Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıhhatler olsun marji, ama foto isteriz.
teneke görmemiş madem biz görelim.
bu adamlar niye ellerindekinin kıymetini bilmezler yaa ninir oluyorum.
illa tırnaklarını göstereceksin ancak ondan anlarlar.
efe kime çekmiş diye hiç düşünmüyorsundur sanırım değil mi leyloş:)) anasının oğlu
arkadaşımın annesinin bir lafı vardı o aklıma geldi.
"erindiğinden erine(erkeğine) dayı diyor"
bu aralar bu laf bana da uyuyor.
çamaşırlık altındakini biliyorum da balkondakini bilmiyorum
kızım biz onları taşlıyoz bak arada kaynarsın sora
balkona yetişemiyoruz henüz
marjii bence de sakinleşip kozlarınızı paylaşın
ve o olmadan da aykat kalabileceğini gayet iyi biliyordur ama sen gene de bi hatırlat istersen
hah arada takıl buraya hayatını yaşa
Uvvvv
Demek bir buse'niz var orada ,ben de zorla öptüm anı olsun diye..
Kışın gidip daha ileri seviye aksiyonlar denemeyi planlıyorum
Sevgi emekti derken tenekeye çarptım diyorsun.
Eee ne oldu öteki arkadaş evlendi mi ? cemşit yani ..
ilyas mıydı laa ?
Amann geçmişe bakma,geçmişe baksan hikaye bitmez.
O olmasaydı bu olsaydı ne olurdu falan fişman ..
ya bi sus zaten çıkıcam da burdaki aksiyonu bırakamıyorum
bu kaplumbağalar da zaten aklıma kötü kötü şeyler getiriyor
töööbeeee yaaa
net yavaş net
kaplumbağa hızıyla ilerliyor (burda bak cuk oturdu)
AAAAAh ah, sorma derins. Yıldız parkı dedin, içimi yaktın şimdi. Biz bu tenekeyle bi ara uzun süre ayrılmıştık da, ben araya bi istanbullu almıştım, kısa ama güzeldi. Onunla yıldız parkında kısacık öpüşmüştük, yiyiş değildi kesinlikle. İşte sonradan sevgi neydi, sevgi emekti ayağına bu tenekeyi seçtim de böööyle al yazmalı Asya gibi mutsuzluktan gebercem Sanki ortada Samet vardı, salak kafam
Uvvvv
Demek bir buse'niz var orada ,ben de zorla öptüm anı olsun diye..
Kışın gidip daha ileri seviye aksiyonlar denemeyi planlıyorum
Sevgi emekti derken tenekeye çarptım diyorsun.
Eee ne oldu öteki arkadaş evlendi mi ? cemşit yani ..
ilyas mıydı laa ?
Amann geçmişe bakma,geçmişe baksan hikaye bitmez.
O olmasaydı bu olsaydı ne olurdu falan fişman ..
kızım biz onları taşlıyoz bak arada kaynarsın sora
balkona yetişemiyoruz henüz
marjii bence de sakinleşip kozlarınızı paylaşın
ve o olmadan da aykat kalabileceğini gayet iyi biliyordur ama sen gene de bi hatırlat istersen
hah arada takıl buraya hayatını yaşa
marji yanında yörende alkol içeren birşey yok dimi senin:18:kafa falan da çekersin sen şimdi
sanki o istanbullu sonradan teneke çımıycaktı garantisi vardı
yok ben artık kadından bozma bi erkek olmadığı sürece güvenimi sıfırladım
git de bi tarafın donsun tüplerin tıkansın sonra çocuğun olmasın bi de üzerine Allah belanı versin gör gününü
benim bir gçmişim bile yok
önce fetus ,sonra doğum ,çişe alışma ve düğün
ya kk yavaş ya da siz? kızımı doyurdum geldim sayfa hiç ilerlemiş.
benim gece mesaisi başlayacak birazdan, aylini doyur, uyut sonra tekrar doyur uyur sabaha kadar tekrarlayan işler.
aslında annelik beslemek, uyutmak ve alt değiştirmekten ibaret sanırım.
iyi geceler hepinize öptüm.
Evet o da evlendi sonradan. Cemşit burada teneke oluyo sanırım, ilyas öteki.
