden acaba:KK23::KK23:
aa pati demişken şu kaplumbağalara bak derins
hep böyle uyuyorlar

benim teneke bunları görse aklına ben gelirdim. Birbirine gömülüp uyuyan kedi köpek yavruları beni çağırıştırıyomuş. Nedense bana da tavuğunu gagalayan horoz onu çağrıştırıyo :KK57:

Benim kaynımgillerde :p laf çok komik ya neyse kız isteyecekler.
hani şu yüzünü beyazlaştıracakları kızı..
ama kızı daha görmedi net şekilde..
marji bak bunlar evlenir gül gibi de geçinir..
sana da ibret olsun,kaç yıl flört ettiniz siz teneke ile ?

5 yıl, sonra arada 2 yıl uzaklardaydık, sonra 1 yıl daha. Ya işte evliliklerde erkek ben gibiyse kadın 1 adım gerideyse erkek gidip aldatıyor, ya da işte kocam beni beğenmiyor hikayeleri. Kadın ilerideyse aldatmıyor da, sürekli bi huzursuzluk, bi mutsuzluk, kendini yiyip bitiriyor hırçınlığıyla.:KK59:

Leylek sizin evde nasıl bir atmosfer varsa hayvanlarda ayak uydurmuş.
bizde olsa sadece cumartesi günü öyle uyurlardı :KK37:
:KK23::KK23::KK23:artık çamaşırlık falan sen biliyorsun yavyuumm:KK23::KK23::KK23:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Şöhretli babalarımız yok ki, birimizin adı istanbul bayülgen, ötekimiz de su atacan olaydık olurdu bu iş. Ama birimiz marjiii ötekimiz derinss. Ben de kendimi halen mesaili bir işte düşünemiyorum ama sonra derinsin cümleleri getiriyorum aklıma, dünyanın sıkıcılığını kabullenmek için.

Yerinde benzetme. Kaşlara bi biçerdöver lazım anladığım kadarıyla. :KK51:
bak şaka bi yana pakize gibi köşe yazarı olsa mesela
ben severim pakizenin yazılarını

Kitap yazma be yavrum, valla kitapevine girince daral geliyo, diyorum ne çok diyecek lafı olan varmış, yarısı da boş konuşmuştur açıp baksan...Pakize suda ol bence.

Piji sen düğünden sonra bizi satta o zaman görüşürüz seninle..
Sana 30 gün veriyorum kavuşma yiyişme süresi,sonra temelli geleceksin buraya

benim teneke bunları görse aklına ben gelirdim. Birbirine gömülüp uyuyan kedi köpek yavruları beni çağırıştırıyomuş. Nedense bana da tavuğunu gagalayan horoz onu çağrıştırıyo :KK57:

5 yıl, sonra arada 2 yıl uzaklardaydık, sonra 1 yıl daha. Ya işte evliliklerde erkek ben gibiyse kadın 1 adım gerideyse erkek gidip aldatıyor, ya da işte kocam beni beğenmiyor hikayeleri. Kadın ilerideyse aldatmıyor da, sürekli bi huzursuzluk, bi mutsuzluk, kendini yiyip bitiriyor hırçınlığıyla.:KK59:

pici hani şu köprü meselesi var ya
umarım o köprü uzundur canım
adam köpekleri görünce seni mi hatırlıyormuş şlimdi
hayır genelde mehtap falan görünce, aya ,çiçeğe bilmemneye benzetirler sevdiklerini ama seninki ayrı bi tür demekki:26:

Nasıl ya siz 8 yıldır birliktesiniz öyle mi ?
ama ara verdiniz galiba bir ara..
8 yılda uzun süre hee,bahsettiğin şekilde 8 sene dayanamazsınız ya
evlenince işin rengi değişti galiba

oyy kıyamam sana

hee okumuştum sanırım. hatırlıyorum kategorili birşeyler.

heh işte, tam pakize. perşembe günleri de monolog yaparsın ben de alttan yorum yazarım sana diyaloglarım olayı.

Estafırıllah pijema, nedne abes oldu. Birileri ölecek ki doğacaklara yer açılsın. Birileri boşanacak ki yeni evleneceklere ibret olsun :KK52: Ama tespitin doğru. Ben ömrümün büyük kısmında depresif olduğum için kaçılacak huzurlu yerdi orası benim için. Huzursuzluğa o kadar alışmış ve ben de öyle olmuşum ki artık diğer türlüsü zulüm geliyor :KK53:

Sonunda emekli olmak için herşey. :KK19:

