Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Ya öyle saçının her teliyle uğraşıp duran, sanki saçının boyasının 1-2 ton farklı olmasıyla kainat güzeli ya da dünya çirkini olacakmış gibi kıyameti koparan kadınlardan değilim. ( çok astolojik bi cümle oldu, kainat, dünya, kıyamet ) Ben saçımın çok açık sarılarını ve ala bula renklerini kapatacak açık bi kahve istedim. Tuttu böyle soğan kabuğu mu denir ne, öyle bi kızıl yaptı. Bi de bu şimdi yıkadıkça akar turuncu olurum ben kesin

Hayır rengi de çok sorun etmezdim, ama o gözgöre göre beni gerizekalı yerine koyma çabası yok mu, o beni çıldırttı, renk de istediğim gibi olmayınca bozdum salon kadını çizgimi

Sarişi özledim ya bir de kahveyi
Laylay da yok akşamları
Pati de kocayı buldu bizi unuttu..
Pijema daha bulmadan unuttu

patiyi anladım da pici daha gitmeden kayboldu
hıcde bı kerem ben bakıyorum topige bir iki yazıp kacıyosunuz bugun anca 10 sayfa bıle olmamıs zevkle okudum

kızı çikolata soslu çileğe benzetecekler ya

kızlarrr yarısmaya katıldım herkes faceden bu sıteyı sonrada fotomu begenebılırmı benım ıcın öenmlı smdıden tesekkurlerr :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr yarısmaya katıldım herkes faceden bu sıteyı sonrada fotomu begenebılırmı benım ıcın öenmlı smdıden tesekkurlerr :)[/QUOTE]

Neden beğencez pardon? Böyle konu konu gezip oy toplamak doğru birşey mi? Sizi tanıyor muyuz? Sizi diğerlerinden daha beğenilir yapan şey ne? İnsanlık namına mı beğencez ? Ne facebook sayfanı beğendim, ne de buralarda böyle sokakta burnumuza kartpostal dayayıp satmaya çalışan tarzını.

Son düzenleyen: Moderatör:
aramızda hayranları olan sen ve derıns kuzum
bende armutumun hastasıyım:98 görmemişin damadı durumu )

Benim ne fanım var ulen, hiç bi yerde kaydım kuydum yok ki, hayır kafamda çok yaratıcı blog isimleri var ama henüz toplum hazır değil Şimdilik gizli modda tutuyorum, içinde de yazı yok zaten.

En iyisi senin hastalık pijema, armut iyisinden demek ki :) Dicem ayıp olmayacak herhalde, geyik topiği neticede. Ha ayıp olmayacak ama komik de olmayacak dersen doğru derim, susar, kalırım :26:

kendi kendine ne tribe giriyon hacı ya
en iyisini ben kaptım bitane daha yok valla :82:

oy oy marji sabah sabah tozu dumana katmışsın. oy toplama telaşındaki arkadaş da nasibini almış:))
ama kuaför konusunda iyi yapmışsın en azından için rahatlamıştır.
utanmazlar resmen kazık atmışlar.
ben de şu hepsiburada.com a ağzıma geleni saydım ama telefonu açmıyorlar, sadece maille kesmedi
kkkkkkkkkkkkkkkkler dalga geçer gibi aldığımız ürünün yerine bagaj ipi göndermişler.
büyük bir koli beklerken minicik bir konuyla karşılaşınca şok (aslı şoke de niye öyle çözebilmiş değilim) oldum.
sakın oradan artık alış veriş yapmayın.
batmış galiba ya oyalamak için böyle uyduruk kaydırık şeyler gönderiyorlar ya da siparişinşz kargoya verildi diyorlar ama kargonun bundan haberi yok.
şikayetvar da bununla ilgili bir sürü şikayet var. ben de yazdım.
hakaret içrkli mesajıma herhangi bir cevap alamadım ama ürünü gönderin diye kargo numarası vermişler.
paramızı da ne zaman alırız allah bilir.