Burada bu aksiyonu her zaman bulamazsın, kal bu gece kal bu geceeee. Ben yarın muhtemelen kitap okuyor olurum. Ölü erkek kuşları bitirdim. Tam da haleti ruhiyeme uygundur. Kadın kocasının en yakın arkadaşıyla sevgili olup hem ilişkisini hem de evliliğini sorguluyor. Sonunda ikisini de sttr ediyor. Ama psikolojik çözümlemeler süper. Şimdi de iskender'i okuyum dedim. Aslında elif şafak istemiyordum artık da , kolay okunuyormuş, şu bedbaht günlerimde oyalasın eni dedim.
bende net yavaş netya kk yavaş ya da siz? kızımı doyurdum geldim sayfa hiç ilerlemiş.
benim gece mesaisi başlayacak birazdan, aylini doyur, uyut sonra tekrar doyur uyur sabaha kadar tekrarlayan işler.
aslında annelik beslemek, uyutmak ve alt değiştirmekten ibaret sanırım.
iyi geceler hepinize öptüm.
İnci aral okuma ya kadın hep depresif..
Böyle eğlenceli şeyler okusan,düşünmeye itmeyen,sadece eğlendiren ?
ya da dvd ?
Çok eğlencelisin leyley.
Biraz büyüsün, seni kalabalıkların içinden seçsin de , o zaman yaşayacagın ego tatminini düşün
Korsan çocuk indirirsen aha da böyle lanetler bırakmaz seni. Balığın kendini fino sanır, kaplumbağaların sapık çıkar, eczacın öküz çıkar vs.
Yıllar boyunca böyle sürüp gidecek.
Hep bir üretim halinde olacak topic
İnşallah..
Marjiyi de unutma adamla tepişmeyi bir bıraksa hemen yapacak,aynı anda yapıcaz aslında marjiyle
değil mi marji
Ne güzel herkesler burada. Leylek ben gelmeden kaçamadın ama istediğin kadar teneke diyebilirsin. Bence de teneke.Vuruyorum boş ses geliyor.
Kuaförde saçımı boyattım fön filan çektirdim saçıma, oradan da 10 yıldır görmediğim bi arkadaşımla buluştum. Az önce geldim eve. Adamla aynı evdeyiz ve cuma gününden beri görüşmüyoruz. Kendinden sonra gelene kapıyı açıyoruz, birbirimizin suratına bakmadan kendi odamıza kaçıyoruz. Benim mal da beni görmedi yani bugun.Saçımı başımı. Bi de o kadar kazık yedim. Hatırladıkça kuaförü dövesim geliyor. Kelime oyunu yapmış bana kkkkkkkkkkkkkkkk. Zaten kazık bi yer, iki kez kazıklandım. Tabii benim ayu görmedi yeni halimi, görmesini de istemiyorum sanırım. Arkadaşımla otururken aradı, nerdeymişim, kimleymişim, iyi o zamanmış, bu çıkcakmış birazdan dışarı. 1saat sonra geldim eve ne dışarı çıkmış ne birşey. Kahvaltı hazırlama, akşama yemek de yapma diyen adam kendime yaptığım kısırdan kalanı yemiş kedi gibi Ama bulaşığını makineye koyma zahmetine yine girmemiş. Madem gururlusun sonuna kadar gururlu olsana be adam !
Biraz anlasın onsuz da olabileceğimi. Çok hoşuma gitti şu iki gündür olanlar. Ne demek ki potansiyel güçlü olmak birşeye yaramıyor bu tenekelerin gözünde, her daim o potansiyeli kinetikte tutmak lazım. Azcık sallamadım onu, kendimi kitaba ve arkadaşa verdim, kendimden mahrum ettim, azcık işler tersine döndü, ruh halleri de tersne döndü. Alışmıştı tabii küsülecek, sabah kahvaltı hazırlanacak, kahvaltısız işe gitmesine kıyılamayıp, sonra akşam tüm gün çalıştı diye eve geldiğinde açlıktan ölmüştür diye dakikalar bile hesap edilerek hazırlanmış olacak yemek, beyimiz de "haklı ve gururlu". Bulmuş iyi niyetli kızı, naz yapıyordu. Hem kafası bi halta basmayan, hem de kapris makinası kızlar vardır ya, bu adam bu kızı niye çekiyor, acaba hanfendi altın kuku mu ? diye düşündüğümüz tipler olur ya, o tiplerden lazım bunların hepsine. Accayip feministim bu ara
leyloş hakim=yargıç
sumak benim bütün sülalem şekere hastası ama bende çıkmamıştı.
hayırlıosı diyelim, dikkat edersen sorun olmaz.
diyet yapmak biraz zor tabii
derins bence sen çoktan hamileliğe hazırsın da tembellik ediyorsun.
ben hamile kalmadan önce hiç hamilekle ilgili şeylwr okumazdım. tabii biraz da senin araştırmacı ruhundan kaynaklanıyor.
hah yargıç
yaw demin bi olay yaşadık anlatmazsam çatlarım öldüm resmen gülmekten
kaplumbağalar üst üste uyumuşlar ya
eşime bağırdım demin koş koş bak diye
ayy dedim nasıl duruyorlar böyle..
efe bi fırladı
haa kaplumbağalar mı?yok yok ben biliyorum onlar bi iş peşindeler de neyse ben söylemem dedi
ben
Allahım bi kahkaha patlattım
Ya biz dün yıldız parkına gittik.
