- 24 Eylül 2009
- 2.535
- 68
Sarişi özledim ya bir de kahveyi
Laylay da yok akşamları
Pati de kocayı buldu bizi unuttu..
Pijema daha bulmadan unuttu
hıcde bı kerempatiyi anladım da pici daha gitmeden kayboldu
Bir de kaynımla konuştum bugün.
ona da dün kız bakmaya gittiler.
kıza karşı birşey hissettin mi diyorum
fişek gibi hoşgeldiniz dedi geçti gitti utandı göremedim birşey diyor.
köy yeri öyleymiş adet !
ama yengecan dedi,pembe maske falan yaparsak bu iş olur.
ben şok geçirdim ne pembe maskesi falan kız çok esmermiş.
pembe maskeyle kızı beyazlatacakmış,oyyy varya böyle kendimi kaybeden kadar güldüm..
nerden aklına gelmiş pembe maske o işe mi yarıyor Allah'ım ya.
kız benden bile esmer acaba roman falan mı bunlar diyor
etrafımda herkes manyak !!!!!!
hamd olsun bacım sen nasılsın
bastan solım kesın derıns fanısın yada marjı
Ben de mi kendi fan kitlemi oluşturdum :26: Blogsuzum aslında.
aramızda hayranları olan sen ve derıns kuzum
bende armutumun hastasıyım:98görmemişin damadı durumu )
Benim ne fanım var ulen, hiç bi yerde kaydım kuydum yok ki, hayır kafamda çok yaratıcı blog isimleri var ama henüz toplum hazır değilŞimdilik gizli modda tutuyorum, içinde de yazı yok zaten.
En iyisi senin hastalık pijema, armut iyisinden demek ki :) Dicem ayıp olmayacak herhalde, geyik topiği neticede. Ha ayıp olmayacak ama komik de olmayacak dersen doğru derim, susar, kalırım:26:
kendi kendine ne tribe giriyon hacı ya
en iyisini ben kaptım bitane daha yok valla :82:
oy oy marji sabah sabah tozu dumana katmışsın. oy toplama telaşındaki arkadaş da nasibini almış:))
ama kuaför konusunda iyi yapmışsın en azından için rahatlamıştır.
utanmazlar resmen kazık atmışlar.
ben de şu hepsiburada.com a ağzıma geleni saydım ama telefonu açmıyorlar, sadece maille kesmedi
kkkkkkkkkkkkkkkkler dalga geçer gibi aldığımız ürünün yerine bagaj ipi göndermişler.
büyük bir koli beklerken minicik bir konuyla karşılaşınca şok (aslı şoke de niye öyle çözebilmiş değilim) oldum.
sakın oradan artık alış veriş yapmayın.
batmış galiba ya oyalamak için böyle uyduruk kaydırık şeyler gönderiyorlar ya da siparişinşz kargoya verildi diyorlar ama kargonun bundan haberi yok.
şikayetvar da bununla ilgili bir sürü şikayet var. ben de yazdım.
hakaret içrkli mesajıma herhangi bir cevap alamadım ama ürünü gönderin diye kargo numarası vermişler.
paramızı da ne zaman alırız allah bilir.
valla o kadar alakasız şeyler ki
biberon ısıtıcı almıştım yerine üç tane bagaj ipi çıktı.
hani pollyanna bebek beklerken kutudan koltuk değneği çıkıyor ya onun gibi bir şey.
tabii ben aa ne mutlu istediğim gelmedi ama en azından bagaj lastiği kullancağım bir bagajım yok diye mutlu olamadım.
daha önce biz de defalarca alış veriş yaptık ama son aylarda böyle.
kargo numarısı veremiyorlar çünkü o anda kargoya vermiş olmuyırlar.
amaç vakit kazanmak.
siparişi iptal edemiyorsun çünkü o bölümü de kaldırmışlar.
Milletvekillerine şoför tahsis edilecekmiş. 2 dil bilenler bile varmış başvuranlar arasında, millet vekillerinin yorumları: bir yorum : dünyanın her yerinde var, illa bitirdiği okulun mesleğini mi yapacak ( sanki şoförlük heykeltraşlık gibi bir hobi ) ikinci zeka pırıltısı yorum : bir bir tabuyu yıktık. Bi de milletvekili kendi akrabasını istihdam edemesin diye kural koymuşlar, bu sefer de adamlar akrabalarını becayiş edip yine birbirine şoför olarak aldırıyorlarmış. Ölür müsün öldürür müsünBen de kalkıp kuaföre kızıyorum şark kurnazı diye. İmamlar osuruyor, cemaat napsın.