Leylek ben okul herşeydir diyen, okumayanı cahil gören bi insan değilim bak yanlış anlama. Benim maddi imkansızlıkları yüzünden ilkokulu bitirmiş ama ultra akıllı bi kuzenim vardır, kız empatik, sempatik, her türlü pati var yani. Kedi gibi de güzel, bi kedi patileri eksik. Ama biz bu adamla 5 sene aynıyerde okuduk, birlikteydik, hiç mi nasiplenmez insan. Evet eşimin durumu kesinlikle genetik. Zaten son zamanlarda baktıkça kaş mimikleri filan da anasına benzetip iyice sinir oluyordum topuna. :KK57: Huyları da aynıymış işte onu gördüm. Fevrigilller. Ekşisözlükte bi tavsiye okudum, ne kadar doğru: Evleneceginiz kişinin anasını babasını iyi tahlil edin. Benim kocam başka şehirler gördü, yok bilmem nerde tahsil edindi, bilmem ne işinde CEO adayı demeyin.Anasıyla babası nasıl bıçak tutuyorsa o da öyledir, nasıl oturup kalkıyorsa o da aynıdır. Sonra adamların kolunu kaldırışına bacagını indirişine bakıp iğrenmeyin diyordu.
oldurrrduuuunnn benı yaaa
o bu degıl de zaten asık olmak aptallasmak ddegılmıdır sımdı gozden cıkarınca sole oldu bole oldu dıye cemkırıyoruz aslında hep var ozumuzde farklılık
bence bu ayrılık fazla surmez marjıjım sen sevıyosun bu adamı aynı seyler tekrarlanıyor belkı ama deger verıyorsun teneke meneke ama bak kac yıl vermıssın bardak doldu ya en ufak bı bozukluk bıle goze batıp tartısma konusu olmus almıs yurumus
he ıstanbula gel o ayrı bulusuruz koklasırırz :KK69:
:KK23:
neden acaba:KK23::KK23:
aa pati demişken şu kaplumbağalara bak derins
hep böyle uyuyorlar

ahahahha patı demıskenmı

yz onların çoğu parayla yazdırıp ismini basıyorlarmış birtek
şu en eski magazincilerden biri konuşmuştu izlemediniz mi?mesela şarkıları bile çoğunda başkasına yazdırıp ismini bastırıyorlarmış
mahsun abi falan hep öyle yapmış zamanında
kitapda da mankelerinki fosmuş:KK19:başkasına ait yani

şu en eski magazincilerden biri konuşmuştu izlemediniz mi?mesela şarkıları bile çoğunda başkasına yazdırıp ismini bastırıyorlarmış

Bak hatun magazin dünyasında hakim..
yerim ben seni,senin bilmediğin bir hadise bar mı kuşum benim :KK71:

benim dişlere bir çare önersene..
yelkenci beynimi yiyor ne derdin var ne sırrın var diye :KK37:

Bak hatun magazin dünyasında hakim..
yerim ben seni,senin bilmediğin bir hadise bar mı kuşum benim :KK71:

benim dişlere bir çare önersene..
yelkenci beynimi yiyor ne derdin var ne sırrın var diye :KK37:

kız yok be magazin izlemem
kim kiminle bilmem yani
haberlerde görmüştüm ben
dişlerin bağırsaklarında kurt yoksa eğer tamamen sinirsel canım
çocukluğuna inmemi istermisin derins?:KK19:

pici hani şu köprü meselesi var ya
umarım o köprü uzundur canım
adam köpekleri görünce seni mi hatırlıyormuş şlimdi
hayır genelde mehtap falan görünce, aya ,çiçeğe bilmemneye benzetirler sevdiklerini ama seninki ayrı bi tür demekki:26:

Hee işte öyle birbirine yumulan hayvanlar görünce onun da bana yumulma isteği doğuyo sanırsam, öyle bi aklına gelme yani.

Nasıl ya siz 8 yıldır birliktesiniz öyle mi ?
ama ara verdiniz galiba bir ara..
8 yılda uzun süre hee,bahsettiğin şekilde 8 sene dayanamazsınız ya
evlenince işin rengi değişti galiba

evlenmeden de belliydi de evlenince de değişti.Ben bununla mutsuz olacagımızı biliyordum aslında.Ama işimin yapısı ve ailemle aramızdaki zayıf diyalog beni manevi olarak güçsüzbıraktı. hİÇ DEğilse tanıdığım bildiğim adam dedim. Evlenince aileler filan da sokuldu olaylara.çünkü ailesi müdahaleci tipler. ablasının 5 yşındaki kızının düğünde giyecegi elbiseye bile karışan tipler. Ben mesafe koyup karıştırtmayınca bi afalladı bunlar. diğerleri dibinde yaşayan, adamın kendi evinde kirasız oturan, öteki de çocuklarına bakılan iki kardeş. müdahanasız, kendi kararlarını alan bi tip çıkınca karşılarına bi afalladılar. benim koca da az buçuk saf mıdır nedir. Bak şimdi yine aklıma geldi. Babamlar evlilik arefesinde eşyaya, tarihlere vs. çocuklar kendileri bilir diye yaklaşınca bunun babası sonradan geyik yapmış "karı gibi adam, herşeye ben bilmem çocuklar bilir diyo demiş". benim saf salak kocam da bunu bana söyledi. Şeytan diyor vur yüzüne utandır bu tipleri. Çok terbiyeliler de ben tahammülsüz ve sinirliyim ya hani.Daha ben bunu söylemedim babamlara mesela. Böyle birşeyi duyabileceğim insanlarla muhattap oludğum için bile utanıyorum nasıl bir lafsa o :KK47:

oyy kıyamam sana
karı derınsı fazla buldu sanırıım her yonden rakıp mı almak ıstemedı anlamadı ceva da yazmadı la gercı sırket maılım 1 haftadır bakmıyorum
ben ısten ayrıldım bu arada hacılar

