Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

selam millet ,pazartesi temizliği yeni bitti ama ütü var daha yemek yok,

marji hoş geldin de tadın niye gelmedi hayırdır iyimisin??

leylek evet ya sumak deyince hatırladım kahve -limon çok etkili şıp diye kesiyor annem biz küçükken öyle yapardı
bir tatlı kaşığı kahveye birkeç damla limon yap hep yan etkisi de yok

Marji hoşgeldin? Neden tadın yok,paylaşınca rahatlıyor insan..
Çözüm bulamasa bile ferahlıyor..

Laylayım,temizlik günü bugün değil mi,yorgunsundur eminim.
Bende eşim gelene kadar ütü yaptım yemek de yoktu makarna yaptım
Bizde temizlik ve yemek biraz sekteye uğradı bu aralar..

Di mi,alyansımı satmadan sıfırdan almaya çalışırsam biraz daha beklemek gerekir altın çok yükske çünkü
Bence hurafelere inanmam diyerek bir artistlik yapabilirim fazla para vermemek için

Sumak evet dediğin gibi ceragemdi.En iyisi bu mu bilmiyorum ama fırsat bulduğum ilk an yine gideceğim.

Jean.. aslında yine benzer modellere bakıyorum.Birkaç tane beğendim ama 1500 civarı günah yani.
yine sıkılırım çünkü biliyorum.
bir de bu alyanslar 14 ayar oluyor genelde satarken de ir işe yaramıyor.
bilemiyorum yani güneşte çok seviyorum yüzüğümü dışarda ama evde gıcık oluyorum.

Leylek kişisi nasıl bana bedenimi sorarsın..
Hayal ettiğim 36 diyeyim sonra da küseyim.
10 kilo aldım diyorum yahu dombili kuşum ben

Patiiiiii tebrik ederim.
Hemencik gitmişsin detay vermemişsin hiç
Olmaz ki böyle aaaaaaa

derinss kuşu şimdi senin ve en çok eşinin hoşuna gidecek şeyler yazayım
sonuçta o evlilik alyansı sadece evli olduğunu gösteren bi sembol
tamam insan güzel şeyler takmak ister vs ama evlilik yüzüğüne bu yapılmasın
yüzüğün güzel bir az zaman geçsin çok seversin böyle düşün :)

size davetiyemi gösteremmı
hatta ayakkabımı da
gelinliği aldım ama onu göstermem :76:

pici gösterttt ,

alyansdan muzdarip biri daha var ,feci sıkmaya başladı benimki takamaz oldum yara bile yaptı 2007 yılından beri parmağım mı genişledi ne halbuki çok incedir parmaklarım nişan olacağı zaman yüzük bulamaştım bulduğumu da daraltmıştık şimdi sıkıyor ,modelinden de sıkıldım sade beyaz altın ,
ama inanaın bozdurlmayacağı gibi bir şey bilmiyordum böyle şeylere inanıyorum sanırım bilmeden bozduracaktım ,
neyse ben genişletiyim en iyisi :) şimdilik derinssim haklısın valla altın uçuyor yenisi için beklemek lazım

Son düzenleme:
kılo mu aldın laylay..ınsan yenı modellerı gorunce eskısını begenmıyor :)
ama ben zaten takmayı sevmıyorum zırt pırt cıkarmaktan onu da kaybederım :))

bu arada ,bılıyorum konunun ortasında cok alakasız bır konu olucak ama ,''tek karede hayat ''denilince aklınıza ne gelıyor kızlar ..

bır arkadaısma lazımmış fikir bana sordu bılemedım kaldım oyle ..

ne haber kızlar

hergün okula gidiyorum halim çok kötü anlayacağınız yarın son defa gidip efenin yedek kıyafetlerini bırakıcam sonrada uzuuuuuuuun bi süre okulların civarlarında dolaşmıycam

dün gece 1 e kadar defter kitap kapladım
neyseki alış-verişler bitti o benim tesellim

kızlar sizce altın düşermi

sumak inan bu yorgunlukla fikir üretemiycem

ilk evlendiğim zamanlar almıştım biraz ama sonra ayrılık dönemi şu bu derken zayıfladım şimdide kilolu değilim
neyse dün gidip eşimle yüzüğü biraz genişlettik adam patlayabilir dedi o kadar minik yani olsun dedim genişledi
ama takmıyorum biraz parmağım dinlensin yara oldu yahu öyle ya bende yüzük kavramına çok takılmam insanın içinde biter her şey yüzük sadece simge gibi bağlılık değil bence ,

hımmm tek karede hayat, aklıma ilk gelen yaşanmışlıkların sığdırılması yani çocukluklukdan bugüne yaşanılan her şeyin toplamı değerlemesi gibi :44:
cidden kafa yormak lazım ne için bu fikir bilmem ama düşünülürse çok şey çıkar bundan ,

haklısın bu ara epey yoğunsun efe alıştı mı okula ağlamıyodur inşş.birinci sınıflar hep hüngür şakırdır ya :)

altın düşmez gibi dimi hatta yükselir bile deniyodu hayırdır

sesin soluğun çıkmaz oldu bebişim çok mu yoğunsun :97:

Laylayım sorma,enerjim yok.
Böyle fişim çekilmiş gibi.
Bugün mesela hiçbirşey yapmadım yani oturdum bütün gün veri girdim.
Ama üstümdne kamyon gçemiş gibi,mutluyum ama hep yorgunum.
Neden bilmiyorum

Sen nasılsın? Annemle konuştum çok fena yağmur var dedi..
Uzun zamandan sonra kış geldi galiba,burada da deli gibi gökgürültsü var.

laylayım

ağlıyo ama okuldan çıkmamak için eve gelmek istemiyo ters adam işte

altında hem borcumuz çok
hemde kendi kendime hayal kuruyorum

canlarım merhaba
kafamı kaşıyacak vaktim yok inanın,yoksa severim sizi bilirsiniz,heppinizz umarım iyisinizdir,ben deli gibi uğraşıyorum nasıl daha verimli olabilirim diye,malum 1.sınıf uğraştırıyor

pamukumm çok mutlu ol inşallah

en kısa zamanda görüşmek umuduylaaaa

gunaydın .kış gelıyor :81:

hava serınledı burada da ıkı gundur ..dun cok garıptı bır gunes actı bır yagmur cıledı :)

laylay ,ben de bır kac fıkır sundum artık o neyı secerse ,birisi anıden sorunca kalıyorum hönk dıye :)) tesekkur ederım fıkır ıcın.

derinss ,havalardan mı gecen senelerde de boyleydın dımı mevsım gecıslerınde..

reyyan kolay gelsın .

dımı sana daha da kolay gelsın.

Son düzenleme:

Benim aklıma hemen fotoğrafçılık geldi. çOK MU Sıradan bilmem Burada da hava soğudu, ilk defa bugun kalın çoraplarımı giydim. Kışı hiç özlememişim Bi de iş görüşmesine gittiğim bi yer daha ilk görüşmeden sonra referansları istedi. Normalde son aşamada istenir. Bilemedim :26: Ben de eski çalıştığım yerlerden yöneticilerime ulaşmaya çalışıyorum bugun. Bakalım...

anladım mevsim geiçşleri felan etkiler derinssim ben de hep yorgun ve miskinim şükür halime ama
hayatan bezmiş gibiym bu ara sonbahar depresyonumu ,işsizlik depresyonumu bilemedim

evet iki gündür gök delinmiş gibi şimşek,gök gürültüsü hava kapkaranlık şimdi gene yağmur şiddetlendi
ilk kez ayağıma çorap giydim kış sezonu açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…