sağol sumağım
geçtiğimiz haftasonu eşimin en yakın arakadaşı dertleşti bizle
hanımını zaten biliyoruz yani gerçekten çocuğu inanılmaz boğuyor ya
en sonunda patladık kıza falan ''yeter ''diye
e şimdide çok çok sevdiğim en yakın akrabalarımdan birisi hastanede iki gündür
adam zaten ticaret yapıyor işi ağır
yok niye geç kaldın ,yok gene mi toplantı,yok sen benle ilgilenmedin,çabuk eve geller
adam sinir krizi geçirdi hastaneye yatırdılar ya
koca koca insanlar evlenip anne baba oluyorlar güya ama hala kendileri büyüyemiyorlar daha
saçma sapan kaprisler takıntılar falan filan çok canım sıkıldı gerçekten dağ gibi adam sinir hastası oldu eşle iş arasında kalmaktan
çok hassas bi dönemime denk geldi yani affet beni
canım benim ,senin arkadaşınında eceli oradaydı, orada öldü yazılan oldu ,ayrı konu..
ama ne biliyim bekar olsa ya da dediğim gibi ihtiyaçları olsa amenna
adanmışlık değil tabiki herşeyden her zevkten vazgeçmişlik de değil ama eğer anneysek, hayallerle değil önce mantıkla hareket edicez
3 aylık bebekle oralarda bi başına, eşinden ayrı ,adam burda gencecik karısına ,bebeğine hasret
bunun hiç bir mantığı yok
bak benim dayımın kızı da aynı yerde yaptı ilk görevini
hatta orada nişanlandı ,sonradan da tayini başka yere çıktı falan evlendi,eş biyerde kendi biyerde
ama başka çare yok ilk görev ve ikisi de öğretmen anca kıt kanaat geçiniyorlardı yani
inan o bölgeden geldiğinde tamamen değişmişti psikoloji falan yerlerdeydi
tanıyamadık kızı
öyle dışarıdan göründüğü gibi değilki sumağım bu işler
ne bileyim ben yaaa fazla da yorum yapmak istemiyorum ama içim de acımıyor değil yani pisi pisine resmen
ALLAH rahmet eylesin tekrardan,eşine, yavrusuna Allah yardımcı olsun
bılırım oyle kadınları ,baskıcı adam da ses cıkartamaz ıcıne atar sonuc kendıne patlar..
kadınlar da yok mu boyle olan yanı tam tersı ıcıne ata ata ,olanın kendıne olanı..
bugun cok berbat bır gun..
sabahtan berı aklımda ,kafam dagılsın dıye esımın teyzesıne gttım kayınvalıdemler gıderken ..
orada da baska bır sorun.
teyzemın esını 1 sene once kaybetmıstık 10 yasında ufacık cocugu kalmıstı..
ben once üşütmüş o yüzden her tarafa kusmuş,ıste o yuzden hasta fılan sandım..
ama tam tersı tamamnem psiklojik..
babasını kaybedısı ,evden cıkarma olayları derken bitmiş cocuk ,gece saat 4-5 te kalkıp saatlerce aglıyormuş..
sureklı wcye gıtme ıstegı fılan okula gıtmemeler..
nasıl üzüldüm cok zekı bır cocuk ınanılmaz zekı ınsallah cok cabuk atlatır yavrum sımdı terapılerde ılaclarla fılan..
sımdı haberlerde gosterdıler o arkadasımızı ..nasıl içim acıdı.
kadın zatne bitmiştir ..ömür boyu pişmanlık muhasebesı yapacak..
Engın cok yalvarmıstı cok ...hepımız demıstık nasıl olucak ufacık cocuk ..kayınvlaıdesı ve annesı de gıtmıstı aılesı ıle kalacaktı..
uff bilemez kı nerden bılsın.
hersey ıyı olur dıye düşündü kımbılır,bır sene kalır sonra dönerım demıstır.
aramak ıstıyorum ama ne dıyecegımı bılmıyorum
bıraz zaman gecsın ama ne denır kı.
hersey üstüste geldı .