Selam sarissa Hepsiburadadan birkaç kez elektronik eşya aldım, bi sefer de iade ettim, 2 gün içinde parasını geri gönderdiler hesaba ama son durum nedir bilemiyorum. Siz ne almıştınız da bagaj ipi göndermişler anlamadım. Tamamen alakasız bir şey sanırım. Benzer ama yanlış değil di mi? Ayrıca şikayet var'ın bir yaptırımı yok malesef. Firmanın inisiyatifinde, açar bakar da bizden şikatçiler kimlermiş sorunları neymiş diye , ancak öyle görürler. bİR DE siparişiniz kargoya verildi diyorsa bir de kargo numarası vermeleri gerekirdi, hani kontrol amaçlı... O da mı yok? Uyuzlar.

valla o kadar alakasız şeyler ki
biberon ısıtıcı almıştım yerine üç tane bagaj ipi çıktı.
hani pollyanna bebek beklerken kutudan koltuk değneği çıkıyor ya onun gibi bir şey.
tabii ben aa ne mutlu istediğim gelmedi ama en azından bagaj lastiği kullancağım bir bagajım yok diye mutlu olamadım.
daha önce biz de defalarca alış veriş yaptık ama son aylarda böyle.
kargo numarısı veremiyorlar çünkü o anda kargoya vermiş olmuyırlar.
amaç vakit kazanmak.
siparişi iptal edemiyorsun çünkü o bölümü de kaldırmışlar.

Öyle miii Tam uzak durulası yani artık. Ben son alışverişimi hizlial.com'dan yaptim, o daha ucuz geldi bir çok üründe. Müşteri ilişkileri filan da daha iyi

Milletvekillerine şoför tahsis edilecekmiş. 2 dil bilenler bile varmış başvuranlar arasında, millet vekillerinin yorumları: bir yorum : dünyanın her yerinde var, illa bitirdiği okulun mesleğini mi yapacak ( sanki şoförlük heykeltraşlık gibi bir hobi ) ikinci zeka pırıltısı yorum : bir bir tabuyu yıktık. Bi de milletvekili kendi akrabasını istihdam edemesin diye kural koymuşlar, bu sefer de adamlar akrabalarını becayiş edip yine birbirine şoför olarak aldırıyorlarmış. Ölür müsün öldürür müsün Ben de kalkıp kuaföre kızıyorum şark kurnazı diye. İmamlar osuruyor, cemaat napsın.

selamm ,ne güzel muhabbet etmişsiniz sariş de gelmiş hoş gelmiş ,picii hanım da gelmiş armutundan sıra bize gelmiş nihayet
evlenince hiç uğrmazsın biliyorum
herkesler iyidir umarım cumartesi babam izmire halasına gelmiş dönüşte bana uğradı dün yolcu ettim
iki gündür böyle koşuşturmalarla geçti gece kimsecikler olmuyordu gelip gidiyordum hep ama akşam iyi kaynatmışsınız ,

marji sana diyordum ya kafayı takma felan ama varya beni de çileden çıkarıyor benim boğa yahu zorla kafayı yedirtir bunlar ,
iki gündür bende konuşmuyorum babam var felan diye araya kaynadığını zannetti beyfendi sinir etti beni ,
alttan alamıyorum ,haksızlığa gelemiyorum ne olacak halim bilmiyorum.

bu arada o nasıl kuaförmüş ya ilk kez mi gittiğin bi yermiydi orayı atladım sanırım ,

derinss şu pembe maske olayı da pek hoşmuş :) yazıkk ya her yerde pembe maske duyuyor bu işe yaradığını düşündü ne bilsin,
keyfinin yerinde olmasına da sevindim eşinin yaza dair planları da hoşmuş

leylekk demek amancinin düğünü güzel geçmiş umarım mutlu olurlar ,sen nasıl oldun iyi misinnn??

evet ya bir de o şoför olayı çıktı o eksik kalmasın aman ....birilerinin ekmek kapısı olması güzel de ihtiyacı olana gerek kalmıyor ki
yapacaklarını yapmışlar akrabalarını aldırmasalar şaşardım yaptıkları yorumlarda çok sinir bozucu

sumakk sende şeker mi çıktı , sürekli doktor kontrolündesin bir şey olmaz merak etme masal geçmez inşaalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…