Birileri çiftleşiyordu izledik bizde mecburen azıcık
Yelkenciye dedim yürü bir ağaç bulalım hayatımıza renk katalım bizde
Balkonda fantazi yapan kimdi ya burada ?
Marji sen miydin ya ?
AAAAAh ah, sorma derins. Yıldız parkı dedin, içimi yaktın şimdi. Biz bu tenekeyle bi ara uzun süre ayrılmıştık da, ben araya bi istanbullu almıştım, kısa ama güzeldi. Onunla yıldız parkında kısacık öpüşmüştük, yiyiş değildi kesinlikle. İşte sonradan sevgi neydi, sevgi emekti ayağına bu tenekeyi seçtim de böööyle al yazmalı Asya gibi mutsuzluktan gebercem Sanki ortada Samet vardı, salak kafam
Mavine adlı aklı güzel arkadaş topiği sabote etmeye çalışmıyorsa 100 mesaj hakkını doldurmaya çalışıyor. Klavyeye rastgele basılarak atılmış 10 mesaj. Valla çok pis çatarım haaaa. Zaten sabahın köründe hiç üşenmeden gittim kuaförle kavga edip geldim. Halen geçmedi sinirim. Söyleyeceklerimin bi kısmı içimde kaldı.
Evet cicim, bu yüzden buradadır,kötü içerğie bastım. zaten tüm o saçma sapan fcvbnmsgfbdsnvcm tarzı yazıları silinmiş. Kuaförle ilgili de halen sinirliyim. Pislik, kızıl yapmış saçımı, gün ışığında anladım. ilk beceremediği boyaya 90 lira vermiştim. Beceremediğini bildiğinden düzeltcekti,dün gittim. Ama dipleri gelmiiiş, dip boyasını alırım dedi. İyi dedim al, ama sormadım dip kaça diye. Boyadı bitti, ki dediği renk olmadı. Ne kadar borcum dedim, 90 dedi yine.
E normal boya 90dı dedim, dibin de ilki 90, sonra 70 70 dedi. 180 liraya bi saç boyatmış oldum yani, ama içime nasıl oturdu. Rakam değil de yediğim kazık, inandırılmaya çalıştığım kelime oyunları.Uleeeen ben bu süssüz söz sanatlarına kanacak insan mıyımmmm Sinirden 1 saat uyuyamadım, zaten teneke çoktan odasına geçti uyudu, sinirden ağladım artık, diğer şeylerin de birikimi, tabii ki kuaföre değil sadece, atarax içip anca uyudum.
Sabah aradım kuaförü, dedim dip boyası ne kadar? 70 dedi. Bi hışımla kahvaltı bile yapmadan kuaförün yolunu tuttum. ( bu arada teneke kendi düzenine döndü, hani şu 8.30da mesai başlıyor da bu 8.20de uyanıyor günleri, kahvaltısız, evle alakasız günler, ona da sinirden deliriyorum)
Yöneticilerini sordum, gelmemiş daha, ben de artık orada kim varsa, açtım ağzımı yumdum gözümü. Bi de pahalı ve nezihler Hoşdere üzerinde dükkan açıp 90 liraya saç boyayınca nezih olunuyor ya, kızılayda 15e boyayan avam Sakin olun, bizde böyle şeyler 10 yılda bir olur dediler terbiyesizler. Ben de dedim, ben o 10 yılda bir karşılaşılan arızayım, çözün sorunumu, parayı iade edin karta, edemiyosanız da nakit verin, sizle bi daha da işim olmaz. Ben bu parayla fakirleşmem ama yaptığınız aptal muamelesi çok zoruma gitti. Ben koca parasaıyla boyanıp gezen, kafası da hesaba kitaba basmayan kokoş değilim, anlıyorum az buçuk. Aklıma gelenleri söyledim ama sonradan bazıları aklıma gelmemiş onu hatırladım.
Sonra parayı saydı, havadan bıraktı beyefendi. Dedim, ben o parayı size öyle vermedim, düzgün ver şu parayı Sonra düzgünce verdi. Parayı alıp çıktım, ama keşke çıkarayak bir iki daha saysaydım, internette rezil etcem sizi deseydim.