:KK1::KK1::KK1::KK1:gozumun onunde canlandı bııan ya

Piji sen düğünden sonra bizi satta o zaman görüşürüz seninle..
Sana 30 gün veriyorum kavuşma yiyişme süresi,sonra temelli geleceksin buraya

ahaah yavrum netı dugun sonrası teslım ederım bı hafta sonra falan ondan sonra ne zaman alırsam o zaan yanınızdayım soz
mıllet dugunune 10 gun kala yaatar zıbarır bende bı gram uyku yok

ya harfler cıft cıkıyo cıkıyo yatarak yazıyorum affola

oldurrrduuuunnn benı yaaa
o bu degıl de zaten asık olmak aptallasmak ddegılmıdır sımdı gozden cıkarınca sole oldu bole oldu dıye cemkırıyoruz aslında hep var ozumuzde farklılık
bence bu ayrılık fazla surmez marjıjım sen sevıyosun bu adamı aynı seyler tekrarlanıyor belkı ama deger verıyorsun teneke meneke ama bak kac yıl vermıssın bardak doldu ya en ufak bı bozukluk bıle goze batıp tartısma konusu olmus almıs yurumus
he ıstanbula gel o ayrı bulusuruz koklasırırz :KK69:
:KK23:
ahahahha patı demıskenmı

valla sevgi mutlaka her zaman biraz olur da, sevgi yetmiyor ki artık.

hee vardı ya hatta mahsunun senaryosu satın alınmış diye. Çok var canım onlardan...

Hee işte öyle birbirine yumulan hayvanlar görünce onun da bana yumulma isteği doğuyo sanırsam, öyle bi aklına gelme yani.

evlenmeden de belliydi de evlenince de değişti.Ben bununla mutsuz olacagımızı biliyordum aslında.Ama işimin yapısı ve ailemle aramızdaki zayıf diyalog beni manevi olarak güçsüzbıraktı. hİÇ DEğilse tanıdığım bildiğim adam dedim. Evlenince aileler filan da sokuldu olaylara.çünkü ailesi müdahaleci tipler. ablasının 5 yşındaki kızının düğünde giyecegi elbiseye bile karışan tipler. Ben mesafe koyup karıştırtmayınca bi afalladı bunlar. diğerleri dibinde yaşayan, adamın kendi evinde kirasız oturan, öteki de çocuklarına bakılan iki kardeş. müdahanasız, kendi kararlarını alan bi tip çıkınca karşılarına bi afalladılar. benim koca da az buçuk saf mıdır nedir. Bak şimdi yine aklıma geldi. Babamlar evlilik arefesinde eşyaya, tarihlere vs. çocuklar kendileri bilir diye yaklaşınca bunun babası sonradan geyik yapmış "karı gibi adam, herşeye ben bilmem çocuklar bilir diyo demiş". benim saf salak kocam da bunu bana söyledi. Şeytan diyor vur yüzüne utandır bu tipleri. Çok terbiyeliler de ben tahammülsüz ve sinirliyim ya hani.Daha ben bunu söylemedim babamlara mesela. Böyle birşeyi duyabileceğim insanlarla muhattap oludğum için bile utanıyorum nasıl bir lafsa o :KK47:

aileler de uyuşmuyor demekki
onlar koloni gibi yaşıyor ve sendenm de aynı şeyi beklediler he
tam adamı:KK1:
terbiyesizlik etmişler işte
kendi rezillikleri nolucak:63:

karı derınsı fazla buldu sanırıım her yonden rakıp mı almak ıstemedı anlamadı ceva da yazmadı la gercı sırket maılım 1 haftadır bakmıyorum
ben ısten ayrıldım bu arada hacılar

ahaah yavrum netı dugun sonrası teslım ederım bı hafta sonra falan ondan sonra ne zaman alırsam o zaan yanınızdayım soz
mıllet dugunune 10 gun kala yaatar zıbarır bende bı gram uyku yok

ya harfler cıft cıkıyo cıkıyo yatarak yazıyorum affola

işten niye çıktın sen:26:

Çocukluğuma insen çıkamazsın leylek,benden söylemesi :KK59:

Kurt ne alaka yahu ,ilk defa duydum benim ki psikolojikmiş :63:

marji var yaaa terbiyesizliğin kralını yapmış hayvan !!!
ne kadar ucuz bir laf ya nazik insan olmayacaksın hayvan olacaksın sende
çooook sinirlendim ya,bu lafı neden taşıdı ki sana eşin..
çok garip ya !

derins kaplumbağalar farklı çağrışımlar mı yaptı canım neden cevap yazmıyorsun sen bakim:KK23:

X